Meikit

Katso tuotteet

Vuosituhansien ajan meikkaaminen on ollut yksi tavoista korostaa kauneuttaan ja viestiä omasta sosiaalisesta asemastaan. Jo muinaisen Egyptin kuningatar Kleopatran tiedettiin meikanneen silmänsä tummiksi.

Meikeillä korostetaan omaa persoonallista kauneutta ja tuodaan esille kasvojen parhaimpia puolia. Meikkituotteilla voi muotoilla kasvoja ja peittää epätoivottuja piirteitä.

Ei ole olemassa väärää tapaa meikata. Testaa rohkeasti esimerkiksi taputtelemalla poskipäihin kevyesti huulipunaa poskipunaksi tai levitä silmänrajauskynällä väriä silmäluomille luodaksesi utuisen smokey eye -silmämeikin.

Meikatessa on tärkeää käyttää omalle ihotyypille sopivia ja oikean sävyisiä meikkejä.

Epäsopivat meikkituotteet voivat hylkiä toisiaan, eivät pysy paikoillaan tai reagoivat ihon kutinana tai ihottumana. Väärän sävyinen meikkituote näyttää iholla tunkkaiselta ja luonnottomalta.

Meiltä löydät kaiken tarvittavan niin huoliteltuun arkimeikkiin kuin näyttävään juhlameikkiin.

Valikoimassamme on mm. meikkivoiteita, peitevoiteita, puutereita, erilaisia kulmavärejä ja silmänrajaustuotteita, luomivärejä ja poskipunia. Suosimme erityisesti Diego Dalla Palma Milanon meikkejä, jotka ovat laadukkaita, pitkäkestoisia ja runsaspigmenttisiä.

Tutustu Kampaamotuotteiden meikkivalikoimaan ja tilaa itsellesi laadukkaita meikkejä helposti ja nopeasti!

Meikit

Meikit - tuotevalikoima

Lajittele

Näytä

70 tuotetta