Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Ihon kiinteytys – Näillä keinoilla saat takaisin tasaisen ja nuorekkaan ihon!

Ihon kiinteytys voi tulla ajankohtaiseksi jossain vaiheessa elämää. Painonpudotuksen, ikääntymisen sekä epäterveellisten elämäntapojen myötä iho reagoi muuttumalla epätasaiseksi ja veltoksi. Ihon kiinteytys on kuitenkin mahdollista. Lue kuinka saat takaisin kiinteän, tasaisen sekä kauniin ihon!

Ihonhoitotuotteista on apua ihon kiinteytyksessä.

Ihon kiinteytys voi tulla ajankohtaiseksi jossain vaiheessa elämää. Painonpudotuksen, ikääntymisen sekä epäterveellisten elämäntapojen myötä iho reagoi muuttumalla epätasaiseksi ja veltoksi. Ihon kiinteytys on kuitenkin mahdollista. Lue kuinka saat takaisin kiinteän, tasaisen sekä kauniin ihon!

Rauhallinen painonpudotus ehkäisee velton ihon

Iho on elimistömme suurin elin. Koko elimistömme iho painaa noin 3 kg ja on pinta-alaltaan jopa kaksi neliömetriä. Iho suojaa meitä ulkoisilta tekijöiltä, kuten kemikaaleilta, bakteereilta, mikro-organismeilta, paineelta ja osumilta. Se elää koko ajan ja reagoi ensimmäisenä erilaisiin asioihin mitä elimistössämme tapahtuu.

Ei ole siis ihme, että painonpudotus on yksi yleisimpiä syitä, miksi iho alkaa veltostumaan ja ihon kiinteytys tulee ajankohtaiseksi. Kun rasvakudos alkaa vähentymään hyvinkin nopealla tahdilla, iho ei ehdi yhtä nopeasti reagoida tähän muutokseen ja tuloksena on roikkuvia ihopoimuja vatsan seudulla. Mitä nopeammin paino putoaa, sen rajummin iho muuttuu löysäksi. Ihon veltostumisen yleensä huomaa helpoiten vatsan alueelta, käsivarsista ja reisistä.

Ihon kiinteytys tulisikin huomioida heti kun aloittaa painonpudotusprojektin. Aloita laihdutus maltilla. Ihon palautumisen kannalta paras vaihtoehto on pudottaa painoa rauhallisesti panostamalla ravinteikkaaseen mutta silti riittävään ravintoon sekä vähitellen aloitettuun liikuntaan. Riittävällä ja ravinteikkaalla ruoalla saat tärkeitä ravintoaineita jotka auttavat ihoasi palautumaan normaaliksi. Uuden ruokavalion aloittaminen laittaa elimistön kuona-aineet liikkeelle, jolloin iholle saattaa hetkellisesti syntyä epäpuhtauksia.

Jo painonpudotuksen alkuvaiheessa on hyvä käyttää voiteita, joiden avulla ihoa on helpompi kiinteyttää. Kiinteyttävien voiteiden kosteuttava vaikutus myös auttaa ihoa pysymään kauniina ja ravittuna elimistön muuttuessa koko ajan. Ne tukevat laihdutuksessa koville joutuvaa ihoa ja auttavat sitä voimaan paremmin niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Ihon kiinteytys vaikeutuu iän myötä

Ikääntyminen vaikuttaa meistä jokaisen ihoon ja ihon kiinteytys vaikeutuu iän myötä, mutta se on kuitenkin mahdollista. Kollageeni pitää ihomme kiinteänä ja kimmoisana. Elimistön kollageenin tuotto heikkenee ja loppuu iän myötä, jolloin iho muuttuu ryppyisemmäksi ja veltoksi. Toinen tärkeä tekijä on elastiini, joka varmistaa että iho palautuu sileäksi sitä rypistettäessä. Se kuinka hyvää huolta olet pitänyt vartalosi ihosta elämäsi aikana, näkyy poikkeuksetta iäkkäämpänä peilistä.

Ihon kiinteytys vaikeutuu iän myötä

Ikä tuo mukanaan haasteita ihon kiinteyttämiseen.

Ihon ikääntymisen nopeuteen ja siihen kuinka vahvasti ikääntyminen näkyy, vaikuttaa paljolti elämäntavat. Runsas auringonotto ja solariumissa käyminen vanhentavat ihoa voimakkaasti. Lisäksi huonot elämäntavat, tupakoiminen, voimakas stressi sekä hormonaaliset muutokset vaikuttavat ikääntymiseen.

Suojautumalla auringon haitallisilta UV-säteiltä, omaksumalla terveelliset elämäntavat ja käyttämällä kosteuttavia voiteita ja anti-age tuotteita, voit vaikuttaa ihon hyvinvointiin. Kiitos seisoo vuosien päästä peilin edessä!

Terveelliset elämäntavat ovat kauniin ihon kivijalka

Jotta ihon kiinteytys onnistuisi, terveellisillä elämäntavoilla on luultavasti suurin merkitys. Kukaan ei voi kiistää liikunnan parantavan fyysistä ja henkistä hyvinvointia, sekä sen vaikutuksia ihomme hyvinvointiin. Hapenottokykyä parantava aerobinen liikunta lisää happea elimistöön, mikä parantaa kehon sekä ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Panosta liikunnan lisäksi myös laadukkaaseen ja riittävään uneen.

Ruokavaliossa olisi syytä välttää tai käyttää mahdollisimman vähän alkoholia ja sokeria. Molemmat aiheuttavat elimistölle matalaa tulehdustilaa, joka helposti näkyy ensimmäiseksi kasvoilla ja vartalossa. Ne myös vähentävät kollageenia vartalostamme.

Erityisesti antioksidantteja sisältävien ruokien syöminen ravitsee ja parantaa ihoa. Jos haluat saada kollageenin saannista kaiken irti, syö eritoten kalkkunaa, kalaa, linssejä, kanaa ja papuja. Näistä saatavat proteiiinit korjaavat ihoa ja lisäävät kollageenin määrää kehossa. Muista riittävä veden juominen! Se pitää ihon kosteutettuna, kuulaana, joustavana sekä aineenvaihduntasi tehostuu. Juo vähintään kaksi litraa vettä päivässä, jotta saat vedestä kaiken hyödyn irti.

Kosmetiikka apuna ihon kiinteytyksessä

Kun ruokavalio ja elämäntavat ovat kunnossa, ihon kiinteytys on jo varsin hyvällä mallilla. Ota tueksesi kiinteytysprojektiin vielä erilaiset kiinteyttävät voiteet.

"Kiinteyttävät voiteet sisältävät usein kuorivia, kosteuttavia ja nestettä poistavia tehoaineita, joilla saa tasaisemman, kauniimman ja joustavamman ihon. Yleensä ne sisältävät koentsyymi Q10:tä, kollageenia, retinolia tai elastiinia. Nämä kaikki ehkäisevät juonteiden syntymistä sekä tasoittavat niitä" Kampaamotuotteet.fiTomi Yrjänä kertoo. ”Suosi myös A- ja E-vitamiinia sisältäviä voiteita, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta”, Tomi jatkaa.

Kiinteyttävät voiteet sisältävät usein kuorivia, kosteuttavia ja nestettä poistavia tehoaineita, joilla saa tasaisemman, kauniimman ja joustavamman ihon.

Kiinteyttävät voiteet sisältävät usein kuorivia, kosteuttavia ja nestettä poistavia tehoaineita, joilla saa tasaisemman, kauniimman ja joustavamman ihon., Tomi Yrjänä kertoo.

Tavallisten kosteusvoiteiden käyttöä ei kuitenkaan kannata unohtaa, sillä iho kaipaa kosteutusta. Ihon kosteutus itsessään ehkäisee pitkällä aikavälillä ihon löystymistä. kosteutuksen ansiosta iho myös näyttää tasaisemmalta, on ravitumpi ja ihon sävy on parempi.

Myös ihon kuorinta palauttaa ihon kimmoisuuden. Kuorinta poistaa kuolleen ihon pinnalta ihosolukon ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Kuivaharjaus on myös oiva tähän tarkoitukseen ja ihon voi kuivaharjata vaikka päivittäin. Ihoa kuoriessa kokeile samalla hierovia liikkeitä. Näillä keinoilla saadaan stimuloitua ihon verenkiertoa. Näin kudokset saavat ravinteita ja happea.

Liiallinen auringon ottaminen on pidemmällä aikavälillä huono juttu, sillä se vanhentaa ihoa radikaalisti. UV-säteet heikentävät ihon elastisuutta ja kollageeniä. Auringolta suojautuminen tulisi aloittaa jo nuorena. Suojaa itsesi siis UV-säteiltä laadukkaalla ja tarpeeksi korkean suojakertoimen sisältävällä aurinkosuojalla niin kesällä kuin talvella. Tarpeeksi korkea suojakerroin on yli 30 ja se suojaa niin UVA- ja UVB säteiltä. Muista myös aurinkolasit ja päähine.

Ihon kiinteytys –Muista nämä 6 asiaa!

  1. Pudota painoa tarpeeksi hitaasti ja maltilla.
  2. Vältä tupakointia, sokeria ja alkoholia
  3. Hapenottokykyä parantavan liikunnan harrastus
  4. Suosi antioksidantti- ja vitamiinipitoisten ruokien syöminen
  5. Käytä tavallisen kosteusvoiteen lisäksi kiinteyttäviä voiteita
  6. Vältä suoraa auringonpaistetta ja suojaa itsesi aurinkosuojatuotteilla sekä vaatteilla

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit