Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Aitoja ripsiseerumi kokemuksia – hehkutettu RevitaLash Advanced!

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi on monen naisen vakituinen kauneudenhoitotuote, joka kuuluu arkiseen kauneudenhoitoon yhtälailla kuin kasvojen puhdistusaine tai kasvovoide. Ne naiset jotka eivät ole ripsiseerumia syystä tai toisesta kokeilleet, puolestaan usein pohtivat, toimiiko ripsiseerumi oikeasti ja onko se kaiken rahan arvoinen tuote. Millaisia ripsiseerumi kokemuksia muilla naisilla on?

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi on monen naisen vakituinen kauneudenhoitotuote, joka kuuluu arkiseen kauneudenhoitoon yhtälailla kuin kasvojen puhdistusaine tai kasvovoide. Ne naiset jotka eivät ole ripsiseerumia syystä tai toisesta kokeilleet, puolestaan usein pohtivat, toimiiko ripsiseerumi oikeasti ja onko se kaiken rahan arvoinen tuote. Millaisia ripsiseerumi kokemuksia muilla naisilla on?

Ja juuri siksi järjestimme Kampaamotuotteet.fi-verkkokaupan Facebook-sivuilla kilpailun, jossa käyttäjät saivat kertoa meille omia aitoja ripsiseerumi kokemuksia RevitaLash Advancedin tehosta tai tehottomuudesta.

Kaikkein eniten saimme kommentteja, joissa kilpailijat kertoivat, että he ovat kuulleet tai lukeneet RevitaLashista paljon hyvää, mutta omaa kokemusta kyseisestä ripsiseerumista ei kuitenkaan ole. Tyypillisin kommentti kilpailussa oli aika tarkasti tällainen:

"En ole kokeillut mutta haluaisin testata!" -Päivi-

Juuri tästä syystä haluamme tässä artikkelissa kertoa käyttäjien kokemuksia Revitalash Advanced –ripsiseerumista. Moni haluaisi kokeilla tuotetta, mutta pohtii ehkä samalla, toimiiko RevitaLash-ripsiseerumi oikeasti. Tuotteen hiukan korkeampi hinta saattaa myös hidastaa ostopäätöstä. Siksi haluamme jakaa lukijoillemme aitoja kokemuksia ja samalla myös kertoa siitä, miten ja miksi RevitaLash Advanced -ripsiseerumi toimii.

”En ole kokeillut mutta olen lukenut tästä tuotteesta, ei vaan uskalla ostella tommosia, kun ei tiedä, onko humpuukia...” –Tanja-

Saimme paljon hyviä aitoja kokemuksia ja negatiivisia kokemuksia ei kertonut kilpailussa kukaan!

”Olen käyttänyt ja tuote on aivan uskomaton.... Minulle, skeptiselle kokeilijalle, ripset kasvoivat n. 3mm pidemmäksi kuin aiemmin. Tuotetta on helppoa, nopeaa ja mukavaa käyttää.” -Rita-

”Olen käyttänyt kuureittain jo vuosia. Toimii niin hyvin että olen joutunut ihan lyhentämään lopulta ripsiä kun osuvat silmälaseihin...” -Liisa-

Miksi RevitaLash Advanced on paras ripsiseerumi - mikä on sen tehon salaisuus?

Monessa käyttökokemuksessa tuli ilmi, että RevitaLash toimii erittäin tehokkaasti. Ostopäätöstä pyöritellessä herää varmasti kysymys, mikä on tehon salaisuus. Tehon taustalla on paljon tieteellistä tutkimusta ja kosmetiikassa hyväksi todettujen ainesosien käyttöä. Tämän ripsiseerumin ainutlaatuinen kosmeettinen koostumus on kehitetty tukemaan ja ravitsemaan oman ripsen kasvua.

Miksi RevitaLash on paras ripsiseerumi?

RevitaLash on maailman myydyin ripsiseerumi. Mikä siinä on niin ihmeellistä?

RevitaLashin vaikuttavat ainesosat ovat:

  • BioPeptin Complex on biotiini, joka sisältää pantenolia. Tämä kyseinen pantenoli sisältää vihreän teen uutetta, joka vahvistaa ja hoitaa ripsiä sekä suojaa katkeilulta ja haurastumiselta.
  • Ginseng & Swertia Japonica ovat kasviuutteita, jotka sisältävät runsaasti antioksidantteja sekä B-vitamiinia. Nämä tehoaineet suojaavat ripsiä ja antavat elinvoimaa.
  • Serenoapalmu sisältää rasvahappoja ja kasvisteroleja, jotka hoitavat ripsiä ja antavat kiiltoa.
  • Vehnäproteiini sisältää aminohappoja, peptidejä sekä B-vitamiinia. Näiden tehoaineiden avulla vahvistetaan, silotetaan ja hoidetaan ripsiä.

”Käytin tuotetta ennen ripsipidennyksiä ja se todellakin toimi. Ripset eivät pelkästään kasvaneet vaan ne myös kaareutuivat. Ripsentaivutinta ei tarvinut käyttää! Omat ripset ilman seerumia ovat ihan suorat enkä voisi kuvitellakaan elämää ilman taivutinta. Huippu tuote!” -Elina-

”Olen kokeillut kahteenkin kertaan tuotetta ja toimii kuten lupaa. Ihan huippu tuote. Ei pelkästään pidennä ripsiä vaan myös auttaa uusia kasvamaan. Itselläni puuttui ripsiä melkein koko silmästä ja jo n. vkon sisällä alkoi uutta tulemaan. Voin suositella lämpimästi.” -Jaana-

Monet kokivat, että jo ensimmäisten viikkojen aikana ripset olivat kasvaneet pidemmiksi, tuuheammiksi sekä huomattavasti vahvemmiksi ja ravitummiksi. Monet yllättyivät että ripset alkoivat kaareutumaan kauniisti, eikä ripsentaivutintakaan enää välttämättä tarvinnut.

RevitaLash Advanced tehosi myös ripsiin, joita ripsipidennykset ja ripsiliima olivat ajan myötä vaurioittaneet.

”Oli ekat ripsipidennykset ja sen jälkeen omat ripset olivat kamalat tyngät, minulle ei kerrottu että pitää käyttää ripsiseerumia. Ostin tämän seerumin ja ripseni ovat nyt paljon upeammat kuin mitä normisti olivat ennen pidennyksiä! Suosittelen.” -Sari-

Turvallinen ripsiseerumi on kliinisesti testattu

Kilpailuun tuli paljon RevitaLash kokemuksia, joissa myös herkkäsilmäiset kertoivat, että ovat pystyneet käyttämään juuri tätä ripsiseerumia. Monet ripsiseerumia käyttäneet kertoivat, että ovat herkistyneet halpojen ripsiseerumeiden sisällölle niitä käyttäessään, mutta RevitaLash on onnistunut luomaan erittäin ihoystävällisen ja silmäystävällisen tuotteen.

”Herkät silmäni eivät ärsyyntyneet tuotteesta ollenkaan, vaikka ennen käyttöä pelkäsin niin tapahtuvan. Päivittäisen käytön jälkeen ripset todella saivat pituutta ja tuuheutta. Myöhemmin käyttö muutaman kerran viikossa vaikutuksen ylläpitämiseksi. Voin suositella kaikille!” –Jenni

Revitalash Advanced -ripsiseerumi on ihotauti- sekä silmälääkärin tarkistama tuote ja sillä on erittäin ihoystävällinen koostumus.

RevitaLash Advanced ei sisällä allergisoivia ainesosia ja on vegaaninen, joka tarkoittaa että tuote ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia. Se ei myöskään sisällä mitään lääkeaineita. Kaikki ainesosat ovat EU-lainsäädännön mukaisia kosmeettisia ainesosia sekä tuotteen turvallisuus on tutkittu useissa riippumattomissa ja yksityisissä tutkimuslaitoksissa USA:ssa ja Euroopassa.

RevitaLashin taustalta löytyy tarina silmälääkäri TriMichael Brinkenhoffista, jonka vaimo Gayle sairastui rintasyöpään. Hän toipui, mutta rankkojen sädehoitojen seurauksena ripset olivat muuttuneet hauraiksi, harvoiksi ja olivat katkeilleet. Michael halusi auttaa vaimoaan ja 25 vuoden silmälääkärin kokemuksellaan ja muiden kosmetiikka-alan kemistien kanssa hän kehitti tämän ripsienhoitoaineen lahjaksi vaimolleen.

Turvallinen ripsiseerumi - RevitaLash Advanced

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi on kaupassamme myynnissä siksi, että tuote sisältää laadukkaita tehoaineita ja se toimii tehokkaasti.

Ostamalla laatutuotteen säästät rahaa

Muutamassa kilpailun kommentissa tuotiin esiin se, että RevitaLash-ripsiseerumin ostaminen oli jäänyt haaveeksi liian kalliilta tuntuvan hinnan vuoksi.

Ihan huipputuote mutta rahapussi ei anna periksi niin usein ostaa kuin haluaisin” -Päivi-

”Tuttavallani oli tämä käytössä ja ripset kasvoivat todella pitkiksi. En kuitenkaan itse koskaan hankkinut, sillä suhteellisen korkea hinta opiskelijalle” -Ava-

”Olen käyttänyt n.5kk ja olen tykännyt. Hinta voisi olla pienempi mutta hyvä tuote” -Maria Kristiina-

Jotta tuote olisi oikeasti laadukas, toimiva ja tekee sen mitä lupaa, sisältö vaatii hyvät ja laadukkaat raaka-aineet. Halvalla ei saa oikeasti toimivia ja tehokkaita raaka-aineita. Tällaiset raaka-aineet ovat yleensä arvokkaampia niiden tuotannosta ja kehittämisestä johtuen. Se näkyy myös hintalapussa korkeampana summana.

Pääsääntönä voidaan huoletta pitää sitä, mikä pätee moneen muuhunkin asiaan: halvassa tuotteessa on halvat ja huonommat raaka-aineet. Arvokkaassa tuotteessa on kalliimmat, mutta myös toimivat raaka-aineet.

RevitaLash Advanced -ripsiseerumion kaupassamme myynnissä siksi, että tuote sisältää laadukkaita tehoaineita ja se toimii tehokkaasti. Me emme myy halvempia ripsiseerumeita tai muita ripsiseerumeita, koska ne eivät läheskään aina toimi.

Missiomme on myydä vain sellaisia tuotteita, jotka toimivat! RevitaLashin käyttäjistä tutkitusti 97 % kokevat ripsiensä muuttuneen vahvemmiksi ja kauniimmiksi luonnollisesti.

”Olen käyttänyt jo pidemmän aikaa ripsiseerumia. Alkuun tätä ja tällä hetkellä toinen merkki käytössä. Molemmat olleet tehokkaita ja tulee paljon halvemmaksi kuin ripsipidennykset, joita en kyllä huolisikaan itselleni.” -Merja-

”Olen käyttänyt RevitaLashia jo varmaan pari vuotta ja voin sanoa, että ainakin omalla kohdalla ripseni ovat kasvaneet huomattavasti sekä myös vahvistuneet ja tulleet tummemmiksi
:) En voisi kuvitellakkaan eläväni ilman tätä tuotetta, kun on se sen verran hyvä :) Ihan on hintansa arvoinen, kun se yksi paketti kestää vaikka kuinka kauan ainakin itselläni. Tulee kyllä halvemmaksi kun ripsien pidennys” -Carita-

RevitaLash Advanced on rahallisesti jopa parempi vaihtoehto kuin ripsienpidennys. Ripsipidennyksien laitattaminen ja huoltaminen keskimääräisesti 4 viikon välein maksaa vuodessa 600–800 euroa, riippuen hinnasta ja siitä omistaako klassiset- vai volyymiripsipidennykset.

3,5ml kokoinen RevitaLash Advanced maksaa Kampaamotuotteet.fi-verkkokaupassa 139,90€. Yksi tuotepakkaus kestää päivittäisessä käytössä noin puoli vuotta, eli vuodessa hintaa tulee yhteensä 279,80€. RevitaLash-ripsiseerumi tulee vuodessa yli puolet halvemmaksi kuin ripsipidennykset!

RevitaLash Advanced -ripsiseerumia käytetään päivittäin

Jotta RevitaLash Advanced toimisi, se vaatii säännöllistä käyttöä.

Kuinka RevitaLash Advanced -ripsiseerumia käytetään?

Ripsiseerumi ei ole yhtä nopea keino saada tuuheat ja kauniit ripset kuin esimerkiksi ripsipidennykset, mutta kärsivällisyys palkitsee! Ripsiseerumia voi käyttää vaikka sinulla olisi ripsipidennykset. Jotta RevitaLash Advanced toimisi, se vaatii säännöllistä käyttöä.

”Helppokäyttöinen ja toimiva” -Pirjo-

”Joskus kokeilin kun sain kaverilta ja ripset vahvistui ja piteni kyllä. Mutta kun lopetti käytön, vaikutus myös alkoi kadota ja lopulta katosi kokonaan.” -Jenny-

Kun ripsiseerumin käytön lopettaa, myös sen vaikutus lakkaa ja ripset muuttuvat takaisin ”alkuperäiseen” kuntoon. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että ripset ovat uusiutuva luonnonvara. Ripset kasvavat karvatupesta 30–45 päivän ajan, jonka jälkeen 2-3 viikon välivaiheessa ne lopettavat kasvun. Välivaiheen jälkeen ripsi pysyy kiinni vielä noin 100 päivää, jonka jälkeen se tippuu pois. Tämän jälkeen tilalle kasvaa uusi ripsi.

Siksi halusimme jakaa lukijoillemme myös RevitaLash-ripsiseerumi kokemuksia, joissa kerrotaan kuinka ripset voi pitää tuuheina.

”Tuotetta on helppo käyttää, ei ärsytä herkkiäkään silmiä ja muutama viikko aloituksesta ripset ovat selkeästi pidemmät ja tuuheammat. Ylläpitoon riittää seerumin sipaisu muutaman kerran viikossa”

-Kaisa-

Käyttöohjeet

Jos olet siis vakuuttunut luettuasi näitä aitoja kokemuksia RevitaLash-ripsiseerumista, tässä vielä kootusti ripsiseerumin käyttöohjeet.

Ripsiseerumia levitetään ripsiin kerran päivässä, mielellään aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Muista pestä huolellisesti silmämeikki pois ennen seerumin levitystä. Tuotteen voi toki levittää aamuisinkin, mutta anna silloin tuotteen imeytyä rauhassa noin 5 minuuttia ennen kuin levität muita kasvohoitotuotteita.

Levitä ripsiseerumia pelkästään ripsien tyveen. Pieni määrä seerumia riittää levitykseen. Alaripsiin tuotetta ei tarvitse levittää, sillä seerumia levittyy yläripsistä alaripsiin silmien räpytyksen välityksellä.

Säännöllisellä käytöllä RevitaLash Advancedin tulokset näkyvät 3-10 viikon kuluessa. Aloittaessasi ripsiseerumin käytön, levitä tuotetta joka päivä. Kun haluttu lopputulos on saavutettu, riittää seerumin levitys ripsien ylläpitoon 2-3 kertaa viikossa.

Suosittelemme ettet käytä tuotetta jos:

  • olet raskaana tai imetät
  • käyt sädehoidossa
  • sinulle on juuri tehty silmäleikkaus (kaihileikkaus mukaan lukien)
  • olet alle 18-vuotias

RevitaLashKilpailuun tulleet kokemukset löytyvät alkuperäisenä täältä:
https://www.facebook.com/617491398379869/posts/1779720368823627

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit