KEVIN.MURPHY Yours Everlasting Colour

Hinta ja määrä:

8 kpl jäljellä

93,70 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

KEVIN.MURPHYn lahjapakkaus sisältää hiusväriä suojaavan shampoon, hoitoaineen ja hoitosuihkeen. Jokaisen lahjapakkauksen mukana tulee lahjakassi.

Lahjapakkaus sisältää:

EVERLASTING.COLOUR WASH -värinsuojashampoo on hiuksia hellävaraisesti pesevä ja sulfaatiton tuote. Hapan pH sulkee hiuksen pintakerroksen, jonka ansiosta hiusväri kestää kauniina pidempään ja hiuksista tulee kiiltävät.Tuote suojaa hiuksia kovan veden mineraalien kertymiseltä hiuksiin.

Pakkauskoko 250 ml

EVERLASTING.COLOUR RINSE -hoitoaine värjätyille hiuksille, joka muodostaa hiusten ympärille suojan. Hoitoaine ehkäisee hiusvärin haalistumista ja ympäristön haittatekijöiden vaikutuksia.Hapan pH sulkee hiuksen pintakerroksen, joka parantaa hiusten luonnollista hyvinvointia ja kosteustasapainoa tehden hiuksista kauniin kiiltävät ja elinvoimaiset.

Pakkauskoko 250 ml

EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN-hoitosuihke on kevyt, hiusväriä suojaava ja hiuksiin jätettävä tuote. Se korjaa ja jälleenrakentaa hiuksia sisältäpäin tehden niistä vahvat sekä hyvinvoivat.Kosteuttava ja ravitseva suihke ylläpitää hiusvärin eloisuutta ja suojaa hiuksia ympäristön haittavaikutuksilta.

Pakkauskoko 150 ml


 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
 • 4

  Ostamalla tämän tuotteen saat 4 kanta-asiakaspistettä, etusi
  arvo 4,00 €

 • %

  Muuta pisteet alennuskupongiksi asiakastililläsi seuraavia ostoksia varten

 • Kanta-asiakasohjelman edut
  vain rekisteröityneille asiakkaillemme


Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote