KEVIN.MURPHY The Way Young Lovers Doo Hydrate

Hinta ja määrä:

6 kpl jäljellä

89,70 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

KEVIN.MURPHYn lahjapakkaus sisältää hiuksia kosteuttavan shampoon, hoitoaineen ja hoitoöljyn. Jokaisen lahjapakkauksen mukana tulee lahjakassi.

Lahjapakkaus sisältää:

HYDRATE-ME.WASH-shampoo sisältää kakaduluumu-uutetta, joka lukitsee kosteuden hiuksen sisälle ja hoitaa hiusta C-, A- ja E-vitamiinillaan. Sheavoi kosteuttaa ja suojaa hiusta haurastumiselta. Hiuksista tulee kauniin kiiltävät, kosteutetut ja pehmeät. Sopii normaaleille, kuiville ja käsitellyille hiuksille.

Pakkauskoko 250 ml.

HYDRATE.ME.RINSE-hoitoaine on hiuksia syväkosteuttava. Hoitoaineen antioksidanttipitoinen kakaduluumu-uute sisältää C-vitamiinia, joka lukitsee kosteuden hiukseen. Sheavoi kosteuttaa hiuksia ja iltahelokkiöljy tarjoaa ravitsevia omega-6 -rasvahappoja. Hiuksista tulee kiiltävät, sileät ja helposti kammattavat. Sopii normaaleille, kuiville sekä karheille ja paksuille hiuksille.

Pakkauskoko 250 ml.

YOUNG.AGAIN-hoitoöljy on hiuksiin jätettävä. Koostumus on suunniteltu erityisesti pitkien ja hauraiden hiusten hoitoon. Hiuksista tulee käytön jälkeen ihanan pehmeät ja sileät. Suojaa hiuksia kuumuudelta, ympäristön haittavaikutuksilta ja kosteuttaa. Sopii vaurioituneille hiuksille.

Pakkauskoko 100 ml.


 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
 • 4

  Ostamalla tämän tuotteen saat 4 kanta-asiakaspistettä, etusi
  arvo 4,00 €

 • %

  Muuta pisteet alennuskupongiksi asiakastililläsi seuraavia ostoksia varten

 • Kanta-asiakasohjelman edut
  vain rekisteröityneille asiakkaillemme


Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote