Mr Bear Family Shaving Oil -parranajoöljy 30ml

Hinta ja määrä:

3 kpl jäljellä

19,90 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Mr Bear Family Shaving Oil on partaa pehmentävä parranajoöljy. Se suojaa ihoa parranajon aikana ja sen jälkeen. Öljyn tiheä koostumus estää liian nopeaa imeytymistä ihoon ja sopii siten erittäin hyvin parranajoon. Helpottaa ja pehmentää partaveitsen ja partakoneen käyttöä.

Parranajoöljy vähentää myös ihon ärsytystä ja punaisuutta, eikä iho ole niin kuiva ajon jälkeen. Tuote sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia.

  • Pakkauskoko: 30ml

 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
Lisätietoa tuotteesta:

Käyttöohjeet:

Pese ensin kasvosi reilulla lämpimällä vedellä. Ota sitten muutama tippa öljyä, hiero sitä kämmenten välissä ja sivele partaasi. Pidä kasvosi hieman kosteina, se auttaa öljyä leviämään tasaisesti kasvoillesi. Jätä tiheimpien parta-alueiden ajaminen viimeiseksi. Näin öljy saa hieman lisäaikaa tuhdimpien partakarvojen pehmittämistä varten. Kun olet ajanut parran, huuhtele kasvosi lämpimällä vedellä ja lisää vielä tippa öljyä ajetulle alueelle. Näin kosteutat ja hoidat ihoasi.

Ainesosat:

Castor oil, Apricot Kernel Oil, Jojoba Oil, Shea oil, Essential oils

Suosittelemme seuraavia yhteensopivia tuotteita:
Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote