Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Diego Dalla Palman ripsivärillä luot täydelliset säihkysilmät – Näin valitset sinulle sopivan ripsivärin

Haluatko näyttävät ripset ilman, että sinun tarvitsee liimailla irtoripsiä tai käydä ripsienpidennyshuolloissa? Kun ripsiväri on valittu oikein ja kiinnität huomiota tekniikkaan, saat itsellesi upeat räpsyripset! Diego Dalla Palman ripsiväreistä löytyy kaikille ripsityypeille sopiva tuote. Lue, miten valitset itsellesi täydellisen ripsivärin ja mikä Diego Dalla Palman ripsiväreistä sopii juuri sinulle!

Kun ripset voivat hyvin, ripsiväri levittyy kauniimmin ja näyttää hyvältä.

Päivittäisen ihonhoitohetken yhteydessä puhdista ripsesi, vaikka et olisikaan meikannut koko päivänä. Päivän aikana ripsiin kertyy likaa ja pölyä samalla tavalla kuin iholle.

Käytä ripsien pesussa silmämeikinpuhdistusainetta tai silmämeikin poistoon sopivaa kasvojen puhdistusainetta. Puhdistuksen lopuksi voit levittää ripsienhoitoainetta tai ripsiseerumia, joka hoitaa, kosteuttaa ja edistää ripsien kasvua.

Millaiset ripset sinulla on?

Ripsivärejä on markkinoilla niin paljon, ettei ole ihme jos on vaikeaa valita itselle sopiva ripsiväri. Valintaa voit helpottaa miettimällä, millaiset ripset sinulla on ja millaiset ripset haluat?

Tutkaile ripsiäsi: ovatko ne pitkät vai lyhyet? Harvat vai tuuheat? Kiharat vai suorat? Entä millaiset haluaisit ripsiesi olevan? Haluaisitko niihin lisää pituutta, enemmän volyymiä vai ainoastaan vähän väriä?

Kun tiedät lähtötilanteesi ja tavoitteesi, on helpompi lähteä etsimään itselle sopivaa ripsiväriä.

VINKKI! Jos ripsiväri suttaantuu silmiesi alle päivän aikana, testaa pohjustaa silmäluomesi.Suttaantuminen johtuu todennäköisesti luomen rasvaisuudesta. Pohjusta silmäluomet silmämeikinpohjustusaineella ja viimeistele puuteroimalla.

Valitse ripsiisi sopiva ripsiharja

Ripsiharjan muodolla on suuri merkitys ripsivärin levittyvyyteen.

Suuri ja tuuhea harja on yleinen näky tuuheuttavissa ripsiväreissä, mutta se ei välttämättä lisää riittävästi volyymiä hentoihin ripsiin.

Isolla ripsiharjalla on myös vaikeaa levittää ripsiväriä lyhyisiin ripsiin. Siksi isolla ripsiharjalla varustettu ripsari sopiikin parhaiten tuuheille ja pitkille ripsille.

Diego Dalla Palma Milano My Happy Toy-ripsiväri

Diego Dalla Palma Milano My Happy Toy-ripsiväri tuuheuttaa, mutta myös edistää ripsien kasvua! 5D-muotoillussa ripsiharjassa on kampamaiset harjakset, jotka pidentävät ja tuuheuttavat ripset näyttävän näköiseksi.

Koostumus sisältää 2 % ripsien kasvua edistävää SUPERLASH CPX-ainesosaa, joka on Biotinoyl-GHK:n ja Pantenolin turvallinen yhdistelmä. Se vahvistaa vaurioituneita ripsiä ja ennaltaehkäisee ennenaikaiselta putoamiselta.

TUTUSTU & OSTA

Lyhyille ripsille sopii parhaiten ripsiväri, jossa on pienikokoinen ja tarkka ripsiharja. Jos haluat lyhyiden ripsien näyttävän tuuheilta, levitä ripsiväriä useampi kerros ja harjaa ripset kuivumisen välissä erillisellä puhtaalla ripsiharjalla tai -kammalla. Näin ehkäiset ripsien klimppiintymistä levittäessäsi uutta ripsivärikerrosta.

Jos kaipaat ripsiltäsi enemmän pituutta kuin tuuheutta, testaa ripsiväriä, jossa on kapea silikoninen harja. Se jättää ripsiin viuhkamaisen ja erotellun lopputuloksen.

Diego Dalla Palma Milano My Toy Boy Mascara Extra Volume

Diego Dalla Palma Milano My Toy Boy Mascara Extra Volumella luot näyttävät ripset! Maksimaalista volyymia tuovassa ripsivärissä on 4D-nuolimuotoiltu ripsiharja, joka tavoittaa lyhyemmätkin ripset.

Vitaminoitu Biotinyl-GHK matrikina ja Panthenol Provitamin B5 stimuloivat luonnollisesti ripsien kasvua. 30 päivässä ripset kasvavat pidemmiksi, runsaammiksi ja vahvemmiksi.

TUTUSTU JA OSTA

Kiinnitä ripsiharjan lisäksi huomiota ripsivärimassan koostumukseen.

Koostumukseltaan notkea ripsiväri jättää pitkän ja erotellun lopputuloksen. Se sopii erityisesti luonnostaan tuuheille ripsille. Notkea ripsivärimassa kuivuu kovaksi, joten ole nopea ripsivärin kerrostamisessa!

Jos sinulla on lyhyet tai harvat ripset, testaa voidemaista tai paksua ripsivärikoostumusta. Se tuuheuttaa ripsiäsi notkeaa koostumusta paremmin.

VINKKI! Voit käyttää halutessasi yhtä aikaa kahta tai kolmea erilaista ripsiväriä! Keskitä ripsien keskiosaan tuuheuttavaa ripsiväriä ja silmien ulkonurkkiin pidentävää ripsiväriä saadaksesi näyttävän lopputuloksen.

Ripsentaivuttimella saat lisää kaarevuutta ripsiin.

Ripsentaivuttimella saat lisää kaarevuutta ripsiin.

Näin levität ripsivärin vaihe vaiheelta

1. Jos haluat mahdollisimman kaarevat ripset, taivuta ripset ripsentaivuttimella.

Aloita taivutus aivan ripsien tyvestä. Purista taivuttimia yhteen noin 10 sekuntia. Taivuta seuraavaksi ripsien puolesta välistä ja lopuksi lähellä ripsien kärkiä.

Ennen ripsien taivutusta voit tehostaa vaikutusta puhaltamalla föönillä ripsentaivuttimiin lämmintä ilmaa. Varo, ettet polta silmäluomiasi asettaessasi lämpimiä ripsentaivuttimia ripsiin!

2. Harjaa ripset erillisellä puhtaalla ripsiharjalla. Näin ennaltaehkäiset ripsien klimppiintymistä levittäessäsi ripsiväriä.

VINKKI! Jos ripsiväri varisee silmien alle päivän aikana, on ripsivärimassa kuivunut pilalle.

3. Harjaa ripsiväriä ripsien tyveen pienellä siksak-liikkeellä. Ripsien puolivälissä siirry siksak-liikkeestä suoraan ylöspäin vetoon. Työnnä ripsien kärkiä hellästi taaksepäin. Muista levittää ripsiväriä myös sisä- ja ulkonurkkiin!

Jos haluat tehostaa kaarevaa vaikutusta, testaa vedenkestävää ripsiväriä. Se lukitsee ripset haluttuun asentoon vesiliukoista ripsiväriä tehokkaammin.

Diego Dalla Palma Milano Sub-Aqueo Very Waterproof Mascara

Diego Dalla Palma Milano Sub-Aqueo Very Waterproof Mascaraon vedenkestävä ripsiväri, joka luo irtoripsi-efektin erottelemalla ja taivuttamalla ripsiä. 2-jakoinen ripsiharja tavoittaa lyhyimmätkin ripset. Hellävarainen ripsiväri sopii herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.

TUTUSTU & OSTA

4. Kerrosta ripsiväriä, saat lisää volyymiä. Pidä ripsiväriä levittäessäsi pieni tauko kerrosten välissä. Mutta älä pidä liian pitkää taukoa, ettei ripsiväri ehdi kuivahtaa liikaa.

5. Jos ripsiväriä harjatessa syntyy paakkuja, harjaa ripset erillisellä puhtaalla ripsiharjalla tai -kammalla.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit