KAIKKI PARTATUOTTEET -20 % | Hyödynnä tarjous tästä!

Mikä on paras hoitoaine ja hiusnaamio vahingoittuneille hiuksille? Näitä tuotteita vaurioituneet hiuksesi rakastavat!

Onko sinulla vaurioituneet hiukset? Oletko miettinyt, millaiset hiustenhoitotuotteet auttaisivat parhaiten palauttamaan hiuksesi kauniin kiiltäviksi ja terveiksi? Tässä artikkelissa saat tietää, miten tehohoidat vaurioituneita hiuksia kotona. Mikä on paras hiusnaamio vaurioituneille hiuksille? Entä paras tehohoito hiuksille?

Olemme koonneet iloksesi artikkelisarjan, jossa kerromme, kuinka saat vaurioituneet hiukset kuntoon.

Tässä artikkelissa saat tietää, miten tehohoidat vaurioituneita hiuksia kotona. Mikä on paras hiusnaamio vaurioituneille hiuksille? Entä paras tehohoito hiuksille? Näihin kysymyksiin saat kohta vastauksen!

Artikkelisarjamme edellinen osa, ”Mikä hoitaa ja mikä vahingoittaa hiuksia? Näin saat vaurioituneet hiukset kuntoon!” kannattaa lukea tämän artikkelin jälkeen. Siinä kerromme, mistä syistä hius voi vahingoittua ja kuinka voit ennaltaehkäistä vaurioitumista.

Tässä artikkelissa esittelemme seuraavat tuotteet:

Rakennepaikkaavat tuotteet ovat tärkeitä värjätyille ja vahingoittuneille hiuksille.

Rakennepaikkaavat tuotteet ovat vaurioituneiden hiusten pelastus

Hiusten päällikerros muodostuu suomumaisesta keratiinista. Keratiini on yksi proteiineista, josta hius rakentuu.

Keratiinikerroksen vahingoittuessa, sen pinta muuttuu hyvin epätasaiseksi ja sen suomut nousevat pystyyn. Tällöin kosteus haihtuu hiuksista hyvin helposti. Tästä johtuen vahingoittuneet hiukset ovat kuivat, karheat ja pörröiset.

Jotta saisit vaurioituneista hiuksista taas sileät ja hyvinvoivan näköiset, tärkeimmät hoitotuotteet ovat korjaavat hiusten tehohoidot ja naamiot. Ne voivat antaa lopullisen silauksen hiusten hoidossa tai jopa ratkaista ongelman.

Vaurioituneille hiuksille tarkoitetut tehohoidot ja hiusnaamiot sisältävät ainesosia, jotka muistuttavat hiusten omia rakennusaineita. Näitä aineita ovat esimerkiksi keratiini ja liuta muita proteiineja.

On makuasia, haluatko käyttää ennemmin hiusnaamiota vai tehohoitoa. Voit käyttää myös molempia. Muista vain vaihtaa tehohoito ja naamio keskenään vuoroviikoin!

Jos käytät molempia tuotteita yhtäaikaa, hiukset voivat muuttua helposti rasvaisen näköiseksi ja valua päätä myöten.

Korjaavat tuotteet luovat hiusten pintaan suojaavan kerroksen, joka täyttää vahingoittuneen hiuksen kolot ja epätasaisuudet.

Keratiinia sisältävien tuotteiden käyttö liiallisissa määrin voi johtaa keratiinin kertymiseen hiuksiin.

Liikakertyminen ilmenee hiusten karheutena. Tätä voi olla vaikea huomata, jos hiukset ovat huonosta kunnosta johtuen valmiiksi karheat. Joten käytä keratiinia sisältäviä tuotteita vain sen verran, mitä ohjeissa sanotaan.

Laadukas hoitoaine ja hiusnaamio sisältävät keratiinia.

Kun jaksat käyttää rakennepaikkaavia tuotteita säännöllisesti ja ajan kanssa, hiukset alkavat pikku hiljaa voimaan paremmin ja käyttäytymään terveiden hiusten lailla.

Rakennepaikkaavat tuotteet eivät kuitenkaan paranna lopullisesti, vaan pikemminkin ”meikkaavat” hiukset terveiksi.

Kun lopetat korjaavien hoitotuotteiden käytön, hiukset palautuvat entiselleen. Eli säännöllinen käyttö on tärkeää.

Vaikka vahingoittuneet hiukset kärsivät aina jonkin verran kuivuudesta, käytä ensisijaisesti rakennepaikkaavia tuotteita. Voit ottaa hiustenhoidon tueksi satunnaisesti käytettävän, voimakkaasti kosteuttavan tuotteen.

Loppuun kulutettu hius ei elvy pelkillä kosteuttavilla tuotteilla, vaan kaipaa aina tehokkaampaa hoitoa.

Kuivat hiukset taaskaipaavat enemmän kosteuttavia kuin korjaavia hiustuotteita. Esimerkiksi kihara hius on luonnostaan hyvin kuiva hiuslaatu, joka kaipaa runsaasti kosteutusta, ei rakennepaikkausta.

Paras tehohoito hiuksille sisältää keratiinia

Tehohoidot ovat tavallisia hoitoaineita tehokkaampia ja ”ravintorikkaampia” tuotteita.

Ne hoitavat hiuksia erittäin syvältä. Niiden voimakkaan hoitavan vaikutuksen vuoksi niitä ei suositella käytettävän enempää kuin ohjeissa kerrotaan.

Tehohoito voi olla koostumukseltaan millainen vain. Se voi olla seerumi, voide, suihke, naamio tai jokin muu. Tehohoito valitaan sen mukaan, millaisessa kunnossa hiusten pituus Ja latvat ovat.

Yksi suosituimmista ja tehokkaimmista tehohoidoista vaurioituneiden hiusten hoidossa on keratiinihoito.

Pelkästään keratiinia sisältävät tuotteet ovat hoitavuudeltaan hyvin voimakkaita. Keratiinitehohoito korjaa hiuksia tehokkaasti ja helpottaa muotoilua. Hius muuttuu hoidon jälkeen kiiltävämmäksi ja taipuisammaksi.

Pese hiukset silloin tällöin kevyesti syväpuhdistavalla shampoolla. Se poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämät, jolloin tehohoito pääsee vaikuttamaan tehokkaammin ja syvemmältä.

Liian voimakkaat syväpuhdistavat shampoot tekevät hallaa vaurioituneille hiuksille, sillä ne pesevät hiuksista aivan kaiken pois.

Tehohoitoja suositellaan käytettäväksi hiuksille noin kerran viikossa.

Hoitojen vaikutusajat vaihtelevat suuresti. Jotkin tehohoidoista jätetään vaikuttamaan puolesta minuutista 15 minuuttiin. Osa tehohoidoista voidaan jättää myös hiuksiin ilman erillistä huuhtelua.

Jos käyttämäsi tehohoito ei ole järin kosteuttava, levitä tehohoidon jälkeen vielä tavallinen, kosteuttava hoitoaine. Näin saat hiuksiin lisäkosteutusta ja sileyttä.

Asiantuntijamme Tomi Yrjänän suosittelemat parhaat tehohoidot vaurioituneille hiuksille


K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask, jos haluat tehokkaasti korjaavaa hoitoa

K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask on huippusuosittu hoitoaine hiusten rakennevaurioiden korjaamiseen. Hoidon sisältämä patentoitu K18Peptide™-peptidi palauttaa biomimeettisesti ennalleen hiuksen keratiinirakenteen. Sopii erityisen hyvin hiuksille, jotka ovat vaalennuksen, värjäyksen, rakennekäsittelyn, lämpö- ja mekaanisen käsittelyn vaurioittamat.

TUTUSTU


System Professional Liquid Hair, jos haluat pitkäkestoisesti korjaavaa vaikutusta

System Professional Liquid Hair on tehoseerumi, joka korjaa hiuksen rakenteellisia vaurioita super tehokkaasti. Sen korjaava vaikutus kestää jopa 5 päivää!

Tuote sisältää nestemäistä keratiinia ja aminohappoja, jotka uudelleenrakentavat hiuskuituja. Seerumi suojaa myös hiusten ulkoista rakennetta vaurioilta. Hiuksiin levitetty seerumi aktivoidaan föönaamalla hiukset kauttaaltaan. Liquid Hair sopii erityisesti hennoille ja vahingoittuneille hiuksille.

TUTUSTU 


Sassoon Professional Intense Restore, jos haluat kevyttä ja kosteuttavaa hoitavuutta

Sassoon Professional Intense Restore on elvyttävä tehohoito, joka vahvistaa, uudistaa ja kosteuttaa hiuksia. Se ei tee raskasta tunnetta hiuksiisi, vaan jättää ne ilmavan kevyeksi.

Tehohoito sisältää HydroFibre-aktiiviainetta ja B5-vitamiinia. Nämä yhdessä ravitsevat ja tasoittavat hiuksen päällikerrosta ja sitovat kosteuden hiuksiin. Sopii kaikille hiustyypeille viikottaiseen käyttöön.

TUTUSTU


Paras hiusnaamio vaurioituneille hiuksille

Hiusnaamiot ovat varmasti tutuin tuote hiusten hoidossa.

Ne ovat koostumukseltaan yleensä voidemaisia tuotteita. Naamiot ovat tehokkaita ja syvähoitavia tuotteita, jotka ravitsevat hiuksia erityisen paljon.

Vastoin yleistä luuloa, hiusnaamio kuuluisi levittää hiuspohjaan asti. Oikein valittu naamio ei lässäytä hiuksia. Tuote tulisi valita juuri omalle hiuspohjalle sopivaksi, samalla kuitenkin huomioiden hiusten ongelma.

Eli anna naamion vaikuttaa vain ohjeiden mukaisen vaikutusajan verran.

Tässä helpot ohjeet hiusnaamion käyttöön:

  1. Ennen hiusnaamion käyttöä, kuori hiuspohja. Tämä valitettavasti unohdetaan ja laiminlyödään liian usein. Kuorinta kuorii hiuspohjan puhtaaksi tuote ja -talikertymistä, kuolleesta ihosolukosta ja puhdistaa hiuksen. Kuorinnan ansiosta hiuspohja pysyy terveenä ja puhtaana. Hiusnaamio tehoaa huomattavasti paremmin.
  2. Kun naamio on levitetty hiuksiin, kampaa hiukset läpi vielä harvalla kammalla. Näin saat varmistettua, että naamio on levinnyt varmasti kaikkialle hiuksiin.
  3. Jos haluat vielä tehostaa hiusnaamion vaikutusta, kiedo pyyhe hiustesi ympärille ja mene saunaan. Saunan lämpimissä löylyissä naamion hoitoaineet aktivoituvat. Hiussuomut aukeavat lämmön seurauksena, jolloin naamion hoitavat ainesosat pääsevät syvemmälle hiukseen.
  4. Älä mene koskaan saunaan ilman hiusten suojaamista! Liika kuumuus voi pilkkoa tai jopa tuhota tuotteen hoitavat ainesosat. Tällöin haluttua hoitovaikutusta ei saavuteta.
  5. Hiusnaamioita käytetään noin 1-2 kertaa viikossa. Vaikutusajat vaihtelevat minuutista 15 minuuttiin asti.

Tomi Yrjänän suosittelema paras hiusnaamio vaurioituneille hiuksille


System Professional Repair Mask, jos haluat syväkorjaavaa hoitoa

System Professional Repair Mask on erittäin syväkorjaava hiusnaamio. Se vahvistaa ja suojaa hiuksia jo yhden käsittelykerran jälkeen.

Hiusnaamio sisältää hydrolysoituja keratiiniproteiineja, jotka korjaavat hiuksia sisältäpäin. Lisäksi kationinen aktiiviaine rakennepaikkaa hiuksia ja luo hiukseen suojaavan kalvon ulkoisilta tekijöiltä. Hiuksista tulee pehmeät, kiiltävät ja ravitut.

System Professional Repair -sarja on tarkoitettu hauraiden ja vahingoittuneiden hiusten uudelleen rakentamiseen.

TUTUSTU

Sebastian Professional Penetraitt Masque, jos hiuksesi ovat kärsineet lämpölaitteista

Sebastian Professional Penetraitt Masque syvähoitaa, elvyttää ja vahvistaa vahingoittuneita hiuksia tehokkaasti. Lämpölaitteista ja värjäämisestä kärsineet hiukset saavat aivan uutta elinvoimaa tästä runsaasti proteiinia sisältävästä naamiosta. Hiuksista tulee kosteutetut, sileät ja helposti kammattavat.

TUTUSTU

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit