Suomalaista luotettavaa palvelua
Ammattilaisen valitsemat tuotteet
Nopeat toimitukset
Reilut hinnat

Miksi ghd on mielestämme paras suoristusrauta vuonna 2019?

Ghd-suoristusrauta on yksi maailman suosituimmista muotoiluraudoista. Tämän suoristusraudan nimeen vannovat niin tavalliset kuluttajat, julkisuuden henkilöt kuin hiusstylistitkin ympäri maailmaa. Miksi ghd-suoristusrauta on mielestämme paras ja mikä on sen suosion taustalla?


Ghd-suoristusrauta on yksi maailman suosituimmista muotoiluraudoista. Meidän mielestämme se on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaista ellei paras suoristusrauta. Tämän suoristusraudan nimeen vannovat niin tavalliset kuluttajat, julkisuuden henkilöt kuin hiusstylistitkin ympäri maailmaa. Miksi ghd-suoristusrauta on mielestämme paras ja mikä on sen suosion taustalla? Lue eteenpäin, sillä me perustelemme mielipiteemme tässä kattavassa artikkelissa, jonka luettuasi olet varmasti samaa mieltä kanssamme!


Ghd (Good Hair Day) on Briteistä lähtöisin oleva hiustuotemerkki, joka valmistaa suoristusrautoja, kihartimia, hiustenkuivaajia ja muita hiustenmuotoilutuotteita. Ensimmäiset suoristusraudat tulivat markkinoille Yhdysvalloissa vuonna 2004.

Ghd valmistaa paljon eri kuoseilla ja väreillä olevia suoristusrautoja ja ne ovatkin saaneet suuren suosion kuluttajien keskuudessa. Paitsi että tämä tuotemerkki on ulkonäöltään houkutteleva, se on myös erittäin laadukas ja vieläpä tutkitusti.

Paras suoristusrauta varmistaa parhaan lämpötilan muotoilussa

Parhaimmat suoristusraudat ovat viimeisen parinkymmenen vuoden aikana nousseet hiustenmuotoilussa kärkipäähän monipuolisella käytettävyydellään.

Suoristusrautojen teknologia on suurimmassa osassa tuotteita hyvin yksinkertaista. Yksinkertainen ja halpa suoristusrauta kuumenee yleensä jopa 230 C asteeseen, joka on erittäin vahingollinen lämpötila hiuksille. Ghd ei ole niin kuin muut.

Ghd halusi selvittää, mikä olisi ihanteellisin lämpötila hiusten muotoilussa niin, että hiuksen saisi helposti muotoiltua haluttuun asentoon ilman että hiukset vaurioituisivat yhtä paljon kuin tavallisella, huonolaatuisemmalla suoristusraudalla muotoiltaessa.

Ghd teetti tutkimuksen TRI Princetonissa, joka on yhdysvaltalainen, voittoa tavoittelematon tutkimus- ja koulutusorganisaatio. Se on keskittynyt erityisesti hiusten, ihon, hampaiden ja kosmetiikan tutkimiseen.

Tutkimusten perusteella 185 °C oli hiukselle paras lämpötila muotoiluun. Tämä lämpötila ei vahingoittanut hiusta liikaa ja se sopi kaikille hiuslaaduille.

Optimaalinen hiusten muotoilulämpötila on 185 astetta

ghd teetti tutkimuksen suoristusrautojen optimaalisesti lämpötilasta.

Teorian testaus käytännössä

Teoria testattiin vielä myöhemmin käytännössä ghd Platinum+ suoristusraudan juuri valmistuneella prototyypillä. Platinum+ suoristusraudan suunnittelussa otettiin huomioon aikaisempi tutkimustulos hiukselle suotuisasta lämpötilasta, joten Platinumissa maksimilämpötila säädettiin 185 °C asteeseen. Testin kohteeksi valittiin vaalennetut hiukset ja Platinumille otettiin vertailukohteeksi kilpaileva suoristusrauta, joka kuumeni peräti 230 C asteeseen.

Molempia rautoja pidettiin paikallaan vaalennetuilla hiuksilla 60 sekuntia. Lopputuloksena oli se, että kilpaileva rauta poltti hiukset näkyvästi, mutta 185 asteeseen optimoitu Platinum+ suoristusrauta ei tehnyt jälkeä hiuksiin.

Lisäksi kahdelle hiusnäytteelle tehtiin molemmilla suoristusraudoilla 300 vetoa kumpaankin hiussuortuvaan. Viimeiseksi niitä kammattiin 10 kertaa ja katkenneet hiukset laskettiin. Lopputuloksena kilpailevalla merkillä suoristettujen hiusten katkenneisuus oli huomattavasti runsaampaa kuin Platinumilla.

Tiivistetysti:

 • Liian kuuma suoristusraudan lämpötila voi aiheuttaa peruuttamattomia vaurioita hiukseen
 • Liian kylmällä suoristusraudalla hiuksia ei saa muotoiltua halutulla tavalla ja luotu tyyli ei kestä
 • Tutkimuksen lopputulos on, että ihanteellinen lämpötila on 185 °C kaikille hiustyypeille eikä sitä ole tarpeen muuttaa hiustyypin mukaan
 • Optimaalinen lämpötila vähentää myös merkittävästi hiusten katkeilua, joten hiuksesi pysyvät terveen ja elinvoimaisen näköisinä
Ghd Platinum+ Black Styler


Ghd Platinum+ Black Styler

Parhaimmat suoristusraudat ovat ghd:n eri malleja – mitä eroja malleissa on?

Ghd:n valikoimassa on kuusi erilaista suoristusrautamallia, joista kaikki lämpenevät maksimissaan 185 C asteeseen. Teknologiassa on joitakin eroja lähinnä suoristusraudan sukupolven mukaan.

ghd Original IV Styler

Nimensä mukaisesti ensimmäisiä suoristusrautamalleja. Sen keraamiset raudat sisältävät yhden sensorin, joka levittää lämpöä kaikkialle lämpölevyssä, sekä vastakkaiseen lämpölevyyn. Takaa tasaisen ja sileän lopputuloksen.

 • Ceramic Heat -teknologia
 • 1 x Original sensori
 • Original lämmitin
 • Lämpöä siirretään ja tarkkaillaan yhdestä keskuksesta, joka säätelee lämpöä molempiin levyihin
 • 2 vuoden takuu
 • lämpenee 30 sekunnissa

ghd New Gold Styler

Kolmanneksi uusin malli, joka sisältää kaksi Infinity-sensoria, yhden molemmissa lämpölevyissä. Sensorit levittävät tasaisemmin lämpöä hiuksille kuin edeltäjänsä ja varmistavat täten paremman lopputuloksen. Lisäksi Dual Zone -teknologia tarkkailee lämmönjakelun tasaista leviämistä. Lopputuloksena ovat tasaisemmat sileämmät ja terveemmän näköiset hiukset.

 • Dual-zone teknologia
 • 2 x Infinity sensor
 • 2 vuoden takuu
 • Lämpenee 25 sekunnissa

ghd New Gold Styler


ghd New Gold Styler


ghd Platinum Styler

Patentoitu Tri-zone teknologia tekee tästä raudasta edellisiä sukupolvia tehokkaamman, mutta silti hiukselle hellävaraisemman. Suoristusraudan optimaalisen lämpötilan (185 °C) tasaisesta jakautumisesta huolehtivat kuusi elektronista sensoria. Lämpötila säilyy tasaisena hiuksen paksuudesta ja pituudesta riippumatta.

 • patentoitu tri-zone –teknologia
 • kuusi lämpösensoria
 • innovatiivinen, ergonominen muotoilu
 • sammuu automaattisesti jos rautaa ei käytetä 30 minuuttiin
 • 2 vuoden takuu

ghd Max on tarkoitettu pitkille ja paksuille hiuksille leveytensä ansiosta.

ghd Mini sopii kapeiden rautojensa ansiosta parhaiten lyhyille hiuksille ja otsahiuksille.

Jos valintasi on jokin näistä, voit olla varma siitä, että kyseessä on erittäin hyvä suoristusrauta.

Vertailua eri ghd-suoristusrautojen välillä.

Vertailua eri ghd-rautojen välillä.

ghd Platinum+ on uutta sukupolvea ja paras ghd-suoristusrauta

Ghd Platinum+ on maailman ensimmäinen älymuotoilurauta. Se on jotain sellaista mitä kukaan muu valmistaja ei ole vielä aikaisemmin onnistunut tekemään. Tämä uusin ghd-suoristusrauta sisältää ultra-zone teknologiaa. Se tarkoittaa, että suoristusrauta aistii ja ennakoi paljonko sinulla on hiuksia rautojen välissä, kuinka liikutat rautaa ja millainen hiustyyppisi on.

Raudan molemmissa lämpölevyissä on sensoreita. Sensorit lukevat 250 kertaa sekunnissa millainen hiuksesi kunto on ja sovittaa lämpötilan sopivaksi joka sekunti saamiensa tietojen perusteella.


Miksi sinun pitäisi siis ostaa Ghd Platinum+ suoristusrauta?

 • Se on optimoitu 185 °C lämpötilaan, joka on tutkimuksien perusteella kaikista hellävaraisin hiuksen rakenteelle ilman että hiusten muotoilu kärsii.
 • Koska lämpötila on paljon hellävaraisempi hiukselle kuin kilpailevilla suoristusraudalla, tämä johtaa siihen, että hiuksesi ovat 70 % vahvemmat, hiuksissasi on 20 % enemmän kiiltoa ja hiuksissasi on kaksi kertaa parempi suoja värille.
 • Ennakoiva ultra zone-teknologia lukee hiustyyppisi, aistii kuinka liikutat rautaa ja paljonko sinulla on hiuksia rautojen välissä. Näin se säätää lämpötilan oikeaksi joka sekunti.
 • Käyttövalmis 25 sekunnissa.
 • Unitoiminto sammuttaa suoristusraudan jos et käytä sitä 30 minuuttiin.
 • 2,7 metriä pitkä johto joka kääntyy suoristusraudan päässä 360 astetta ympäri.
 • Kahden vuoden takuu.
Ghd Platinum+ White Styler


Ghd Platinum+ White Styler

Tiivistettynä: miksi Ghd on paras suoristusrauta?

1. Ammattilaisten suosima
Näitä suoristusrautoja ja tätä brändiä kampaajat käyttävät, rakastavat ja suosittelevat. Brändi joka voittaa kaikki ammattilaisten palkinnot.

2. Mullistava teknologia
Innovatiivista teknologiaa johon voit luottaa. Hiustesi hyvinvointi ei ole leikin asia. Nämä suoristusraudat myös tarjoavat lopputuloksen, jonka voit nähdä ja tuntea. Oikea vau-efekti!

3. Premium kokemus
Nämä tuotteet ja niiden pakkaukset viettelevät aisteja. Laatua joka näkyy ja tuntuu.

Miten olisi perheenjäsenelle, puolisolle tai ystävälle lahjaksi ghd Platinum+ Black Styler -, White Styler - tai ghd new Gold Styler –suoristusrauta? Jokainen näistä on taatusti laadukas ja loistava lahja hiuksiaan paljon muotoilevalle. Käy kurkkaamassa verkkokaupastamme ja osta itselle tai lahjaksi!

KATSO KOKO GHD-VALIKOIMA

Klubikirjeen edut

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 5 € alennuskupongin kauppaamme. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Klubikirjeen edut

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit