Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Hiusten suoristus ei ole koskaan ollut helpompaa – näin se tehdään!

Hiusten suoristus on yksi helpoimmista, mutta silti ehkä myös yksi haastavimmista kampauksista tehdä. Monella meistä hius ei suoristu helpolla tai vähintäänkin latvat pörrööntyvät tai menevät laineille päivän aikana. Yllä mainitut ongelmat johtuvat yleensä huonosta suoristusraudasta ja/tai puutteellisesta muotoilutuotteiden käytöstä, jopa muotoilutuotteiden puuttumisesta kokonaan. Hiusten suoristaminen onnistuu kun käsissäsi on hyvä suoristusrauta, laadukkaat muotoilutuotteet sekä oikea tekniikka.

Hiusten suoristus on yksi helpoimmista, mutta silti ehkä myös yksi haastavimmista kampauksista tehdä. Monella meistä hius ei suoristu helpolla tai vähintäänkin latvat pörrööntyvät tai menevät laineille päivän aikana.

Yllä mainitut ongelmat johtuvat yleensä huonosta suoristusraudasta ja/tai puutteellisesta muotoilutuotteiden käytöstä, jopa muotoilutuotteiden puuttumisesta kokonaan. Hiusten suoristaminen onnistuu kun käsissäsi on hyvä suoristusrauta, laadukkaat muotoilutuotteet sekä oikea tekniikka.

Saat suorat hiukset vaivattomammin tästä hetkestä eteenpäin, kun luet tämän vinkkiartikkelin!

Hiusten suoristaminen onnistuu matalammallakin lämpötilalla

Harva hius tarvitsee 200˚C lämpötiloja taipuakseen haluttuun suuntaan, sillä pienemmälläkin lämpötilalla saa suoraa jälkeä aikaiseksi. Hiusten suoristus liian pienellä lämpötilallakaan ei ole hyväksi, sillä saman kohdan suoristaminen liian pienellä lämmöllä kuluttaa vain hiuksen rakennetta turhaan. Kun hiussuortuvan vetää yhden kerran suoristusraudalla läpi, tulisi suortuvan olla sen jälkeen suora.

Sopivan lämpötilan voi etsiä suoristamalla suortuvan aluksi pienellä lämpötilalla, nostaen koko ajan lämpötilaa, kunnes hius suoristuu pelkästään yhdellä vedolla. Sopivan lämpötilan löytäessä, pitäydy siinä jatkossa.

Hennot ja värjätyt hiukset pärjäävät pienemmällä lämpötilalla. Paksu ja karhea tukka vaatii taas yleensä kovemman lämpötilan, jotta sen saa taipumaan sinne minne haluaa. Hiusten suoristamiseen käy parhaiten leveä rauta.

Lisätietoa suoristusrautojen ominaisuuksista saat kategoriasivultamme. Jos haluat tietää, kuinka suoristusraudalla voi tehdä myös kiharat, lue artikkelimme Kiharat suoristusraudalla – näillä vinkeillä onnistut!

Hiusten suoristaminen onnistuu hyvällä suoristusraudalla
Hiusten suoristaminen onnistuu hyvällä suoristusraudalla

Hyvä muotoilutuote takaa hyvän lopputuloksen

Jotta hius suoristuisi ja pysyisi suorana koko päivän, vaatii se pohjalle hyvän lämpösuojan ja muotoilutuotteen. Ennen kuin tartut suoristusrautaan, levitä hiuksiisi laadukas lämpösuoja. Lämpösuojan tarkoitus on ehkäistä hiuksen vaurioituminen ja kosteuden haihtuminen lämpökäsittelyssä. Älä koskaan skippaa lämpösuojaa, kun käsittelet hiuksiasi lämmön avulla! Jos käytät suoristusrautaa lähes päivittäin, pese hiuksesi korjaavalla ja kosteuttavalla shampoolla.

Hiusten suoristus onnistuu parhaiten silottavilla tuotteilla, jotka tukevat suoristusta. Joissain muotoilutuotteissa on jo itsessään valmiina lämpösuoja, joka helpottaa siinä, ettei kylpyhuoneen kaappi täyty purkeista ja purnukoista.

Jos hiuksilla on taipumus päivän mittaan pörrööntyä tai mennä laineille, käytä lisäksi hyvää kosteussuojaa. Se estää hiusta kuivumasta, mutta myös ulkoisen kosteuden tunkeutumisen hiuksen sisään. Sadesäällä kannattaa suosia siis kosteussuojaa!

ghd Platinum+-älymuotoilurauta

Raikkaan valkoinen ghd Platinum+ White Styler sisältää Ultra Zone -teknologiaa. Se tarkoittaa, että suoristusrauta aistii ja ennakoi paljonko sinulla on hiuksia rautojen välissä, kuinka liikutat
rautaa ja millainen hiustyyppisi on.

Lämpölevyjen sensorit lukevat 250 kertaa sekunnissa millainen hiuksesi kunto on ja sovittaa lämpötilan sopivaksi joka sekunti saamiensa tietojen perusteella. Platinum+ White Styler on optimoitu 185 asteen lämpötilaan.

TUTUSTU & OSTA

ghd New Gold Styler -suoristusrauta

Titaanipinnoitteinen suoristusrauta suoristaa hiuksesi silkkisen sileiksi ja muotoilee halutessasi myös kiharoita tai kevyitä laineita.

Edistyksellinen lämpöteknologia takaa tasaisen 185 asteen lämpötilan hiuksen paksuudesta riippumatta. New Gold Stylerin lämpölevyt ovat liukuvat ja rungon muotoilu kaareva, jolloin hiukset liukuvat lämpölevyjen lävitse helposti.

TUTUSTU & OSTA

KEVIN.MURPHY HEATED.DEFENSE-lämpösuojavaahto

Lämpösuojavaahto suojaa hiuksia tehokkaasti muotoilulaitteiden aiheuttamalta kuumuudelta ja rasitukselta. Lämpösuoja suojaa hiusta jopa 232°C asteeseen asti. Vaahtomainen, kevyt koostumus levittyy hiuksiin helposti ja imeytyy nopeasti. 

  • Kopolymeerit vahvistavat ja suojaavat vaurioituneita alueita hiuksissa.
  • Hydralisoitu kvinoa hoitaa, vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia, sekä luo suojaavan kalvon hiuksen ympärille.
  • Orgaaniset jojoba- ja risiiniöljyt tukevat hiuksen luonnollista vastustuskykyä ja kosteuttavat.

TUTUSTU & OSTA


KEVIN.MURPHY ANTI.GRAVITY.SPRAY-pohjustus- ja muotoilusuihke

Pohjustus- ja muotoilusuihke lisää hiuksiin runsaasti volyymia. Latistamaton suihke parantaa hiusten käsiteltävyyttä ja lisää luonnollista kiiltoa.

Manukahunaja kosteuttaa ja pehmentää hiuksia, tehden niistä samalla joustavat. Orgaaninen greippiuute sisältää C- ja E-vitamiinia, jotka korjaavat kuivuneita ja vahingoittuneita hiuksia.

Sopii kaikille hiustyypeille.

TUTUSTU & OSTA

Näin teet suorat hiukset:

  1. Kuivaa hiuksesi huolellisesti jos olet pessyt ne. Jos hiuksissa on vielä kosteutta jäljellä, rautojen välistä nousee vesihöyryä ja alkaa kuulumaan sihinää. Lopeta siinä vaiheessa suoristus ja jatka vielä hiusten kuivaamista föönillä. Älä koskaan suorista märkiä hiuksia!
  2. Harjaa hiukset huolellisesti. Parhaimman lopputuloksen saat, kun harjaat kammalla suoristettavan hiussuortuvan juuri ennen suortuvan laittamista rautojen väliin.
  3. Jaa hiukset osioihin hiuslenkillä tai klipsillä. Jos et jaa hiuksia osioihin, vaan sen sijaan otat satunnaisia hiustukkoja sieltä täältä suoristettavaksi, hiuksesta ei tule suoraa. Tämä tapa johtaa myös helposti siihen, että joudut vetämään samoja hiussuortuvia useamman kerran rautojen läpi.
  4. Aloita hiusten suoristus alimmaisista hiuksista. Vedä rauhallisesti, kiertämättä hiusta mihinkään suuntaan.
  5. Suorista hiuksia tyvestä asti. Älä vedä rautaa alas lattiaa kohti, vaan suorista ylöspäin. Näin vältät liiskatukka-efektin muodostamisen!
  6. Anna hiusten jäähtyä kunnolla ennen kuin kiinnität hiukset esim. ponihännälle. Kun hius saa jäähtyä, se jähmettyy paikoilleen. Suihkauta vielä kevyttä lakkaa päälle. Märkä hiuslakka saattaa latistaa hiuksia, joten suosi kevyempiä lakkoja.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit