Suomalaista luotettavaa palvelua
Ammattilaisen valitsemat tuotteet
Nopeat toimitukset
Reilut hinnat

Juurikasvu vihastuttaa ja ihastuttaa – Näin piilotat sen tai otat osaksi tyyliäsi!

Juurikasvu on hiusten värjäyksen yksi ärsyttävimmistä puolista. Voimakas tyvikasvu tekee yleisilmeestä epäsiistin ja silmä tarttuu siihen helposti. Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit häivyttää juurikasvun tyylikkäästi niin, etteivät muut edes huomaa sitä. Lisäksi saat tuttuun tapaan tuotevinkkimme juurikasvun peittämiseen.

Juurikasvu on hiusten värjäyksen yksi ärsyttävimmistä puolista. Voimakas tyvikasvu tekee yleisilmeestä epäsiistin ja silmä tarttuu siihen helposti.

Välillä tulee kausia, jolloin ei jaksa nähdä vaivaa tyvikasvun peittämiseen. Toiset haluavat hiusten oman hyvinvoinnin vuoksi pidentää hiusten värjäysväliä mahdollisimman pitkälle. Kolmannet kasvattavat omaa hiusväriään takaisin ja se tarkoittaa pitkää juurikasvua.

Onneksi on olemassa useita keinoja häivyttää juurikasvua ja pidentää hiusten värjäysväliä. Tyyvikasvun ehkäisemisen sijasta sen voi ottaa myös osaksi tyyliä. Uskalla rikkoa rajoja!

Tässä artikkelissa kerromme, kuinka voit häivyttää juurikasvun tyylikkäästi niin, etteivät muut edes huomaa sitä. Lisäksi saat tuttuun tapaan tuotevinkkimme juurikasvun peittämiseen.

Oikein valitut värisävyt pidentävät värjäysväliä kuukausilla

Jos haluat välttyä juurikasvulta kokonaan, tyveä pitäisi värjätä joka kuukausi. On sanomattakin selvää, että tiheä värjäysväli kuluttaa hiuksia sekä vie rahaa ja aikaa.

Tyvikasvun häivytys on helppoa, kun oma juurikasvu on tummempaa ja värjätty hius vaaleaa. Paras tekniikka vaalean hiuksen häivytykseen on raidoittaminen omalla tyven värillä.

Kun hiuspohjasta puskee vaaleaa hiusta ja värjätty hius on tummaa, häivyttäminen on huomattavasti haastavampaa.

Pidennät värjäysväliä kätevästi suosimalla hiusten värjäyksessä värisävyjä, jotka ovat omasta luonnollisesta hiusväristä muutaman asteen vaaleampaa tai tummempaa.

Näin kontrasti kahden hiusvärin välillä on mahdollisimman huomaamaton. Tämä pidentää hiusten värjäysväliä jopa 4-5 kuukautta!

Toinen vaihtoehto värjäysvälin pidentämiseen tai omaa luonnollista hiusväriä kasvattavalle, on värjätä hiukset liukuvärjäys-tekniikalla. Liukuvärjäyksellä saat yhdistettyä kasvavan tyvikasvun tyylikkäästi osaksi tyyliäsi.

Tämä värjäystekniikka näyttää myös erityisen hyvältä kiharoissa ja isoissa laineissa. Ja on vieläpä erittäin trendikäs!

Liukuvärjäyksellä saat yhdistettyä juurikasvun tyylikkäästi osaksi tyyliäsi.

Hiusten muotoilulla ja kampauksilla häivytät juurikasvun tehokkaasti

Entä kun juurikasvun värjäysrumba ei houkuttele lainkaan? Tai hiusten värjäysväliä haluaa pidentää entisestään? Pelastuksena toimivat asusteet ja erilaiset kampaukset!

Yksinkertainen mutta tehokas keino peittää juurikasvu on käyttää päähinettä. Lierihattu, pipo, huivi tai näyttävä hiuspanta peittävät tyvikasvun ja antavat tyyliisi kivan yksityiskohdan.

Huiveja ja pantoja on niin paljon erilaisilla kuoseilla sekä väreillä, että jokaiselle löytyy taatusti mieluisa vaihtoehto. Lisäksi huivi suojaa hiuksia auringon UV-säteiltä!

Kampauksilla ja hiusten asettelulla on mahdollista häivyttää juurikasvu tehokkaasti.

Sääntö numero yksi: älä pidä luotisuoraa jakausta hiuksissasi. Tällöin juurikasvu suorastaan loistaa silmiin! Sileät, päätä myöten valuvat hiukset korostavat juurikasvua entisestään.

Kokeile sen sijaan siksakkimaista jakausta. Nosta hiuksia ylös hiuspohjasta tupeeramalla tai föönaamalla. Kun hius nousee irti hiuspohjasta, juurikasvu häivyttyy. Lisäksi hiukset näyttävät paljon tuuheammilta!

Lettikampauksissa letitys pehmentää epätasaista väriä ja kiinnittää huomion palmikoihin. Letit ovat mainio tapa piilottaa juurikasvu ja ovat sitä paitsi tällä hetkellä suosittu kampaus. Kokeile esimerkiksi päätä myöten meneviä ranskanlettejä.

Oletko kokeillut korostaa juurikasvua tyylikkäästi? Testaa! Vedä hiukset pois kasvoilta ponihännälle tai nutturalle, jos tyvikasvu on tummempaa kuin hiusten pituus.

Vaaleassa juurikasvussa tämä kikka ei toimi, sillä se saa hiusrajan näyttämään pikemminkin kaljuuntuvalta.

VINKKI: kokeile leikata otsatukka! Juurikasvu näkyy eniten hiusrajassa ja jakauksessa. Kasvoja kehystävä otsatukka on armollinen tyvikasvulle.

Tyviväri ja kuivashampoo ovat kiireisen aamun pelastus

Kuivashampoot ovat todella monikäyttöisiä hiustuotteita! Hiusten muotoilun lisäksi ne poistavat hiuksista rasvaisuuden ja jättävät mukavan raikkaan tunteen.

Likaisissa hiuksissa juurikasvu korostuu rasvaisuuden takia, kun puhtaissa hiuksissa ero ei ole yhtä silmiinpistävä. Suihkauta kuivashampoota likaisilta vaikuttaviin hiuksiin, jos et ehdi aamulla pestä hiuksiasi!

Tavallisen kuivashampoon puuterimainen ja vaalea koostumus häivyttää samalla tummahkoa juurikasvua vaaleissa hiuksissa.

Jos olet tummatukainen vaalealla juurikasvulla, osta ruskeille hiuksille tarkoitettu kuivashampoo.

Erityisesti juurikasvun peittämiseen on nykyään kattava valikoima erilaisia tyvivärisuihkeita. Niiden peittokyky on voimakas ja värisävyjä löytyy monipuolisesti.

Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi kevyesti sävyttävä shampoo, hoitoaine ja suoraväri peittävät juurikasvua. Ne ylläpitävät hiusten väriä tehokkaasti ja pidentävät värjäysväliä.

Color Wow Root Cover Up -tyviväristä on 7 erilaista sävyvaihtoehtoa

Color Wow Root Cover Up -tyviväristä on 7 erilaista sävyvaihtoehtoa

Palkittu ja suosittu Color Wow Root Cover Up -tyviväri

Color Wow Root Cover Up -tyviväri on ammattimainen, öljypohjainen mineraalipuuteri juurikasvun ja harmaiden hiusten peittämiseen.

Tuote on voittanut 9 maailman arvostetuinta kauneudenhoitoalan palkintoa.

Se on voittanut mm. palkinnot Allure’s Best of Beauty, Women’s Wear Daily’s Product of the Year ja CEW Best New Product. Koko palkintolista on luettavissa Kampaamotuotteiden Color Wow Root Cover Up -tuotekortista.

Jokaisessa Color Wow Root Cover Up -sävyssä on seitsemää eri väripigmenttiä ja valoa heijastavia partikkeleita. Tämän ominaisuuden ansiosta tyviväri sulautuu hiusten omaan väriin luonnollisesti.

Tyviväri säilyttää hiusten luonnollisen kiillon, eikä tee niistä inhottavan tahmeaa. Tuote ei sisällä vahaa tai hiusväriä.

Väri tarttuu hiukseen sähkövarauksella, joka lähtee vasta shampoopesussa pois. Tuote on vedenkestävä, joten voit kävellä vesisateessa tai käydä uimassa ilman pelkoa tyvivärin valumisesta pitkin kasvoja.

Tyviväriä levitetään mukana tulevalla, kaksipäisellä siveltimellä. Tiheällä siveltimellä tuote levitetään hiuksiin. Leveällä päällä harjataan ylimääräinen ja karissut puuteri hiuksista.

Tuotetta on helppo kerrostaa tarvittaessa. Säästät aikaa, kun levität tyviväriä ainoastaan jakauksen kohdalle.

Color Wow Root Cover Up on riittoisaa, sillä se riittää noin 60 käyttökertaan. Levitä tuote aina kuiviin hiuksiin, kun kampaus on valmis.

Näin käytät Color Wow Root Cover Up -tyviväriä:

  • Levitä hiusten tyveen, kun kampaus on valmis
  • Vedä hiustyvi tasaiseksi, tuputa puuteria runsaasti juurikasvuun aloittaen hiusten tyvestä ja edeten latvoja kohti.
  • Toista kunnes tyvikasvu katoaa ja hiusvärisi näyttää juuri laitetulta.
  • Anna värin asettua muutaman minuutin ajan, jonka jälkeen voit harjata hiuksesi.
Color Wow Root Cover Up

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit