KAIKKI PARTATUOTTEET -20 % | Hyödynnä tarjous tästä!

Mies, ota haltuun kasvojen ihonhoitorutiinit – Miesten ihonhoidon ABC

Miesten ihonhoito kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Kasvojen ihosta huolehtiminen on mielletty lähinnä naisten jutuksi, vaikka todellisuudessa miesten on yhtä kannattavaa huolehtia ihostaan.

Miesten ihonhoito on vuosi vuodelta suositumpaa ja hyvä niin. Ai miksi?

Koska iho on meidän elimistömme suurin elin, joka suojaa meitä ulkoisilta haasteilta. Siksi siitä tulisi huolehtia hyvin. Ja kaupan päälle saat hyvän hoidon seurauksena tasaisen ja freesin näköisen ihon!

Epäpuhtaudet, ihon rasvaisuus ja epätasaisuus sekä ihon harmahtava sävy voivat olla seurausta huonosta tai olemattomasta ihonhoidosta.

Onneksi ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa huolehtimaan ihosta!

Tämän artikkelin avulla opit ihonhoidon alkeet ja saat tietää, millaisilla tuotteilla pääset alkuun. Jos sen sijaan haluat syventää olemassa olevaa ihonhoitorutiiniasi, saat vinkkejä myös siihen.

Nostamme miesten ihonhoitoon esille myös laadukkaita tuotevinkkejä, jotka kannattaa painaa mieleen!

Miesten ihonhoidon ABC

Ihon eroavaisuudet miesten ja naisten välillä

Miesten iho on 20-30 % paksumpi kuin naisten iho. Hyvät uutiset — ihon paksuus johtuu suuresta määrästä kollageenia, jonka takia miesten iho vanhenee hitaammin kuin naisten.

Miesten talirauhaset ovat suuremmat, talineritys on runsaampaa ja iho on joustavaa. Huonot uutiset – runsaamman talinerityksen vuoksi ihohuokoset tukkeutuvat helpommin, jolloin finnejä syntyy herkemmin kuin naisilla.

Miesten ihonhoitoon tarkoitetut tuotteet on valmistettu huomioimalla erityisesti miesten ihon tarpeet.

Ihohoito ei vaadi aluksi useita erilaisia purkkeja ja puteleita. Kasvojen puhdistusaineella ja kasvovoiteella pääsee hyvin alkuun. Kun ihonhoidosta on muodostunut rutiini, siihen voi alkaa lisäämään hoitotuotteita yksi kerrallaan.

Se tärkein – ihon puhdistus

Ihonhoidossa tärkeintä on kasvojen pesu aamuin illoin. Puhdistus poistaa päivän aikana hien ja ympäristöstä kertyneen lian, jotka puhdistamattomana samentavat ihoa ja aiheuttavat epäpuhtauksia.

Mutta miksi aamullakin pitää puhdistaa kasvot? Öisin iho toimii vilkkaimillaan, jonka takia talineritys on voimakkaampaa kuin päivällä. Tyynyliinasta ja petivaatteista tarttuu aina myös likaa kasvoille.

Testaa: aamulla ennen kasvojen pesua kostuta vanulappu kokonaan kasvoveteen tai kasvojen puhdistusaineeseen ja pyyhi sillä kasvosi. Voit yllättyä lian määrästä!

Pese kasvot sille tarkoitetulla puhdistusaineella, älä tavallisella käsi- tai vartalosaippualla tai shampoolla. Se kuivattaa ihoa liikaa, jolloin iho korjaa kosteustasapainoa tuottamalla entistä enemmän talia.

Kun kasvot on pesty, taputtele kuivaksi puhtaalla pyyhkeellä.

Syvennä ihonhoitorutiiniasi: tässä välissä voit levittää kasvoillesi kasvovettä.

Kasvovesi tasapainottaa ihon pH-tasapainon normaaliksi ja tarjoaa iholle tärkeää vesikosteutta, mitä se ei saa pelkästä kosteusvoiteesta.


Diego Dalla Palma Professional Micellar Cleansing Milk

Hellävarainen puhdistusmaito on päivittäiseen kasvojen pesuun. Puhdistusmaito säilyttää ihon optimaalisen tasapainon sekä ehkäisee veden kuivattavaa vaikutusta.

KLIKKAA & TILAA


Diego Dalla Palma Professional Revitalising Tonic

Kosteuttava ja tasapainottava kasvovesi, joka viimeistelee ihon puhdistuksen. Lopputuloksena on kiinteytynyt, kosteutettu ja suojattu iho.

KLIKKAA & TILAA

Tehosta puhdistusta – ihon kuorinta

Kasvojen kuorinta kannattaa ottaa hoitorutiineihin mukaan heti, kun kasvojen puhdistus ja kosteutus on muodostunut tavaksi.

Ihon kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ja syväpuhdistaa ihohuokoset. Kuorinta ehkäisee myös partakarvojen sisäänpäin kasvamista.

1-2 kertaa viikossa tehty kuorinta pitää ihon puhtaana ja tasapainoisena. Varo, ettet kuori herkkää silmäympärysihoa!


Diego Dalla Palma Professional Oxygenating Scrub

Ihoa kosteuttava ja pehmittävä kuorinta-aine stimuloi ihon hapenottokykyä. Mikro-kuorintapallot poistavat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta.

KLIKKAA & TILAA

Osa perushygieniaa – parranajo ja -hoito

Kun iho on kuorittu, vuorossa on parranajo ja -hoito. Parran pesu kuuluu perushygieniaan, aivan kuten hiusten pesu.

Partashampoolla pesty parta ei haise ja puhdistaa ihon parran alla. Partashampoon kanssa suosittelemme parranhoitoainetta, koska se kosteuttaa, pehmentää ja pitää parran takuttomana.

Partaöljy kuuluu parranhoidon perustuotteisiin. Partaöljy hoitaa ja kosteuttaa partakarvoja sekä parran alla majailevaa ihoa. Se myös ehkäisee ihon kutinaa ja hilseilyä.

Parranajon jälkeen, levitä rauhoittavaa after shave -tuotetta kasvoille. Se viilentää ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa parranajon jäljiltä.


Nõberu of Sweden Beard Wash

Beard Wash on tehokas mutta samalla hellävarainen partashampoo. Se puhdistaa ja kosteuttaa parran sekä ihoa parran alla. Partashampoon sisältämä arganöljy ja vihreä tee yhdessä kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

KLIKKAA & TILAA


Nõberu of Sweden Beard Conditioner

Beard Conditioner on arganöljyä sisältävä parranhoitoaine, joka kosteuttaa, korjaa ja pehmentää partaa. Parta pysyy takuttomana ja on ravitun tuntuinen.

KLIKKAA & TILAA

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil

Heavy Beard Oil on palkittu partaöljy, joka suojaa ja kosteuttaa partaa sekä ihoa parran alla. Aina kun tunnet parran alla kutinaa tai ihosi on ärtynyt tai kireän tuntuinen, levitä partaöljyä.

KLIKKAA & TILAA


Nõberu of Sweden Feather Beard Oil

Feather Beard Oil on kevyempi versio Heavy Beard Oilista. Kun et tarvitse yhtä voimakasta hoitavuutta, valitse kevyt partaöljy.

Se sopii erinomaisesti sängen ja lyhyen parran hoitoon.

KLIKKAA & TILAA

Nõberu of Sweden After Shave Balm

After Shave Balm vähentää parran ajon aiheuttamia ongelmia, kuten ihon ärtymistä. Tuote imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta ihollesi.

Ihosi tuntuu After Shaven Balmin levityksen jälkeen mukavan viileältä ja raikkaalta.

KLIKKAA & TILAA

Viimeisin muttei vähäisin – ihon kosteutus

Kasvojen puhdistusaineen lisäksi kosteusvoide on toinen tärkeä hoitotuote miesten ihonhoidossa.

Kosteusvoidetta tarvitsevat kaikki ihotyypit kuivasta rasvaiseen ja epäpuhtaaseen. Varsinkin talvella, kun pakkanen ja kuiva sisäilma kuivattavat ja sekoittavan ihon kosteustasapainon sekaisin.

Hyvä kosteusvoide auttaa sitomaan kosteuden kiinni ihoon. Ilman kosteusvoidetta iho voi tuntua karhealta, kipeältä, kutisevalta ja punoittavalta.

Syvennä ihonhoitorutiiniasi: Ennen kosteusvoidetta tai sen jälkeen, voit levittää silmienympärysiholle silmäympärysvoiteen.

Silmäympärysiho on erittäin ohutta, herkkää, helposti kuivuvaa ja rypistyvää, joka tarvitsee oman silmänympärysvoiteen.

Silmänympärysiholla ei ole lähes ollenkaan talirauhasia, jonka takia ihon pinnalta haihtuu tavallista enemmän kosteutta. Silmänympärysihoa suojaava hydrolipidikalvo on lähes olematon. Myös kollageenia on hyvin vähän ja hiusverisuonisto on heikko.

Tavallinen kasvovoide onkin liian voimakasta silmäympärysiholle ja se turvottaa. Hyvä silmänympärysvoide on koostumukseltaan kevyttä ja tehokkaasti kosteuttavaa.

Diego Dalla Palma Milano Light Moisturizing Cream

Kosteuttava kasvovoide, joka vahvistaa ihon luonnollisia suojausmekanismeja. H2O 3Acti-MatriSpheres monikerroksiset kapselit imeytyvät syvälle ihoon ja aktivoivat uuden hyaluronihapon tuottoa, ylläpitäen ihon kosteustasapainoa.

KLIKKAA & TILAA

Diego Dalla Palma Professional Soothing Eye Contou

Hellävarainen silmänympärysvoide kosteuttaa kuivaa ihoa ja silottaa mahdollisia juonteita. Voide sisältää 3 % B-CIRCADIN™ -ainesosan, joka vähentää silmänympärysalueella väsymyksen merkkejä, turvotusta ja tummuutta.

KLIKKAA & TILAA

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit