Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Ripsienpidennys vai ripsien kasvattaminen ripsiseerumilla?

Ripsienpidennykset jatkavat suosiotaan ja monella on ollut ripsipidennykset jo vuosia. Ripsipidennysten liimoille on mahdollista allergisoitua tai herkistyä, joten ne eivät sovi kaikille. Ripsien pidentämiseen kuluu vuodessa myös yllättävän kova summa rahaa. Onko siis muita tapoja saada itselleen näyttävät ja kauniit ripset? Kyllä on.

Klassiset ripsienpidennykset tehdään liimaamalla jokaiseen omaan ripseen yksi ripsikuitu. Omien ripsien tuuheus vaikuttaa siksi lopputulokseen. Klassiset ripsikuidut ovat painavampia kuin volyymiripset, mutta lopputulos on luonnollisen näköinen.

Kevyemmät volyymiripsikuidut liimataan omaan ripseen viuhkana ja yhteen omaan ripseen voidaan liimata kahdesta kuuteen volyymiripsikuitua. Lopputuloksena on tuuheat ja näyttävät ripset.

Volyymiripsien laittaminen ja huoltaminen on usein klassisia pidennyksiä kalliimpaa, mutta ripsihuoltoväli on hieman pidempi. Huoltoa suositellaan tehtäväksi kuukauden välein.

Mitä ripsienpidennys maksaa?

Uusien ripsipidennysten laittaminen maksaa noin 100-160 euroa, ripsiteknikon hinnastosta ja ripsipidennysten tyylistä riippuen. Ripsihuolto maksaa noin 60-95 euroa.

Huoltoa suositellaan tehtäväksi 3-4 viikon välein. Huoltoväliin vaikuttaa omien ripsien kasvunopeus, ripsipidennysten tyyli ja kuinka hyvin pidennyksiä saa ylläpidettyä arjen kauneusrutiineilla. 

Voice on kirjoittanut hyvän muistilistan ripsienpidennysten ylläpidosta ja huoltamisesta.

Ripsipidennysten huoltamiseen voi vuositasolla kulua huomattava summa euroja. Esimerkiksi jos huoltaa volyymiripsiä neljän viikon välein ja huoltohinta on 70 euroa kerralta, voi vuodessa kulua 840 euroa ripsienpidennysten huoltamiseen. Jotkut löytävät edullisempia ripsihuoltopaikkoja, toisilla ripsipidennyksien ylläpitämiseen voi kulua jopa yli 1 000 euroa vuodessa.

Ripsienpidennys vai ripsiseerumi?
Ripsienpidennys vai ripsiseerumi?


Koska ripsipidennysten ylläpito on kallista ja kuluttaa aikaa ripsiteknikon tuolissa, moni on lähtenyt etsimään edullisempaa, mutta silti tehokasta tapaa saada upeat ripset.

Omat ripset voivat kuitenkin tuntua ohuilta, harvoilta tai muuten vain valjuilta verrattuna näyttäviin ripsipidennyksiin. Jos on jo ehtinyt käyttää ripsipidennyksiä, niiden jäljiltä omat ripset voivat olla kärsineen näköiset ja suorastaan nysät.

Ripsiä kasvattava ripsiseerumi on hyvä vaihtoehto, jos haluaa hankkia näyttävät ripset helposti ja luonnollisesti.

Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumi tulee vuodessa jopa 3-4 kertaa halvemmaksi kuin ripsienpidennykset


Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumion kehitetty tukemaan ja ravitsemaan oman ripsen kasvua. Tutkitusti toimivalla ripsiseerumilla on maailmanlaajuisesti jo yli 4 miljoonaa käyttäjää.

Xlash-ripsiseerumin luonnon tehoaineita ja tiedettä hyödyntävä koostumus hoitaa ripsiäsi hellävaraisesti ja saa ne näyttämään pidemmiltä, runsaammilta ja tummemmilta jopa 28 päivässä.

- 70 % pidemmät ripset.
– 100 % tuotetta testanneista huomasi ripsien kasvaneen.
- Yli 33 % runsaammat ja 22 % vahvemmat ripset.

Seerumi on valmistettu hellävaraisista ainesosista:

  • Biotiinipeptidi – Tehostaa ripsien kasvua pidemmäksi.
  • Vihreä tee – Hienovaraiset antioksidantit rauhoittavat ja pehmentävät ripsiä ja ihoa ripsirajalla.
  • Hyaluronihappo – Kosteuttaa ja lukitsee kosteuden ripsiin.

Xlash-ripsiseerumi tulee vuodessa huomattavasti halvemmaksi kuin ripsipidennykset. Pakkauskooltaan suurempi Xlash Pro Eyelash Serum -ripsiseerumi (6 ml) maksaa Kampaamotuotteet-verkkokaupassa 65 €.

Yksi tuotepakkaus kestää päivittäisessä käytössä noin puoli vuotta ja ylläpitohoidossa 2-3 kertaa viikossa käytettynä vielä pidempään, eli vuodessa hintaa tulee yhteensä noin 130 € (vs. ripsienpidennykset arviolta vähintään 840 €/vuosi).

XLASH Eyelash Serum 3 ml - TUTUSTU & OSTA
XLASH Pro Eyelash Serum 6 ml
- TUTUSTU & OSTA

Ripsiseerumi vaikuttaa parhaiten, kun sitä käyttää osana päivittäisiä rutiineja. Seerumia levitetään ripsien tyveen joka ilta meikkien poistamisen jälkeen.

Seerumin vaikutukset ovat nähtävissä jopa 28 päivän kuluttua. Kärsivällisyys palkitsee! Ensimmäisen kuurin jälkeen riittää, että seerumia käyttää 2-3 kertaa viikossa ylläpitohoitona.

Tutustu myös artikkeliimme, jossa kerromme, miten ripsiä voi kasvattaa luonnollisesti.

Tutustu kaikkiin Xlash-tuotteisiin tästä!

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit