Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Kosteuttava kasvovesi täydentää ihon kosteutuksen

Kuuluuko sinun ihonhoitorutiineihisi kosteuttava kasvovesi? Jos vastasit kyllä, hienoa! Kasvovesi on kauneudenhoidon yksi väheksytyimpiä hoitotuotteita. Hoitavilta ominaisuuksiltaan kosteuttava kasvovesi on yksi tärkeimpiä tuotteita, mitä voi omistaa.

Kuuluuko sinun ihonhoitorutiineihisi kosteuttava kasvovesi? Jos vastasit kyllä, hienoa!

Kasvovesi on kauneudenhoidon yksi väheksytyimpiä ihonhoitotuotteita. Hoitavilta ominaisuuksiltaan kosteuttava kasvovesi on yksi tärkeimpiä tuotteita, mitä voi omistaa.

Viimeisen 10 vuoden aikana kasvoveden käyttötarkoitus on muuttunut ja kasvovesien ominaisuudet ovat kehittyneet isoin harppauksin.

Aiemmin kasvoveden käyttöä perusteltiin ihon puhdistuksen viimeistelyllä. Nykyään kasvovesi on tärkein ihon kosteuttaja kasvojen puhdistuksen lisäksi.

Aasialaisessa ihonhoitokulttuurissa kasvovesi on ollut pitkään ihonhoidon todellinen kosteustuote. Tämä ajatusmaailma on siirtynyt hiljalleen myös länsimaiseen ihonhoitokulttuuriin.

Kosteuttava kasvovesi palauttaa ihon pH-arvon normaaliksi

Kosteuttavan kasvoveden käytöllä pyritään kosteuttamisen lisäksi palauttamaan ihon pH-arvo normaaliksi kasvojenpesun jälkeen.

Ihon oma pH-arvo on noin 5, joka on miedosti hapan. Hanaveden pH-arvo on noin 7, joka on miedosti emäksinen. Kasvojen pesun jälkeen iho voi tuntua hieman kuivalta, joka johtuu pH-arvon noususta.

Kasvojen pesu nostaa ihon pH-arvoa hetkellisesti, jolloin kasvoveden levittäminen palauttaa ihon ihanteellisen pH-arvon.

Kosteuttava kasvovesi ylläpitää ihon kosteustasapainoa tuomalla tärkeää vesikosteutta, joka on ihon kosteutuksen perusta. Kasvovesi pehmentää ja rauhoittaa ihon pintaa sekä parantaa kasvovoiteiden ja muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä.

Kosteuttava kasvovesi ylläpitää ihon kosteustasapainoa tuomalla tärkeää vesikosteutta, joka on ihon kosteutuksen perusta.

Kosteuttava kasvovesi ylläpitää ihon kosteustasapainoa tuomalla tärkeää vesikosteutta, joka on ihon kosteutuksen perusta.

Moni levittää vanulapulla kasvovettä kasvoille vanhasta tottumuksesta. Ohut vanulappu sopii parhaiten hyvin vesimäisten kasvovesien levittämiseen. Paksummat kasvovedet kannattaa taputella iholle aina käsin, jolloin ylimääräistä tuotetta ei kulu hukkaan, iho saa riittävästi tuotetta käsiteltäväkseen ja tuote imeytyy iholle paremmin.

Kun iho on vielä kostea kasvovedestä, voit levittää tässä vaiheessa seerumin. Jos et käytä seerumeita, levitä iholle kasvovoidetta.

Kasvoveden käytön jälkeen levitetty kasvovoide sitoo kasvovedestä saadun vesikosteuden kiinni ihoon. Näin kasvoveden kosteuttava vaikutus kestää pidempään.

Kasvovesiä on koostumukseltaan ja ominaisuuksiltaan erilaisia, joista voi valita omaan käyttötarkoitukseen sopivan vaihtoehdon.

Kasvovesien erilaiset koostumukset

  • Vesimäinen kasvovesi – nimensä mukaisesti koostumus on hyvin vesimäinen. Tuote on helpointa levittää vanulapulla. Kosteuttavuudeltaan miedoin, rauhoittaa ja virkistää ihoa.
  • Liukkaan vesimäinen kasvovesi – tuote on vesimäinen kuten edellinen, mutta iholle levitettäessä tuntuma jää vähän liukkaaksi. Tällainen kasvovesi jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi. Se sisältää enemmän hoitavia ainesosia ja mietoja öljyjä.
  • Täyteläinen kasvovesi – koostumus on vähän paksumpaa kuin edeltävissä esimerkeissä. Tuote sisältää enemmän muun muassa hoitavia öljyjä ja on huomattavasti hoitavampaa. Tuotetta voi levittää käsin iholle.
  • Paksu, geelimäinen kasvovesi – geelimäinen koostumus sisältää runsaasti hoitavia ainesosia. Sitoo iholle kosteutta ja on näppärä levittää käsin kasvoille.

Kosteuttavat kasvovedet verkkokaupassamme


Diego Dalla Palma Professional Revitalising Tonic

Kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen. Ihosta tulee suojattu ja kosteutettu. Revitalising Tonic ei ärsytä silmiä eikä sisällä alkoholia.

KATSO TUOTE


Diego Dalla Palma Milano Smoothing Tonic Serum

Raikas ja kosteuttava kasvovesi tasapainottaa ihoa ja jättää kiinteyttävän ja suojaavan kalvon. Fluidimainen kasvovesi sopii hyvin meikin alle ja jättää ihon pehmeäksi. Tuote ei sisällä alkoholia tai säilöntäaineita. Tuoksuna on pehmeä ruusu ja puuterinen myski.

KATSO TUOTE


Diego Dalla Palma Milano Moisturizing Mist Cream-In-Toner

Raikas kuin kasvovesi, ravitseva kuin kosteusvoide. Moisturizing Mist Cream-In-Toner on suihkutettava kasvovesi kuivalle ja kosteusköyhälle iholle, joka tuntuu epämiellyttävän kiristävältä. Hydrafilm-teknologia luo pitkäkestoien kalvon, joka helpottaa kuivuudesta johtuvaa epämukavaa tunnetta ja kosteuttaa. Ei sisällä parafiinia, mineraaliöljyjä tai silikonia.

KATSO TUOTE

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit