Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Miksi ghd on mielestämme paras suoristusrauta vuonna 2023?

Ghd-suoristusrauta on yksi maailman suosituimmista muotoiluraudoista. Tämän suoristusraudan nimeen vannovat niin tavalliset kuluttajat, julkisuuden henkilöt kuin hiusstylistitkin ympäri maailmaa. Miksi ghd-suoristusrauta on mielestämme paras ja mikä on sen suosion taustalla?

Ghd (Good Hair Day) on Briteistä lähtöisin oleva hiustuotemerkki, joka valmistaa suoristusrautoja, kihartimia, hiustenkuivaajia ja muita hiustenmuotoilutuotteita. Ensimmäiset suoristusraudat tulivat markkinoille Yhdysvalloissa vuonna 2004.

Ghd valmistaa paljon eri kuoseilla ja väreillä olevia suoristusrautoja ja ne ovatkin saaneet suuren suosion kuluttajien keskuudessa. Paitsi että tämä tuotemerkki on ulkonäöltään houkutteleva, se on myös erittäin laadukas ja vieläpä tutkitusti.

Paras suoristusrauta varmistaa parhaan lämpötilan muotoilussa

Parhaimmat suoristusraudat ovat viimeisen parinkymmenen vuoden aikana nousseet hiustenmuotoilussa kärkipäähän monipuolisella käytettävyydellään.

Suoristusrautojen teknologia on suurimmassa osassa tuotteita hyvin yksinkertaista. Yksinkertainen ja halpa suoristusrauta kuumenee yleensä jopa 230°C asteeseen, joka on erittäin vahingollinen lämpötila hiuksille. Ghd ei ole niin kuin muut.

Ghd halusi selvittää, mikä olisi ihanteellisin lämpötila hiusten muotoilussa niin, että hiuksen saisi helposti muotoiltua haluttuun asentoon ilman että hiukset vaurioituisivat yhtä paljon kuin tavallisella, huonolaatuisemmalla suoristusraudalla muotoiltaessa.

Ghd teetti tutkimuksen TRI Princetonissa, joka on yhdysvaltalainen, voittoa tavoittelematon tutkimus- ja koulutusorganisaatio. Se on keskittynyt erityisesti hiusten, ihon, hampaiden ja kosmetiikan tutkimiseen.

Tutkimusten perusteella 185°C oli hiukselle paras lämpötila muotoiluun. Tämä lämpötila ei vahingoittanut hiusta liikaa ja se sopi kaikille hiuslaaduille.

Optimaalinen hiusten muotoilulämpötila on 185 astetta
ghd teetti tutkimuksen suoristusrautojen optimaalisesti lämpötilasta.

Teorian testaus käytännössä

Teoria testattiin vielä myöhemmin käytännössä ghd Platinum+ suoristusraudan juuri valmistuneella prototyypillä. Platinum+ suoristusraudan suunnittelussa otettiin huomioon aikaisempi tutkimustulos hiukselle suotuisasta lämpötilasta, joten Platinumissa maksimilämpötila säädettiin 185°C asteeseen. Testin kohteeksi valittiin vaalennetut hiukset ja Platinumille otettiin vertailukohteeksi kilpaileva suoristusrauta, joka kuumeni peräti 230°C asteeseen.

Molempia rautoja pidettiin paikallaan vaalennetuilla hiuksilla 60 sekuntia. Lopputuloksena oli se, että kilpaileva rauta poltti hiukset näkyvästi, mutta 185°C asteeseen optimoitu Platinum+ suoristusrauta ei tehnyt jälkeä hiuksiin.

Lisäksi kahdelle hiusnäytteelle tehtiin molemmilla suoristusraudoilla 300 vetoa kumpaankin hiussuortuvaan. Viimeiseksi niitä kammattiin 10 kertaa ja katkenneet hiukset laskettiin. Lopputuloksena kilpailevalla merkillä suoristettujen hiusten katkenneisuus oli huomattavasti runsaampaa kuin Platinumilla.

Tiivistetysti:

 • Liian kuuma suoristusraudan lämpötila voi aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita hiukseen.
 • Liian kylmällä suoristusraudalla hiuksia ei saa muotoiltua halutulla tavalla ja luotu tyyli ei kestä.
 • Tutkimuksen lopputulos on, että ihanteellinen lämpötila on 185°C kaikille hiustyypeille eikä sitä ole tarpeen muuttaa hiustyypin mukaan.
 • Optimaalinen lämpötila vähentää myös merkittävästi hiusten katkeilua, joten hiuksesi pysyvät terveen ja elinvoimaisen näköisinä.

Parhaimmat suoristusraudat ovat ghd:n eri malleja – mitä eroja malleissa on?

Ghd:n valikoimassa on erilaisia suoristusrautamalleja, joista kaikki lämpenevät maksimissaan 185°C asteeseen. Teknologiassa on joitakin eroja lähinnä suoristusraudan sukupolven mukaan.


ghd New Gold Styler

ghd New Gold Styler

ghd New Gold Styler sisältää kaksi Infinity-sensoria, yhden molemmissa lämpölevyissä. Sensorit levittävät tasaisemmin lämpöä hiuksille kuin edeltäjänsä ja varmistavat täten paremman lopputuloksen. Lisäksi Dual Zone -teknologia tarkkailee lämmönjakelun tasaista leviämistä. Lopputuloksena on tasaisemmat sileämmät ja terveemmän näköiset hiukset.

 • Dual Zone -teknologia
 • 2 x Infinity sensor
 • 2 vuoden takuu
 • Lämpenee 25 sekunnissa

TUTUSTU TUOTTEESEEN

ghd Max Styler

Ammattitason suoristus- ja muotoiluraudassa on 70 % suuremmat lämpölevyt. Suuret lämpölevyt nopeuttavat erityisesti pitkien, paksujen ja kiharoiden hiusten suoristamista sekä muotoilua.

Suoristusrauta sisältää patentoitua Dual Zone -teknologiaa, joka pitää lämpötilan 185°C asteessa, joka on hiuksille ihanteellisin lämpötila muotoiluun. Lämpölevyt ovat jousitetut ja pyöristetyt, jonka keraaminen pinnoite poistaa pörröisyyttä hiuksista ja lisää kiiltoa.

 • Dual Zone -teknologia
 • 70 % suuremmat lämpölevyt
 • 2 vuoden takuu
 • Lämpenee 30 sekunnissa

ghd Mini sopii kapeiden rautojensa ansiosta parhaiten lyhyille hiuksille ja otsahiuksille.

TUTUSTU TUOTTEESEEN

ghd Unplugged

Kannettava akkukäyttöinen muotoilurauta sopii loistavasti mukaan matkalle. Johdoton muotoilurauta sisältää Dual Zone -teknologiaa, joka ylläpitää tasaisen ja hiuksille ihanteellisen 185°C muotoilulämpötilan. Unplugged-muotoiluraudalla voit suoristaa tai kihartaa hiuksesi. Lopputuloksena kiiltävät ja sileät hiukset.

Johdoton muotoilurauta sisältää co-lithium-hybriditeknologiaa, joka tehostaa muotoiluraudan suorituskykyä. Muotoilurauta sisältää pitkäkestoisen litiumakun, jonka voi ladata esim. pistokkeesta, autosta tai kannettavasta tietokoneesta USB-C-johdolla.

 • Johdoton muotoilurauta
 • Dual Zone -teknologia
 • Lämpölevyjen keraaminen pinnoite tekee muotoilusta helppoa ja muotoilee hiuksiin sileän ja kiiltävän lopputuloksen.
 • Sisältää litiumakun ja co-lithium-hybriditeknologiaa, joka lisää suorituskykyä.
 • Lataa kahdessa tunnissa esim. kannettavasta tietokoneesta tai autosta USB-C-johdolla.

TUTUSTU TUOTTEESEEN


Vertailua eri ghd-suoristusrautojen välillä.
Vertailua eri ghd-muotoilurautojen välillä.

ghd Platinum+ on uutta sukupolvea ja paras ghd-suoristusrauta

Ghd Platinum+ on maailman ensimmäinen älymuotoilurauta. Se on jotain sellaista mitä kukaan muu valmistaja ei ole vielä aikaisemmin onnistunut tekemään. Tämä uusin ghd-suoristusrauta sisältää Ultra Zone -teknologiaa. Se tarkoittaa, että suoristusrauta aistii ja ennakoi paljonko sinulla on hiuksia rautojen välissä, kuinka liikutat rautaa ja millainen hiustyyppisi on.

Raudan molemmissa lämpölevyissä on sensoreita. Sensorit lukevat 250 kertaa sekunnissa millainen hiuksesi kunto on ja sovittaa lämpötilan sopivaksi joka sekunti saamiensa tietojen perusteella.

TUTUSTU TUOTTEESEEN TARKEMMIN

Ghd Platinum+ White Styler
Ghd Platinum+ on maailman ensimmäinen älymuotoilurauta.

Miksi sinun pitäisi siis ostaa Ghd Platinum+ suoristusrauta?

 • Se on optimoitu 185°C lämpötilaan, joka on tutkimuksien perusteella kaikista hellävaraisin hiuksen rakenteelle ilman että hiusten muotoilu kärsii.
 • Koska lämpötila on paljon hellävaraisempi hiukselle kuin kilpailevilla suoristusraudalla, tämä johtaa siihen, että hiuksesi ovat 70 % vahvemmat, hiuksissasi on 20 % enemmän kiiltoa ja hiuksissasi on kaksi kertaa parempi suoja värille.
 • Ennakoiva ultra zone-teknologia lukee hiustyyppisi, aistii kuinka liikutat rautaa ja paljonko sinulla on hiuksia rautojen välissä. Näin se säätää lämpötilan oikeaksi joka sekunti.
 • Käyttövalmis 25 sekunnissa.
 • Unitoiminto sammuttaa suoristusraudan jos et käytä sitä 30 minuuttiin.
 • 2,7 metriä pitkä johto joka kääntyy suoristusraudan päässä 360 astetta ympäri.
 • Kahden vuoden takuu.

Tiivistettynä: miksi Ghd on paras suoristusrauta?

1. Ammattilaisten suosima
Näitä suoristusrautoja ja tätä brändiä kampaajat käyttävät, rakastavat ja suosittelevat. Brändi joka voittaa kaikki ammattilaisten palkinnot.

2. Mullistava teknologia
Innovatiivista teknologiaa johon voit luottaa. Hiustesi hyvinvointi ei ole leikin asia. Nämä suoristusraudat myös tarjoavat lopputuloksen, jonka voit nähdä ja tuntea. Oikea vau-efekti!

3. Premium kokemus
Nämä tuotteet ja niiden pakkaukset viettelevät aisteja. Laatua joka näkyy ja tuntuu.

Miten olisi perheenjäsenelle, puolisolle tai ystävälle lahjaksi ghd Platinum+ White Styler tai ghd New Gold Styler –suoristusrauta? Jokainen näistä on taatusti laadukas ja loistava lahja hiuksiaan paljon muotoilevalle. Käy kurkkaamassa verkkokaupastamme ja osta itselle tai lahjaksi!

KATSO KOKO GHD-VALIKOIMA

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit