Miksi valintasi on kampaamotuotteet.fi?

Olemme suomalainen ja luotettava

Olemme suomalainen ja luotettava yritys. Työllistämme ihmisiä Suomessa kampaamoalalla ja markkinoinnissa. Maksamme veromme Suomeen. Tilaamasi tuotteet toimitetaan Suomen sisäisellä postilla ja saat asiakaspalvelua suomeksi. Verkkokaupan lisäksi kivijalkaliikkeemme on palvellut asiakkaitamme Kokkolassa luotettavasti ja hyvällä maineella jo kymmenen vuotta. Kun valitset kampaamotuotteet.fi verkkokaupan, suosit suomalaista työtä ja palvelua.

Ammattilaisen valitsemat tuotteet

Tuotevalikoimamme koostuu alan ehdottomasti laadukkaimmista tuotteista. Valikoimamme on ammattilaisen valitsema, suosittelema ja myös käytössä ammattilaisten omassa päivittäisessä työskentelyssä. Verkkokaupan taustayritys Studio Tomi Yrjänä on toiminut menestyksekkäästi kampaamo- ja kauneusalalla jo lähes kymmenen vuotta ja työkokemusta alalta löytyy vielä pidemmältä ajalta. Kun hankit tuotteitamme kampaamotuotteet.fi verkkokaupasta, voit luottaa siihen, että olet tehnyt laadukkaan valinnan oman kauneutesi hoitoon.

Teemme hyvää

Lahjoitamme vuoden lopussa valittuun ja sopivaan hyväntekeväisyyskohteeseen osan tuotostamme.

Aina kilpailukykyiset hinnat - aina edullinen toimitus

Haluamme tarjota sinulle ammattilaisten suosimia valikoituja ja laadukkaita tuotteita kilpailukykyisillä hinnoilla. Emme ole outlet- tai halpamyymälä, mutta kauppamme hintataso on pysyvästi Suomen edullisimpia tuotevalikoimamme tuotteissa. Kaupassamme on myös usein kiinnostavia ja edullisia kampanjoita ajankohtaisista tuotteista. Klubikirjeemme tilaajat saavat säännöllisesti sähköpostiinsa yksinoikeudellisia alennuskuponkeja ja kampanjatarjouksia. Verkkokauppamme on toimituskuluiltaan yksi alansa edullisimpia Suomessa. Maksat tilauksestasi toimituskuluja alhaisimmillaan 4,90 EUR. Yli 89 EUR tilaukset toimitamme sinulle ilmaiseksi.

Turvalliset maksut

Verkkokaupassamme maksat turvallisesti. Yhteistyökumppanimme on Suomen Maksuturva Oy, Finanssivalvonnan valvonnassa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja. Maksuturva Oy toimii satojen verkkokauppojen maksujenvälittäjänä, joten voit luottaa siihen, että verkkokaupassamme maksusi välittyy kokeneen ja luotettavan palveluntarjoajan välityksellä. Luonnollisesti kaikki tietoliikenne kaupassamme on suojattu turvallisella ssl-yhteydellä.

Kanta-asiakasohjelma

Tarjoamme rekisteröityneille asiakkaillemme kanta-asiakasohjelman. Tekemällä ostoksia verkkokaupassamme, keräät kanta-asiakaspisteitä, jotka voit milloin tahansa muuttaa alennuskupongiksi asiakastilisi kautta. Alennuskuponkia käyttämällä saat alennusta uusista ostoksistasi kampaamotuotteet.fi verkkokaupassa. Lue lisää kanta-asiakasohjelmasta

Selaa eteenpäin

Hiustuotteet
Ihonhoitotuoteet
Miehille
Tarjoukset
Tuotesarjat
Kauneusvinkit
Lahjakortit