Suomalaista luotettavaa palvelua
Ammattilaisen valitsemat tuotteet
Nopeat toimitukset
Reilut hinnat

Mies, ota haltuun kasvojen ihonhoitorutiinit – Miesten ihonhoidon ABC

Miesten ihonhoito kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Kasvojen ihosta huolehtiminen on mielletty lähinnä naisten jutuksi, vaikka todellisuudessa miesten on yhtä kannattavaa huolehtia ihostaan.

Miesten ihonhoito kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Kasvojen ihosta huolehtiminen on mielletty lähinnä naisten jutuksi, vaikka todellisuudessa miesten on yhtä kannattavaa huolehtia ihostaan.

Ai miksi?

Iho on meidän elimistömme suurin elin, joka suojaa meitä ulkoisilta haasteilta. Siksi siitä tulisi huolehtia hyvin. Ja kaupan päälle saat hyvän hoidon seurauksena tasaisen ja freesin näköisen ihon!

Epäpuhtaudet, ihon rasvaisuus ja epätasaisuus sekä ihon harmahtava sävy voivat olla seurausta huonosta tai olemattomasta ihonhoidosta.

Onneksi ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa huolehtimaan ihosta!

Tämän artikkelin avulla opit ihonhoidon alkeet ja saat tietää, millaisilla tuotteilla pääset alkuun. Jos sen sijaan haluat syventää olemassa olevaa ihonhoitorutiiniasi, saat vinkkejä myös siihen.

Nostamme miesten ihonhoitoon esille myös laadukkaita tuotevinkkejä, jotka kannattaa painaa mieleen!

Miesten ihonhoidon ABC

Ihon eroavaisuudet miesten ja naisten välillä

Miesten iho on 20-30 % paksumpi kuin naisten iho. Hyvät uutiset — ihon paksuus johtuu suuresta määrästä kollageenia, jonka takia miesten iho vanhenee hitaammin kuin naisten.

Miesten talirauhaset ovat suuremmat, talineritys on runsaampaa ja iho on joustavaa. Huonot uutiset – runsaamman talinerityksen vuoksi ihohuokoset tukkeutuvat helpommin, jolloin finnejä syntyy herkemmin kuin naisilla.

Miesten ihonhoitoon tarkoitetut tuotteet on valmistettu huomioimalla erityisesti miesten ihon tarpeet.

Ihohoito ei vaadi aluksi useita erilaisia purkkeja ja puteleita. Kasvojen puhdistusaineella ja kasvovoiteella pääsee hyvin alkuun. Kun ihonhoidosta on muodostunut rutiini, siihen voi alkaa lisäämään hoitotuotteita yksi kerrallaan.

Se tärkein – ihon puhdistus

Ihonhoidossa tärkeintä on kasvojen pesu aamuin illoin. Puhdistus poistaa päivän aikana hien ja ympäristöstä kertyneen lian, jotka puhdistamattomana samentavat ihoa ja aiheuttavat epäpuhtauksia.

Mutta miksi aamullakin pitää puhdistaa kasvot? Öisin iho toimii vilkkaimillaan, jonka takia talineritys on voimakkaampaa kuin päivällä. Tyynyliinasta ja petivaatteista tarttuu aina myös likaa kasvoille.

Testaa: aamulla ennen kasvojen pesua kostuta vanulappu kokonaan kasvoveteen tai kasvojen puhdistusaineeseen ja pyyhi sillä kasvosi. Voit yllättyä lian määrästä!

Pese kasvot sille tarkoitetulla puhdistusaineella, älä tavallisella käsi- tai vartalosaippualla tai shampoolla. Se kuivattaa ihoa liikaa, jolloin iho korjaa kosteustasapainoa tuottamalla entistä enemmän talia.

Kun kasvot on pesty, taputtele kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä.

Syvennä ihonhoitorutiiniasi: tässä välissä voit levittää kasvoillesi kasvovettä.

Kasvovesi tasapainottaa ihon PH-tasapainon normaaliksi ja tarjoaa iholle tärkeää vesikosteutta, mitä se ei saa pelkästä kosteusvoiteesta.


Nõberu of Sweden Daily Face Wash

Nõberu of Sweden Daily Face Wash on miesten ihonhoitoon kehitetty, päivittäiseen kasvojen pesuun sopiva pesuneste.

Daily Face Wash poistaa iholta päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet ja hoitava safloriöljy pehmentää ihoa.

RVB Skinlab Revitalising Tonic


RVB Skinlab Revitalising Tonic

RVB Skinlab Revitalising Tonic on kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi.

Se viimeistelee ihon puhdistuksen ja lopputuloksena kiinteytynyt, kosteutettu ja suojattu iho.

Tehosta puhdistusta – ihon kuorinta

Kasvojen kuorinta kannattaa ottaa hoitorutiineihin mukaan heti, kun kasvojen puhdistus ja kosteutus on muodostunut tavaksi.

Ihon kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja syväpuhdistaa ihohuokoset. Kuorinta ehkäisee myös partakarvojen sisäänpäin kasvamista.

1-2 kertaa viikossa tehty kuorinta pitää ihon puhtaana ja tasapainoisena. Varo, ettet kuori herkkää silmäympärysihoa!


Nõberu of Sweden Cleansing Scrub

Nõberu of Sweden Cleansing Scrub on kuorintavoide, jokasisältää sokerin ja vehnän jyviä.

Kuorintavoide puhdistaa ja kuorii ihoa hellästi mutta tehokkaasti. Hoitavat öljyt ja aminohapot hoitavat ihon pehmeäksi ja ravituksi.

Osa perushygieniaa – parranajo ja -hoito

Kun iho on kuorittu, vuorossa on parranajo ja -hoito. Parran pesu kuuluu perushygieniaan, aivan kuten hiusten pesu.

Partashampoolla pesty parta ei haise ja puhdistaa ihon parran alla. Partashampoon kanssa suosittelemme parranhoitoainetta, koska se kosteuttaa, pehmentää ja pitää parran takuttomana.

Partaöljy kuuluu parranhoidon perustuotteisiin. Partaöljy hoitaa ja kosteuttaa partakarvoja sekä parran alla majailevaa ihoa. Se myös ehkäisee ihon kutinaa ja hilseilyä.

Parranajon jälkeen, levitä rauhoittavaa after shave -tuotetta kasvoille. Se viilentää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa parranajon jäljiltä.


Nõberu of Sweden Beard Wash

Nõberu of Sweden Beard Wash on tehokas mutta samalla hellävarainen partashampoo. Se puhdistaa ja kosteuttaa parran sekä ihoa parran alla.

Partashampoon sisältämä arganöljy ja vihreä tee yhdessä kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

Nõberu of Sweden Beard Conditioner


Nõberu of Sweden Beard Conditioner

Nõberu of Sweden Beard Conditioner on arganöljyä sisältävä parranhoitoaine, joka kosteuttaa, korjaa ja pehmentää partaa.

Parta pysyy takuttomana ja on ravitun tuntuinen.

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil


Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil on palkittu partaöljy, jokasuojaa ja kosteuttaa partaa sekä ihoa parran alla.

Aina kun tunnet parran alla kutinaa tai ihosi on ärtynyt tai kireän tuntuinen, levitä partaöljyä.

Nõberu of Sweden Feather Beard Oil


Nõberu of Sweden Feather Beard Oil

Nõberu of Sweden Feather Beard Oil on kevyempi versio Heavy Beard Oilista. Kun et tarvitse yhtä voimakasta hoitavuutta, valitse kevyt partaöljy.

Se sopii erinomaisesti sängen ja lyhyen parran hoitoon.


Nõberu of Sweden After Shave Balm

Nõberu of Sweden After Shave Balm vähentää parran ajon aiheuttamia ongelmia, kuten ihon ärtymistä. Tuote imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta ihollesi.

Ihosi tuntuu After Shaven Balmin levityksen jälkeen mukavan viileältä ja raikkaalta.

Viimeisin muttei vähäisin – ihon kosteutus

Kasvojen puhdistusaineen lisäksi kosteusvoide on toinen tärkeä hoitotuote miesten ihonhoidossa.

Kosteusvoidetta tarvitsevat kaikki ihotyypit kuivasta rasvaiseen ja epäpuhtaaseen. Varsinkin talvella, kun pakkanen ja kuiva sisäilma kuivattavat ja sekoittavan ihon kosteustasapainon sekaisin.

Hyvä kosteusvoide auttaa sitomaan kosteuden kiinni ihoon. Ilman kosteusvoidetta iho voi tuntua karhealta, kipeältä, kutisevalta ja punoittavalta.

Syvennä ihonhoitorutiiniasi: Ennen kosteusvoidetta tai sen jälkeen, voit levittää silmienympärysiholle silmäympärysvoiteen.

Silmäympärysiho on erittäin ohutta, herkkää, helposti kuivuvaa ja rypistyvää, joka tarvitsee oman silmänympärysvoiteen.

Silmänympärysiholla ei ole lähes ollenkaan talirauhasia, jonka takia ihon pinnalta haihtuu tavallista enemmän kosteutta. Silmänympärysihoa suojaava hydrolipidikalvo on lähes olematon. Myös kollageenia on hyvin vähän ja hiusverisuonisto on heikko.

Tavallinen kasvovoide onkin liian voimakasta silmäympärysiholle ja se turvottaa. Hyvä silmänympärysvoide on koostumukseltaan kevyttä ja tehokkaasti kosteuttavaa.


Nõberu of Sweden Face Moisturiser

Nõberu of Sweden Face Moisturiser kevyt ja kosteuttava kasvovoide vähän rasvaisemmalle ihotyypille. Se kosteuttaa ja ravitsee ihoa, mutta ei tee ihosta öljyistä ja kiiltävää.

Safloriöljy ja taikapähkinä luovat mattapinnan iholle.

RVB Skinlab Gentle Eye Contour Cream


RVB Skinlab Gentle Eye Contour Cream

RVB Skinlab Gentle Eye Contour Cream on kosteuttava silmäympärysvoide. Se häivyttää erityisesti väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä.

Silmäympärysiho on kosteutettu, pehmeä ja rauhoittunut.

Klubikirjeen edut

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 5 € alennuskupongin kauppaamme. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Klubikirjeen edut

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit