Mr Bear Family

Mr. Bear Family on aito ruotsalainen partabrändi, joka valmistaa laadukkaita partatuotteita. Mr. Bear Family on modernin ajan ensimmäinen ruotsalainen viiksi- ja partatuotevalmistaja. Tuotteissaan Mr. Bear Family käyttää ainoastaan luonnollisia ainesosia eikä lisättyjä kemikaaleja tai synteettisiä ihoa tukkivia raaka-aineita kuten esimerkiksi vaseliinia.

Jokainen Mr. Bear Family tuote on taattua ruotsalaista käsityötä. Mr Bear Family vastustaa päättäväisesti eläintestausta kaikissa muodoissa.

Mr. Bear Family sisältää laadukkaat partasaippuat, partaöljyt, parta- ja viiksivahat, partakammat ja miehekkään huulirasvan.

Mr. Bear Familyn perustaja Björn Landén sai inspiraation tuotteilleen, kun hän antoi viiksiensä kasvaa ja huomasi pian, että hänellä oli viiksissään enemmän ruokaa kuin edessään olevalla lautasella. Björn kartoitti vaihtoehtoja viiksikaaokseensa, mutta ei harmikseen löytänyt huipputuotteita viiksiensä kontrollointiin. Niinpä Björn päätti valmistaa viiksivahaa itse kuparikattilassa ja sillä tiellä hän on edelleen.

Viikset jatkoivat kasvamistaan ja niistä muodostui miehekäs parta. Oli siis luonnollista kasvattaa myös tuotevalikoimaa viiksistä laajempaan partatuotevalikoimaan. Lopulta kasassa oli kompakti ja laadukas partatuoteperhe eli Mr. Bear Family.

Löydät Mr. Bear Familyn laatutuotteet verkkokaupastamme. Tervetuloa ostoksille milloin tahansa!

Mr Bear Family

Mr Bear Family
Mr Bear Family
Mr Bear Family

Mr Bear Family tuotteet

Lajittele

9 tuotetta