Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Meikkaa luonnollinen ja kuulas meikki peittävällä meikkivoiteella

Huolellisesti tehty kuulas meikkipohja näyttää niin hyvältä, ettet edes tarvitse muuta meikkiä! Tänä päivänä peittävinkin meikkivoide jättää luonnollisen lopputuloksen, kunhan tuote on sopiva omalle ihotyypille ja on oikean sävyinen.

Meikkivoiteen tarkoitus on tasoittaa kasvojen ihon sävyä. Punaiset nenänpielet, pintaverisuonet ja pikku näpyt on näppärä häivyttää peittävällä meikkivoiteella.

Lukemalla tämän artikkelin saat tietää, miten valitset omalle ihotyypille sopivan meikkivoiteen, miten valitset oikean sävyn ja kuinka onnistut luomaan hehkuvan meikkipohjan!

Omalle ihotyypille sopiva peittävä meikkivoide

Meikkivoide valitaan aina oman ihotyypin mukaan. Kuivalle iholle sopii kosteuttava, mutta silti peittävä meikkivoide. Kosteuttava meikkivoide on yleensä koostumukseltaan nestemäistä, jolloin se ei muutu iholla päivän aikana hilseileväksi.

Diego Dalla Palma Milano Nudissimo Glow Foundation on kosteuttava ja puolipeittävä meikkivoide. Rauhoittava koostumus häivyttää ikääntymisen merkkejä ja lisää ihon elastisuutta. Lopputuloksena on kuulas, heleä ja tasainen iho.

KATSO TUOTE

Rasvoittuvan ihon meikkivoide on koostumukseltaan huomattavasti voidemaisempaa. Se muodostaa mattapinnan, joka ehkäisee ihon kiiltelyä päivän aikana. Voidemainen koostumus pysyy parhaiten paikoillaan rasvoittuvalla iholla.

Diego Dalla Palma Milano Nudissimo Soft Matt Foundation on kevyen mattapinnan jättävä, öljytön meikkivoide. Se sisältää ainesosia, jotka imevät itseensä ylimääräistä talia. Lopputuloksena on kevyt ja raikas meikkipohja.

KATSO TUOTE

Iho muuttuu ikääntyessään pintakuivaksi. Ikääntyvälle iholle suunnattu meikkivoide sisältää tehokkaasti kosteuttavia ainesosia, jotka samalla silottavat pieniä juonteita.

Diego Dalla Palma Milano Geisha Lift Foundation on puolipeittävä meikkivoide, joka silottaa kasvojen ihoa. Valkoisen pionin uute tasoittaa ihon väriä, vähentää punoitusta ja häivyttää iän merkkejä.

KATSO TUOTE

Ihon pohjasävy apuna sopivan meikkivoidesävyn valinnassa

Oikean meikkivoidesävyn valinnassa auttaa, kun tiedät ihosi pohjasävyn. Ihonpohjasävy on joko viileä ja punapohjainen tai lämmin ja keltapohjainen. Pohjasävy voi olla myös neutraali, jolloin iho ei taita kunnolla punaiseen eikä keltaiseen pohjasävyyn.

Vaalea ja punertava?

Suomalaiset ovat pohjasävyltään yleensä vaaleita ja punertavapohjaisia. Jos olet punapohjainen, ranteidesi verisuonet kuultavat ihon läpi sinertävänä. Sinulle sopivat kylmän viileät sävyt vaatteissa ja hiuksissa.

Lämmin ja keltapohjainen?

Lämmin iho näyttää sävykkäämmältä verrattuna vaaleaan iho. Se taittaa luonnostaan hieman oliivin tai persikan sävyyn. Jos olet keltapohjainen, ranteidesi verisuonet kuultavat ihon läpi hieman vihertävänä. Sinulle sopivat lämpimät sävyt vaatteissa ja hiuksissa.

Neutraali?

Neutraalissa pohjasävyssä sinulle sopivat sekä lämpimät että kylmät värit. Neutraalia pohjasävyä voi olla vaikea määrittää.

Meikkivoidesävyn tummuus ja pohjasävy

Meikkivoiteen sävyn tummuus ilmaistaan numeroilla ja pohjasävy kirjaimella.

Sävynumerot 0–1 ovat kaikista vaaleimpia sävyjä. Numerot 2–3 ovat keski-vaaleita sävyjä ja kolmesta eteenpäin sävyt muuttuvat asteittain tummemmiksi.

Meikkivoiteen sävynumeron perässä oleva kirjain kertoo, minkä väriselle ihon pohjasävylle tuote sopii. Kuvan sävykartta on Diego Dalla Palma Milano Stay On Me Foundation -meikkivoiteesta.


Meikkivoiteen sävynumeron perässä oleva W, C tai N-kirjain kertovat, mille ihon pohjasävylle meikkivoidesävy sopii. Vaikka ihon pohjasävy olisi lämmin, voi ihon vaaleusaste olla silti 0.

  • C-kirjain (= cool) sopii punertavapohjaiselle ja vaalealle iholle.
  • W-kirjain (=warm) sopii keltapohjaiselle ja lämpimän sävyiselle iholle.
  • N-kirjain (=neutral) sopii neutraalin sävyiselle iholle.

Testaa sävyjä aina luonnonvalossa. Levitä pieni määrä meikkivoidetta posken alaosaan. Se sävy, joka sulautuu parhaiten ihoosi on todennäköisesti sopiva.

Näin meikkaat kuulaan ja peittävän meikkipohjan

Levitä kosteusvoide ennen meikkipohjan tekoa. Mikään maailman meikkivoide ei istu hyvin kasvoilla, jos iho on kuiva. Meikkivoidetta on hankala levittää kuivalle iholle ja lopputuloksesta ei tule siistiä.

Voit parantaa meikkivoiteen pysyvyyttä meikinpohjustusvoiteella. Meikinpohjustusvoide tasoittaa ihon pintaa, häivyttää ihohuokosia ja ehkäisee kiillon syntymistä päivän aikana.

TUOTEVINKKI! Diego Dalla Palma Milano UV Daily Primer Make-Up Base UVon meikinpohjustusvoide, joka sisältää Spf +50 suojakertoimen. Kevyt ja fluidimainen koostumus on helppo levittää ja jättää huomaamattoman suojaavan pinnan.

KATSO TUOTE

Levitä meikkivoide meikkisienellä, meikkivoidesiveltimellä ja/tai sormin. Meikkisienellä taputeltu meikkivoide peittää tehokkaasti, kun taas siveltimellä ja sormilla saat luonnollisemman lopputuloksen.

Meikkisienellä ja sormella meikkivoide levitetään taputellen. Siveltimellä meikkivoide levitetään pyörivin liikkein. Vältä pyyhkiviä liikkeitä, koska silloin lopputuloksesta tulee juovainen ja meikkivoiteen alle levitetty peitevoide lähtee helposti karkaamaan iholta.

Lisää meikkivoidetta vähän kerrallan. Jos jokin alue kaipaa lisää peittoa, lisää ohut kerros meikkivoidetta. Kiinnitä meikkivoide lopuksi puuterilla.

Valitse täydellinen meikkivoide kasvoillesi Kampaamotuotteilta. Tutustu koko meikkivoidevalikoimaan täältä!

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit