Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Korealainen ihonhoito – Näin otat sen osaksi omaa ihonhoitoasi!

Korealainen ihonhoito on hurmannut monet meistä tehokkuudellaan ja puhdistavuudellaan. Kaukoidästä rantautunut ihonhoitorutiini sisältää 10 vaihetta, joiden aikana osa kasvojenhoitotuotteista kerrostetaan iholle jopa 7 kertaa. Kuulostaako hurjalta? Ei hätää, sillä kyseessä on omaan ihonhoitoon sovellettava hoitotyyli, jota ei tarvitse noudattaa orjallisesti vaihe vaiheelta.

Korealaisen ihonhoidon filosofiassa pitkäkestoinen ja huolellinen ihonhoito on meditatiivinen hetki, jossa mieli rauhoittuu kiireisen arjen keskellä. Se ylläpitää henkistä hyvinvointia samalla tavalla kuin liikunta, hyvät ihmissuhteet ja mielekäs tekeminen.

Korealaisessa ihohoidossa ei keskitytä pitämään ihoa kauniina meikeillä, vaan hyvällä hoidolla. Tarkoitus on ennaltaehkäistä iho-ongelmia ja ylläpitää iho terveenä ja kauniina.

Korealaisen ihonhoidon filosofiassa pitkäkestoinen ja huolellinen ihonhoito on meditatiivinen hetki

Runsaasti kosteuttava ja puhdistava menetelmä lisää ihon heleyttä, sileyttä ja ihon nuorekkuutta. Menetelmän avulla moni iho-ongelma kuten pintakuivuus, juonteet ja pienet näpyt ovat kadonneet tai lieventyneet, koska iho on saanut riittävästi kosteutta.

Tästä syystä suomalaiselle talvi-iholle sopii loistavasti korealainen ihonpuhdistus!

Näin kokeilet 10-vaiheen korealaista ihonhoitorutiinia

Korealaista ihonhoitoa ei tarvitse suorittaa joka päivä aamuin illoin.

Kaikkia vaiheita ei edes kannata käydä läpi joka päivä, sillä esimerkiksi kasvojen kuorinta päivittäin voi herkistää ihon huonoon kuntoon.

Sinun ei tarvitse noudattaa jokaista vaihetta orjallisesti. Voit lisätä ja poistaa korealaisen ihohoidon vaiheita ja tuotteita oman maun ja tarpeiden mukaan.

Nyt kerromme sinulle vaihe vaiheelta korealaisen ihohoidon salat. Jokaisessa kymmenessä vaiheessa saat tuotevinkin, joka sopii korealaiseen ihonpuhdistukseen!

Näin kokeilet 10-vaiheen korealaista ihonhoitorutiinia


1. Kaksoispuhdistuksen ensimmäinen vaihe: öljypuhdistus

Kaksoispuhdistuksen voi tehdä pelkästään iltaisin, kun on aika pestä päivän meikit pois. Aamuisin voi tehdä perinteisen puhdistuksen.

Kaksoispuhdistuksen tarkoitus on puhdistaa iho mahdollisimman hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Öljymäinen/maitomainen puhdistus poistaa meikin, pehmentää mustapäitä, talia ja muita epäpuhtauksia.

Levitä tuotetta kuivalle iholle ja pyörittele hellävaraisesti, kunnes kaikki lika on irronnut. Jätä öljy kasvoillesi seuraavaa vaihetta varten.

Jos kärsit erityisen herkästä ja kuivasta ihosta, jätä seuraava vaihe välistä. Pyyhi kasvosi puhtaiksi musliiniliinalla ja varmista ettei ihollesi jäänyt meikkijäämiä.

KOKEILE:

Diego Dalla Palma Professional Micellar Cleansing Milk on puhdistusmaito, joka puhdistaa silmä- ja kasvomeikin säilyttäen ihon optimaalisen tasapainon ja estäen veden kuivattavan vaikutuksen. Lopputuloksena pehmeä ja raikas iho.

TUTUSTU

2. Kaksoispuhdistuksen toinen vaihe: vesiliukoinen puhdistus

Vesiliukoinen puhdistus syväpuhdistaa ihohuokoset ja ehkäisee epäpuhtauksien syntymisen. Vaahtomainen puhdistusaine on paras vesiliukoiseen puhdistukseen.

Levitä puhdistusaine suoraan öljyiselle iholle. Pyörittele vaahtoa huolellisesti kaikkialle. Huuhtele lopuksi kasvot tai poista puhdistusaineet musliiniliinan avulla.

Varmista, ettei kasvoillesi jäänyt meikkijäämiä.

KOKEILE:

Diego Dalla Palma Professional Micellar Cleansing Water on hellävarainen misellivesi, joka puhdistaa herkältä iholta epäpuhtaudet ja meikin. Misellivesi puhdistaa meikin kasvoilta, silmistä ja huulilta suojellen ihon omaa herkkää hydrolipidikalvoa ja luonnollista pH-arvoa.

TUTUSTU

3. Kuorinta

Kuorinta puhdistaa kasvojen iholta kuolleen ihosolukon ja kertyneet epäpuhtaudet, jotka eivät irtoa tavallisella kasvojen puhdistuksella. Hoitotuotteet imeytyvät kuorinnan jälkeen tehokkaamin ja syvemmältä.

Kuorinta on suositeltavaa tehdä 1-2 kertaa viikossa. Herkkäihoiset voivat kuoria ihon kerran kuukaudessa rakeettomalla kuorinta-aineella.

KOKEILE:


Diego Dalla Palma Professional Oxygenating Scrub on ihoa pehmentävä ja kosteuttava kuorinta-aine. Kuorinta-aineen vaikuttavat ainesosat stimuloivat ihon hapenottokykyä.

Kuorinta-aineella voi kuoria mekaanisesti pyörittelemällä tuotetta kasvoille. Hellävaraisemman kuorinnan saat levittämällä tuotteen kasvoille ja antaa vaikuttaa sellaisenaan!

TUTUSTU

4. Kasvovesi

Kasvovesi on tärkeä hoitotuote, sillä iho saa kasvovedestä sen tarvitsemansa vesikosteuden. Lisäksi se palauttaa ihon ph-tasapainon normaaliksi.

Korealaisessa ihonhoidossa kasvovettä kerrostetaan taputtelemalla jopa 7 kertaa. Kasvovesi levitetään hyvin ohuin kerroksin, jolloin iho ehtii imeä hoitotuotteet nopeasti itseensä.

Ihon tuntemuksia seuraamalla pystyt arvioimaan, tarvitseeko ihosi välttämättä 7 kerrosta kasvovettä. Jos ihosi tuntuu kosteutetulta vähemmällä määrällä kerrostamista, voit siirtyä seerumin levitykseen.

Taputtelemalla kasvovettä iholle, tuotetta ei kulu hukkaan ja pysyvyys kestää iholla kauemmin.

KOKEILE:


Diego Dalla Palma Smoothing Tonic Serum on fluidimainen kasvovesi. Se viimeistelee ihonpuhdistuksen, tasapainottaa ihon ja jättää kiinteyttävän ja suojaavan kalvon. Iho jää välittömästi pehmeäksi ja tiiviiksi.

TUTUSTU

5. Seerumi

Seerumi on tiivistemäinen ja tehokas neste, joka tukee ihon hoitoa. Seerumi sisältää runsaasti erilaisia hoitavia ainesosia.

Ohuen koostumuksensa ansiosta tehoaineet imeytyvät syvälle ihoon vaikuttaen tehokkaasti.

Seerumilla voi tehohoitaa mm. ihon kuivuutta, juonteita, pigmenttiläiskiä ja ihon sameutta. Seerumi ei ole vain ikääntyvien ihmisten tuote, vaan se sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Levitä seerumi kasvoille heti kasvoveden jälkeen. Muista taputella tuote iholle kuten kasvovesikin! Voit seerumin sijasta käyttää myös tehoampulleja tai hoitotiivistettä.

KOKEILE:


Diego Dalla Palma Milano Deep Moisturizing Booster Serum on intensiivinen hoito kuivalle, halkeilevalle ja huonosti ravitulle iholle.H2O 3Acti-MatriSpheres monikerroksiset kapselit imeyttävät ihoon intensiivistäkosteutusta pitkäkestoisella teholla ja taistelevat ryppyjä, hienoja juonteita ja kosteusköyhyyttä vastaan. Seerumi auttaa ylläpitämään ihon kosteutta, elastisemman ja vastustuskykyisemmän ihon saamiseksi.

TUTUSTU

6. Sheet mask eli kangasnaamio

Kangasnaamiot ovat nousseet suureksi hitiksi. Kangasnaamio on kertakäyttöinen naamio, jossa on aukot nenälle, suulle ja silmille.

Naamio on kyllästetty hoitavalla seerumilla, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti. Kankaan tarkoitus on ehkäistä seerumin haihtumista liian nopeasti iholta.

Voit hemmotella kangasnaamiolla ihoasi muutaman kerran viikossa. Jos kangasnaamio ei tunnu sinun jutultasi, voit käyttää myös perinteistä kasvonaamiota.

KOKEILE:

Diego Dalla Palma Milano Vitamin C Superheroes Mask on kangasnaamio, joka on C-vitamiinilla kyllästetty tehonaamio. Se antaa iholle energiaboostin, joka kirkastaa väsynyttä ja stressaantunutta ihoa antaen sille tervettä hehkua ja heleyttä.

TUTUSTU

7. Silmänympärysvoide

Silmänympärysiho on erityisen herkkää aluetta, joka on ohutta ja helposti rypistyvää kuin silkkipaperi.

Kasvovoiteet ovat liian voimakkaita silmäympärysiholle, sillä ne voivat turvottaa ihoa. Ohut silmäympärysvoide auttaa ihoa paremmin pysymään kosteutettuna ja kimmoisana.

Levitä silmäympärysvoidetta aamuin illoin silmäympärysihollesi.

KOKEILE:


Diego Dalla Palma Professional Reviving Hyalu-gel for Eye Contour on monivaikutteinen silmänympärysgeeli, joka vähentää ja ehkäisee väsymyksen merkkejä kuten silmäpusseja ja tummia silmänalusia, sekä ikääntymisen merkkejä kuten ohuita juonteita ja ilmejuonteita.

TUTUSTU

8. Kosteusvoide

Kosteusvoiteella iholle lisätään kosteutta, mutta myös sidotaan kasvovedestä ja seerumista saatu vesikosteus ja ravinteet iholle.

Kasvovoide suojaa ihoa ulkoapäin tulevilta saasteilta ja vahingoilta. Ilman kasvovoidetta iho voi tuntua kireältä, kutisevalta ja punoittavalta.

Vaikka tässä välissä ihosi voi tuntua jo ihanan täyteläiseltä ja kosteutetulta, älä skippaa kasvovoidetta!

KOKEILE:

Diego Dalla Palma Professional 24-hour Hydro Replenishing Cream on ympäri vuorokauden kosteuttava kosteusvoide. Se kosteuttaa ja suojaa kuivaa ihoa ehkäisten samalla kuivuudesta johtuvia juonteita. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja sopii hyvin meikin alle.

TUTUSTU

9. Kasvoöljy

Kasvoöljy antaa boostia ihonhoitoon. Kasvoöljyt sisältävät runsaasti erilaisia vitamiineja, rasvahappoja ja antioksidantteja, jotka ylläpitävät ihoa terveenä ja nuorekkaana.

Kasvoöljystä saa parhaimman lopputuloksen irti, kun öljyn levittää kostealle iholle. Laadukas öljy rakentaa, pehmittää ja parantaa ihoa.

Levitä laadukas kasvoöljy heti kasvovoiteen levityksen jälkeen, jolloin öljy sitoo kosteusvoiteen kosteuden iholle.

KOKEILE:

Diego Dalla Palma Gold Infusion Youth Potion on erittäin runsasravinteinen öljyseerumi.

Öljy sisältää 30 luonnonöljyä sekä puhdasta kultaa. Tehokas yhdistelmä uudelleenrakentaa ihoa sisältä päin, jolloin ihosta tulee tasainen ja heleä.

TUTUSTU

10. Yövoide

Yövoide on tavallista kasvovoidetta täyteläisempää ja ravintorikkaampaa. Yöllä kasvojen iho on vastaanottavaisempi hoitaville aineille, jonka vuoksi yövoide on paksua ja erityisen ravitsevaa.

Valitse ihollesi sopiva yövoide ja levitä voidetta joka ilta kasvoille.

KOKEILE:

Diego Dalla Palma Milano Deep Moisturizing Cream on runsaasti kosteuttava kasvovoide, joka antaa välittömästi mukavan sileyden tunteen kuivalle, halkeilevalle ja ärtyneelle iholle. Parantaa ihon kosteudensitomiskykyä, helpottaa epämukavaa kiristävää tunnetta ja kutinaa sekäehkäisee ikääntymisen merkkejä.

TUTUSTU

HUOM! Korealaisen ihonhoidon toteuttamiseen ei vaadita korealaisia hoitotuotteita, vaan siihen sopii minkä tahansa brändin tuotteet.

Tärkeintä on, että tuotteet on valittu oikein ihotyyppisi mukaisesti.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit