Diego Dalla Palma Professional Soothing – uutuustuotteet herkän ihon hoitoon

Julkaistu: 14.11.2022
Diego Dalla Palma Professional Soothing – uutuustuotteet herkän ihon hoitoon

Onko sinulla herkkä ja helposti reagoiva kasvojen iho? Et ole yksin, sillä naisista jopa 70 % kokee omaavansa herkän ihon.

Herkän ihon ominaisuuksiin kuuluu epämukava tunne iholla, kuten nipistely, polttelu, kipu, kutina ja kihelmöinti. Iho on yleensä kuiva ja punoittava. Lisäksi herkkäihoisella voi olla couperosa, rosacea, psoriasis tai atooppinen ihottuma.

Herkkä iho reagoi voimakkaasti asioihin, joihin tasapainoinen iho ei reagoisi. Oireita voivat aiheuttaa esimerkiksi liian voimakkaat ihonhoitotuotteet, lääkehoidot ja altistuminen auringolle, kylmälle ilmalle tai tuulelle.

Diego Dalla Palma Professional Soothing

Laadukkaat ja hellävaraiset ihonhoitotuotteet ovat tärkeässä roolissa herkän ihon hoidossa.

Diego Dalla Palma Professionalin uusi herkän ihon hoitolinja Soothing vahvistaa herkän ihon omaa luonnollista vastustuskykyä ja rauhoittaa oireilua. Soothing-hoitolinja sisältää hellävaraisia ja hajusteettomia hoitovoiteita, seerumeita ja puhdistustuotteita.

Hoitotuotteiden käytön jälkeen kasvojen iho on silkkisen pehmeä, juonteet ovat häivyttyneet ja ihon sävy on tasaisempi. Ennen kaikkea kasvoillasi on ihanan miellyttävä tunne ilman kiristävää tunnetta ja kirvelyä.

Soothing-hoitolinjan aktiiviraaka-aineita ovat:

  • ProSense Peptidi – kaksivaikutteinen neuropeptidi, joka tasapainottaa ja hillitsee ihon punoitusta, ärsytystä ja kiputuntemuksia.
  • Ceramide Plus CPX – keramidi, joka helpottaa ihon korjautumisprosessia ja suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä.
  • Ektoiini – aminohappojohdannainen, joka rauhoittaa ihoa, suojelee ihon mikrobistoa ja hillitsee tulehdusta.
  • Anti-Redness Complex – vahvistaa hiusverisuonten seinämiä ja lievittää ihon punoitusta.

Puhdista

Diego Dalla Palma Professional Micellar Cleansing Water

Diego Dalla Palma Professional Micellar Cleansing Water on hellävarainen misellivesi epäpuhtauksien ja meikin puhdistukseen kasvoilta. Lopputuloksena on puhdas ja kosteutettu kasvojen iho, joka on valmis vastaanottamaan hoitotuotteita.

TUTUSTU

Tehohoida seerumilla

Diego Dalla Palma Professional Deeply Nourishing Anti-Ageing Serum

Diego Dalla Palma Professional Deeply Nourishing Anti-Ageing Serum tehokosteuttaa ihon jälleen pehmeäksi ja kimmoisaksi. Tehokosteutus häivyttää olemassaolevia juonteita ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

TUTUSTU

Diego Dalla Palma Professional Soothing Anti-Redness Serum

Diego Dalla Palma Professional Soothing Anti-Redness Serum on couperosaiholle täydellinen hoitotuote, joka rauhoittaa ja hillitsee ihon punoitusta. Jos kasvojen iholla on ärtymisen merkkejä, helpota oloasi tällä seerumilla.

TUTUSTU

Viimeistele kasvovoiteella

Diego Dalla Palma Professional Uniforming Tinted Cream vahvistaa ihoasi ja suojaa auringon haittavaikutuksilta. Anti-age-vaikutteinen hoitovoide tasoittaa ihon sävyä ja lievittää punoitusta.

TUTUSTU

Diego Dalla Palma Professional Deeply Nourishing and Soothing 24h-hoitovoide hoitaa ärtynyttä ja couperosasta kärsivää ihoa. Hoitovoide rauhoittaa ja vahvistaa ihoa sen reagoidessa lääkekuurin tai ulkoisten tekijöiden, kuten auringon, tuulen ja kylmän ilman takia.

TUTUSTU

Diego Dalla Palma Professional Soothing Eye Contour

Diego Dalla Palma Professional Soothing Eye Contour kosteuttaa kuivaa silmänympärysihoa ja silottaa olemassa olevia juonteita. Katse muuttuu pirteämmäksi, kun voiteen sisältämät ainesosat vähentävät silmäympärysiholta väsymyksen merkkejä, turvotusta ja tummuutta.

TUTUSTU
Lue myös muut kauneusvinkkimme:

Tai katso kaikki kauneusvinkit.