Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Hiusten syväpuhdistus – Lopputuloksena terveet ja ilmavat hiukset!

Hiusten syväpuhdistus kuuluu tärkeänä osana hiustenhoitoon. Hiuksiin kertyy ympäristöstämme herkästi likaa ja jäämiä, jotka eivät irtoa tavallisessa shampoopesussa. Syväpuhdistus auttaa poistamaan kertymät, mutta sillä on muitakin hyviä puolia!

Tämän artikkelin luettuasi tiedät, mitkä ovat syväpuhdistuksen hyvät puolet ja saat paljon muutakin tietoa. Neuvomme myös miten syväpuhdistat hiuksesi helposti. Artikkelin lopusta löydät parhaimmat tuotevinkkimme!

Lue artikkelisarjan ensimmäinen osa "Päänahan kuorinta on hiusten hyvinvoinnin kivijalka".

Hiusten syväpuhdistus poistaa ylimääräisen kuonan ja lian

Hiusten syväpuhdistus on tavallista shampoopesua tehokkaampaa puhdistamista. Tavallisella shampoopesulla lika ja tuotekertymät eivät irtoa hiuksista kokonaan. Siksi perusteellisempi pesu on silloin tällöin paikallaan.

Syväpuhdistava shampoo puhdistaa hiuksista mm. muotoilutuotejäämät, mineraalikertymät ja vesijohtoputkistosta liuenneet metallit.

Ilman perusteellista syväpuhdistusta runsas muotoilutuotteiden käyttö kertyy hiuksiin. Joillakin hienojakoisilla muotoilutuotteilla, kuten hiuslakalla ja kuivashampoolla on ikävä taipumus kertyä hiuksiin.

Puhdistamattomat jäämät muuttavat hiuksen ajan saatossa elottomaksi, kiillottomaksi ja latteaksi.

Kun hiuksen pinta on täysin puhdas, hiusnaamioiden ja hoitoaineen vaikutus paranee. Myös muotoilutuotteiden teho paranee.

Syväpuhdistus parantaa hiusten värjäyksen lopputulosta

Erityisesti vaaleahiuksiset ovat voineet hämmästyä hiusten muuttuessa hiljalleen vihertävän sävyisiksi.

Suomessa vesijohtovesi on kalkkipitoista ja putkistosta liukeaa veteen kuparia ja rautaa. Ajan kanssa nämä hiuksiin kertyvät epäpuhtaudet muodostavat ikävän vihertävän sävyn. Myös uimahallin kloori voi saada hiukset vihertämään.

Hiusten syväpuhdistus poistaa ja haalistaa vihreät värjäymät. Säännöllisellä ja ennaltaehkäisevällä pesulla hiukset pysyvät kauniin vaaleina kuparisen vesijohtoveden käytöstä huolimatta.

Syväpuhdistus parantaa hiusten värjäyksen lopputulosta

Syväpuhdistus parantaa hiusten värjäyksen lopputulosta.

Jos haluat että hiusväri, suoraväri, sävyttävä hiusnaamio tai permanentti tarttuvat paremmin hiuksiin kiinni, kokeile syväpuhdistaa hiuksesi ennen värjäystä. Näin pigmentit tarttuvat paremmin kiinni ja syventävät väriä.

Jos olet värjännyt hiuksesi suoravärillä, vältä hiusten syväpuhdistamista seuraavan parin viikon aikana. Syväpuhdistava shampoo kuluttaa suoraväripigmenttejä pois, jolloin hiusväri haalistuu nopeasti.

Perinteisellä hiusvärillä värjätyt hiukset kannattaa pestä silloin tällöin syväpuhdistavalla shampoolla. Väri hiuksissa ei kärsi siitä näkyvästi, vaan se kirkastuu ja muuttuu kauniin kiiltäväksi.

Hiustenpidennyksiin emme suosittele käyttämään syväpuhdistavia tuotteita. Pidennykset ovat herkästi takkuuntuvaa materiaalia, jotka muuttuvat entistäkin pörröisemmäksi syväpuhdistuksen jälkeen.

Kenelle hiusten syväpuhdistus sopii?

Kaikki hiustyypit hyötyvät hiusten syväpuhdistuksesta.

Hennot hiukset saavat nostetta ja tuuheutta syväpuhdistavasta shampoosta. Rasvoittuvat hiukset taas puhdistuvat tehokkaasti ylimääräisestä talista ja se auttaa pidentämään hiusten pesuväliä.

VINKKI! Ennen juhlakampauksen tekoa kokeile syväpuhdistaa hiuksesi. Se tuo juhlakampaukseen lisää tuuheutta ja kiiltoa.

Jos et käytä hiuksissasi paljoa muotoilutuotteita, sopiva väli syväpuhdistukseen on noin 1-2 kertaa kuukaudessa.

Jos sen sijaan muotoilutuotteet ovat kovassa käytössä tai harrastat uimahallissa uimista, syväpuhdistus noin kerran viikossa on sopivasti.

Näin syväpuhdistat hiuksesi

Syväpuhdistava shampoo vaahdotetaan hiuksiin tavallisen shampoon tavoin. Riippuen tuotteen ohjeistuksesta, shampoo jätetään vaikuttamaan hetkeksi aikaa parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Syväpuhdistuksen jälkeen voit käsitellä hiukset hopeashampoolla. Hopeashampoo taittaa hiusten sävyä tehokkaammin kun hiukset ovat puhdistettu syvältä.

Hius on pesun jälkeen hyvin vahingoittuvaisessa tilassa, koska hiussuomut ovat auki. Hoitava hiusnaamio sulkee suomut sekä tekee hiuksista ravitut ja sileät. Ilman hiusnaamion tai hoitoaineen levitystä hiukset jäävät todella takkuiseksi ja huonokuntoisen tuntuiseksi.

Parhaat syväpuhdistavat shampoot Top 3:

Sassoon Professional Precision Clean Shampoo

Precision Clean Shampoo on syväpuhdistava shampoo, joka sopii hyvin karheille ja hennoille hiuksille. Se puhdistaa ja tekee niistä kiiltävät. Shampoo luo niihin luontaista liikkuvuutta.

Lopputuloksena saat luontaista kauneutta hiuksiin.

KATSO TUOTE


KEVIN.MURPHY MAXI.WASH

KEVIN.MURPHYn syväpuhdistava shampoo puhdistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti hiuspohjan. Detox-shampoo kuorii hellästi lian ja tuotekertymät pois AHA-hedelmähappojen avulla.

Detox-shampoo sopii esivalmistelevana pesuna ennen hiusten värjäystä tai hoitotuotteiden käyttöä. Papaijan, vihreän teen, limen, mintun ja rosmariinin yhdistelmä syväpuhdistaa, stimuloi ja tasapainottaa hiuspohjaa. Tuote on parabeeniton, sulfaatiton ja metyyli-isotiatsolinoniton.

KATSO TUOTE

K18Hair Peptide Prep Detox Shampoo

Hiuspohjaa tehokkaasti syväpuhdistava K18Hair Peptide Prep Detox Shampoo pesee hellävaraisesti tukkeutuneet hiustupit liasta, ylimääräisestä öljystä, metallijäämistä ja tuotekertymistä.Tuotteen sisältämä aktiivihiili imee epäpuhtauksia ja likaa hiuspohjasta. Salisyylihappo poistaa talia hiustupeista, säilyttäen samalla hiusten luonnollisen lipidi- ja kosteustasapainon.

Patentoitu K18Peptide-yhdiste muodostaa suojan hiusten ympärille. Se ehkäisee mahdollisten proteiinien menetystä pesun aikana. Hiuksista tulee pehmeät, vahvat ja elinvoimaiset.

KATSO TUOTE

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit