Suomalaista luotettavaa palvelua
Ammattilaisen valitsemat tuotteet
Nopeat toimitukset
Reilut hinnat

Ripsien kasvatus - näin onnistut!

Haaveiletko pidemmistä ja tuuheammista ripsistä, mutta kauneushoitolassa tehdyt ripsenpidennykset ovat liian kalliita, eikä joka-aamuinen irtoripsien liimaaminen houkuta? Monet haluavat saada runsaat räpsyripset, mutta kaikilla ei niitä luonnostaan ole. Epätoivoon ei kannata vaipua, sillä markkinoille on tuotu useita erilaisia ripsien hoitoaineita ja ripsien kasvatusta tukevia seerumeita. Tässä artikkelissa kerromme, miten ripsien kasvatus onnistuu luonnollisesti, ja mitä kannattaa huomioida ripsien kasvatuksessa.

Haaveiletko pidemmistä ja tuuheammista ripsistä, mutta kauneushoitolassa tehdyt ripsenpidennykset ovat liian kalliita, eikä joka-aamuinen irtoripsien liimaaminen houkuta?

Monet haluavat saada runsaat räpsyripset, mutta kaikilla ei niitä luonnostaan ole. Epätoivoon ei kannata vaipua, sillä markkinoille on tuotu useita erilaisia ripsien hoitoaineita ja ripsien kasvatusta tukevia seerumeita.

Tässä artikkelissa kerromme, miten ripsien kasvatus onnistuu luonnollisesti, ja mitä kannattaa huomioida ripsien kasvatuksessa.

Ripsien kasvu - ripset kasvavat kuukaudessa 10 mm

Jos ripsesi ovat kärsineet esimerkiksi pitkän ripsenpidennyskierteen seurauksena, ei hätää, sillä ne ovat uusiutuva luonnonvara. Normaalisti ihmisellä on yläluomellaan noin 200 silmäripseä jotka kasvavat keskimäärin 10 millimetrin pituisiksi.

Ripset kasvavat karvatupesta 30-45 päivän ajan, jonka jälkeen ne lopettavat kasvun 2-3 viikon välivaiheessa. Välivaiheen jälkeen ripsi pysyy kiinni vielä noin 100 päivän ajan, jonka jälkeen se tippuu pois. Tämän jälkeen tilalle kasvaa uusi ripsi. On omakohtaista, miten ja millaisina ripsesi kasvavat.

Tuuheat ripset ovat myös käytännölliset. Ne suojaavat silmiä lialta ja pölyltä, sekä roskan sattuessa silmään edesauttavat sen lähtemistä pois räpsyttelyn avulla. Lisäksi ripsien tehtävänä on estää silmien kuivuminen tuulisella säällä.

Ripset käyttäytyvät kuin kissan viikset, ne ovat niin herkät, että ne varoittavat silmääsi lähestyvästä roskasta. Ripset siis kertovat silmäluomille, milloin niiden on mentävä kiinni, kun vaara uhkaa.

Ripsien kasvun nopeuttaminen – miten kasvattaa ripsiä luonnollisesti?

Aivan kuten hiusten kasvuun, myös ripsien kasvuun vaikuttavat geenit ja elintavat. Jopa sään ääriolosuhteet, kuten liiallinen kuumuus, kylmyys tai uv-säteily, voivat heikentää ripsien kuntoa.

Jos iltapesun aikana tapaat hangata silmiäsi tai syöt epäterveellisesti, vaikuttavat nämäkin tavat ripsiesi kuntoon ja kasvuun. Terveellisen ruokavalion lisäksi riittävä vitamiinien ja biotiinin saanti auttaa ripsiä kasvamaan.

Omaa ripsenkasvua vauhdittavat aineet ovat vaihtoehto ripsienpidennyksille. Ripsiseerumin käyttö on hyvä vaihtoehto silloin, kun omat geenit ja elämäntavat eivät suo pidempiä ripsiä. Ripsiseerumin käyttö vahvistaa ripsiä, ja tekee niistä elinvoimaisemmat, kuitenkaan kasvattamatta ei toivotusti muita karvoja.

Ripsiseerumit on suunniteltu pidentämään ripsen kasvukautta, jolloin uusia ripsiä pääsee kasvamaan ilman, että vanhemmat ripset ehtivät tippua. Turvallinen seerumi ripsille on kliinisesti testattu, eikä se sisällä aineita, joilla olisi vaarallisia haittavaikutuksia. Ripsiseerumin käyttö on helppoa ja nopeaa verrattuna pitkiin ja kalliisiin hoitolakäynteihin. Lisäksi seerumia käyttäessä lopputuloksesta tulee luonnollisempi ja terveempi.

RevitaLash Advanced – maailman myydyin ripsiseerumi

RevitaLash Advanced on maailman myydyin ripsiseerumi, eikä suotta. Kotihoitotuotteena ripsiseerumi on useiden arvioiden mukaan omaa luokkaansa. RevitaLashin isä on silmälääkäri Michael Brinkenhoff, joka kehitti seerumin yhdessä kosmetiikka-alan kemistien kanssa lahjaksi rintasyöpää sairastavalle vaimolleen, jonka ripset olivat kärsineet sädehoitojen seurauksena.

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi kasvattaa ripsiäsi luonnollisesti kuurin kuluessa. Ripsiseerumia on helppo käyttää osana päivittäisiä rutiineja. Seerumia levitetään joka ilta meikinpoiston jälkeen ripsien tyveen. Neste imeytyy ihoon ja vaikuttaa ripsissä yön aikana. RevitaLashin vaikutukset on nähtävissä yksilöllisesti 3-10 viikon kuluessa.

Tavallisimmin muutoksia alkaa näkyä noin kuuden viikon jälkeen. Ripsiseerumi kasvattaa uusia ripsiä, mutta myös ehkäisee vanhempia ripsiä haurastumasta ja katkeamasta. RevitaLash Advanced -ripsiseerumi on oikein annosteltuna erittäin riittoisaa. Yksi hylsy riittää ainakin puolen vuoden ajaksi. Kuurin jälkeen ylläpitohoitona seerumia voi käyttää 2-3 kertaan viikossa.


Ripsien kasvun nopeuttaminen - Ripsiseerumi kasvattaa ripsiä luonnollisesti?

Tiesitkö? Ripsien ehostaminen oli aikoinaan miesten villitys

Runsaita ripsiä on kuvattu osana ulkonäköä jo Kleopatran ajoista asti. Muinaisessa Egyptissä etenkin miehet ehostivat ripsiään sen aikaisin keinoin voitelemalla ja värjäilemällä niitä.

Erilaisia ripsilisäkkeitä alettiin käyttämään yläluokan Englannissa 1800-luvun puolessa välissä. Sittemmin pidennyksien ja tuuhennuksien käyttö yleistyi Hollywood -tähtien muotiin tuomana.

Vuosikymmenien vieriessä hius- ja meikkitrendit ovat muuttuneet, mutta kauniit ja tuuheat ripset pitävät edelleen pintansa.

Myytti kertoo, että irronneen ripsen puhaltaminen kasvoilta toteuttaa yhden toiveen. Moni ei kuitenkaan pidemmän päälle ilahdu siitä, että ripset putoavat silmistä ja toivovatkin, että saisivat tuuheammat ja pidemmät ripset.

Ripsien vahvistaminen turvallisesti – älä sorru tuoteväärennyksiin

Hyvä ripsiseerumi sisältää vain turvallisiksi testattuja aineita, jotka eivät ole haitallisia silmänympärysiholle. RevitaLash Advanced -ripsiseerumi ei sisällä ainesosia, jotka allergisoisivat herkkää silmänympärysihoa. Sen käyttö on turvallista myös ripsipidennysten kanssa.

RevitaLash-ripsiseerumissa on mukana myös muun muassa kasviuutteita sekä vihreää teetä, jotka tekevät ripsistä pehmeämmät ja terveemmän näköiset. Lisäksi tuote on täysin vegaaninen, eli se ei sisällä mitään eläinperäistä.

Kuten muitakin meikki- ja ihonhoitotuotteita, myös ripsiseerumia kannattaa ostaa luotettavalta myyjältä. Tuoteväärennökset aiheuttavat pahimmillaan vakavia allergiareaktioita ja niistä on usein enemmän haittaa kuin hyötyä. Laatua saat varmasti, kun ostat kauneudenhoitotuotteesi luotettavalta jälleenmyyjältä.

Tiesitkö, että käyttämällä laadukasta ripsiseerumia, säästät rahaa verrattuna ripsiepidennyksiin? Lue artikkelimme aidoista keräämistämme RevitaLash ripsiseerumin käyttökokemuksista.

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit