Suomalaista luotettavaa palvelua
Ammattilaisen valitsemat tuotteet
Nopeat toimitukset
Reilut hinnat

Ripsienpidennys vai ripsien kasvattaminen ripsiseerumilla?

Ripsienpidennykset jatkavat suosiotaan ja monella on ollut ripsipidennykset jo vuosia. Ripsipidennysten liimoille on mahdollista allergisoitua tai herkistyä, joten ne eivät sovi kaikille. Ripsien pidentämiseen kuluu vuodessa myös yllättävän kova summa rahaa. Onko siis muita tapoja saada itselleen näyttävät ja kauniit ripset? Kyllä on.

Ripsienpidennykset jatkavat suosiotaan ja monella on ollut ripsipidennykset jo vuosia. Ripsipidennysten liimoille on mahdollista allergisoitua tai herkistyä, joten ne eivät sovi kaikille. Ripsien pidentämiseen kuluu vuodessa myös yllättävän kova summa rahaa.

Onko siis muita tapoja saada itselleen näyttävät ja kauniit ripset? Kyllä, mutta ensin perusteet tutuksi.

Klassiset ripsienpidennykset tehdään liimaamalla jokaiseen omaan ripseen yksi ripsikuitu. Omien ripsien tuuheus vaikuttaa siksi lopputulokseen. Klassiset ripsikuidut ovat painavampia kuin volyymiripset, mutta lopputulos on luonnollisen näköinen. Huoltoa suositellaan tehtäväksi kolmen viikon välein.

Kevyemmät volyymiripsikuidut liimataan omaan ripseen viuhkana ja yhteen omaan ripseen voidaan liimata kahdesta kuuteen volyymiripsikuitua.

Lopputuloksena on tuuheat ja näyttävät ripset. Volyymiripsien laittaminen ja huoltaminen on usein klassisia pidennyksiä kalliimpaa, mutta ripsihuoltoväli on hieman pidempi. Huoltoa suositellaan tehtäväksi kuukauden välein.

Mitä ripsienpidennys maksaa?

Uusien ripsipidennysten laittaminen maksaa noin 100 - 160 euroa, ripsiteknikon hinnastosta ja ripsipidennysten tyylistä riippuen.

Ripsihuolto tehdään 3 - 5 viikon välein ja huolto maksaa noin 60 – 95 euroa. Huoltoväliin vaikuttaa omien ripsien kasvunopeus, ripsipidennysten tyyli ja kuinka hyvin pidennyksiä saa ylläpidettyä arjen kauneusrutiineilla. Voice on kirjoittanut hyvän muistilistan ripsienpidennysten ylläpidosta ja huoltamisesta.

Ripsipidennysten huoltamiseen voi vuositasolla kulua huomattava summa euroja. Esimerkiksi jos huoltaa volyymiripsiä neljän viikon välein ja huoltohinta on 70 euroa kerralta, voi vuodessa kulua 840 euroa ripsienpidennysten huoltamiseen. Jotkut löytävät edullisempia ripsihuoltopaikkoja, toisilla ripsipidennyksien ylläpitämiseen voi kulua jopa yli 1 000 euroa vuodessa.

Ripsienpidennys vai ripsiseerumi?


Ripsienpidennys vai ripsiseerumi?

Ripsiseerumin käyttäjistä 97 % kokee omien ripsien muuttuneen vahvemmiksi

Koska ripsipidennysten ylläpito on kallista ja kuluttaa aikaa ripsiteknikon tuolissa, moni on lähtenyt etsimään edullisempaa, mutta silti tehokasta tapaa saada upeat ripset.

Omat ripset voivat kuitenkin tuntua ohuilta, harvoilta tai muuten vain valjuilta verrattuna näyttäviin ripsipidennyksiin. Jos on jo ehtinyt käyttää ripsipidennyksiä, niiden jäljiltä omat ripset voivat olla kärsineen näköiset ja suorastaan nysät.

Ripsiä kasvattava ripsiseerumi on hyvä vaihtoehto, jos haluaa hankkia näyttävät ripset helposti ja luonnollisesti. Maailman myydyin ripsiseerumi on RevitaLash Advanced.

RevitaLash-ripsiseerumi tulee vuodessa jopa 3-4 kertaa halvemmaksi kuin ripsienpidennykset!

Revitalash Advanced -ripsiseerumi tulee vuositasolla todennäköisesti hyvin paljon halvemmaksi kuin ripsienpidennykset


Revitalash Advanced -ripsiseerumi tulee vuositasolla todennäköisesti hyvin paljon halvemmaksi kuin ripsienpidennykset

RevitaLash-ripsiseerumi on kehitetty tukemaan ja ravitsemaan oman ripsen kasvua. Käyttäjistä jopa 97 % kokee ripsien muuttuneen vahvemmiksi ja kauniimmiksi.

Ripsiseerumi tehoaa kahdella tavalla. Seerumi kasvattaa uusia ripsiä sekä ehkäisee vanhempia ripsiä haurastumasta ja katkeamasta. Näin ripset näyttävät luonnollisesti tuuheammilta ja ovat vahvemmat kuin koskaan aikaisemmin.

Hellävaraisen koostumuksensa ansiosta ripsiseerumia voi käyttää myös ripsipidennysten kanssa.

RevitaLash Advanced tulee vuodessa huomattavasti halvemmaksi kuin ripsipidennykset. 3,5ml kokoinen RevitaLash Advanced maksaa Kampaamotuotteet.fi-verkkokaupassa 129,90€.

Yksi tuotepakkaus kestää päivittäisessä käytössä noin puoli vuotta, eli vuodessa hintaa tulee yhteensä 259,80€ (vs. ripsienpidennykset arviolta vähintään 840€/vuosi).

TUTUSTU & OSTA

RevitaLash-ripsiseerumin herkkä syntytarina

Ripsiseerumin tarina on kaunis. Seerumin luoja on silmälääkäri Michael Brinkenhoff, joka kehitti ripsiseerumin syöpää sairastaneelle Gayle-vaimolleen. Sädehoitojaksojen jälkeen Gaylen ripset olivat hauraat, harvat ja katkeilleet.

Yli 25 vuotta silmälääkärinä toiminut tohtori Brinkenhoff kehitti kosmetiikka-alan kemistien kanssa vaimolleen lahjaksi seerumin, jonka avulla vaimon ripset elpyivät näyttämään terveiltä, vahvoilta ja kauniilta.

Loppu on historiaa ja RevitaLashista tuli suosittu tuote kaikille naisille ympäri maailmaa.

Ripsiseerumi vaikuttaa parhaiten, kun sitä käyttää osana päivittäisiä rutiineja. Seerumia levitetään ripsien tyveen joka ilta meikkien poistamisen jälkeen. Oikein annosteltuna yksi normaalikokoinen ripsiseerumihylsy riittää vähintään puoleksi vuodeksi.

Seerumin vaikutukset ovat nähtävissä 3 – 10 viikon kuluttua, mutta tavallisesti muutoksen huomaa noin kuuden viikon päästä. Kärsivällisyys palkitsee! Ensimmäisen kuurin jälkeen riittää, että seerumia käyttää 2-3 kertaa viikossa ylläpitohoitona.

Tiesitkö, että käyttämällä laadukasta ripsiseerumia, säästät rahaa verrattuna ripsiepidennyksiin? Lue artikkelimme aidoista keräämistämme RevitaLash ripsiseerumin käyttökokemuksista.

Tutustu myös artikkeliimme, jossa kerromme, miten ripsiä voi kasvattaa luonnollisesti.

Klubikirjeen edut

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 5 € alennuskupongin kauppaamme. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Klubikirjeen edut

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit