Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Ripsien kasvatus - näin onnistut!

Haaveiletko pidemmistä ja tuuheammista ripsistä, mutta kauneushoitolassa tehdyt ripsenpidennykset ovat liian kalliita, eikä joka-aamuinen irtoripsien liimaaminen houkuta? Monet haluavat saada runsaat räpsyripset, mutta kaikilla ei niitä luonnostaan ole. Epätoivoon ei kannata vaipua, sillä markkinoille on tuotu useita erilaisia ripsien hoitoaineita ja ripsien kasvatusta tukevia seerumeita. Tässä artikkelissa kerromme, miten ripsien kasvatus onnistuu luonnollisesti, ja mitä kannattaa huomioida ripsien kasvatuksessa.

Monet haluavat saada runsaat räpsyripset, mutta kaikilla ei niitä luonnostaan ole. Epätoivoon ei kannata vaipua, sillä markkinoille on tuotu useita erilaisia ripsien hoitoaineita ja ripsien kasvatusta tukevia seerumeita.

Tässä artikkelissa kerromme, miten ripsien kasvatus onnistuu luonnollisesti, ja mitä kannattaa huomioida ripsien kasvatuksessa.

Ripsien kasvu - ripset kasvavat kuukaudessa 10 mm

Jos ripsesi ovat kärsineet esimerkiksi pitkän ripsenpidennyskierteen seurauksena, ei hätää, sillä ne ovat uusiutuva luonnonvara. Normaalisti ihmisellä on yläluomellaan noin 200 silmäripseä jotka kasvavat keskimäärin 10 millimetrin pituisiksi.

Ripset kasvavat karvatupesta 30-45 päivän ajan, jonka jälkeen ne lopettavat kasvun 2-3 viikon välivaiheessa. Välivaiheen jälkeen ripsi pysyy kiinni vielä noin 100 päivän ajan, jonka jälkeen se tippuu pois. Tämän jälkeen tilalle kasvaa uusi ripsi. On omakohtaista, miten ja millaisina ripsesi kasvavat.

Tuuheat ripset ovat myös käytännölliset. Ne suojaavat silmiä lialta ja pölyltä, sekä roskan sattuessa silmään edesauttavat sen lähtemistä pois räpsyttelyn avulla. Lisäksi ripsien tehtävänä on estää silmien kuivuminen tuulisella säällä.

Ripset käyttäytyvät kuin kissan viikset, ne ovat niin herkät, että ne varoittavat silmääsi lähestyvästä roskasta. Ripset siis kertovat silmäluomille, milloin niiden on mentävä kiinni, kun vaara uhkaa.

Ripsien kasvun nopeuttaminen – miten kasvattaa ripsiä luonnollisesti?

Aivan kuten hiusten kasvuun, myös ripsien kasvuun vaikuttavat geenit ja elintavat. Jopa sään ääriolosuhteet, kuten liiallinen kuumuus, kylmyys tai uv-säteily, voivat heikentää ripsien kuntoa.

Jos iltapesun aikana tapaat hangata silmiäsi tai syöt epäterveellisesti, vaikuttavat nämäkin tavat ripsiesi kuntoon ja kasvuun. Terveellisen ruokavalion lisäksi riittävä vitamiinien ja biotiinin saanti auttaa ripsiä kasvamaan.

Omaa ripsenkasvua vauhdittavat aineet ovat vaihtoehto ripsienpidennyksille. Ripsiseerumin käyttö on hyvä vaihtoehto silloin, kun omat geenit ja elämäntavat eivät suo pidempiä ripsiä. Ripsiseerumin käyttö vahvistaa ripsiä, ja tekee niistä elinvoimaisemmat, kuitenkaan kasvattamatta ei toivotusti muita karvoja.

Ripsiseerumit on suunniteltu pidentämään ripsen kasvukautta, jolloin uusia ripsiä pääsee kasvamaan ilman, että vanhemmat ripset ehtivät tippua. Turvallinen seerumi ripsille on kliinisesti testattu, eikä se sisällä aineita, joilla olisi vaarallisia haittavaikutuksia. Ripsiseerumin käyttö on helppoa ja nopeaa verrattuna pitkiin ja kalliisiin hoitolakäynteihin. Lisäksi seerumia käyttäessä lopputuloksesta tulee luonnollisempi ja terveempi.

Xlash Eyelash Serum – maailman myydyimpiä ripsiseerumeita

Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumi on kehitetty tukemaan ja ravitsemaan oman ripsen kasvua. Tutkitusti toimivalla ripsiseerumilla on maailmanlaajuisesti jo yli 4 miljoonaa käyttäjää.

Xlash-ripsiseerumin luonnon tehoaineita ja tiedettä hyödyntävä koostumus hoitaa ripsiäsi hellävaraisesti ja saa ne näyttämään pidemmiltä, runsaammilta ja tummemmilta jopa 28 päivässä.


- 70 % pidemmät ripset.
– 100 % tuotetta testanneista huomasi ripsien kasvaneen.
- Yli 33 % runsaammat ja 22 % vahvemmat ripset.

Seerumi on valmistettu hellävaraisista ainesosista:

  • Biotiinipeptidi – Tehostaa ripsien kasvua pidemmäksi.
  • Vihreä tee – Hienovaraiset antioksidantit rauhoittavat ja pehmentävät ripsiä ja ihoa ripsirajalla.
  • Hyaluronihappo – Kosteuttaa ja lukitsee kosteuden ripsiin.

Yksi tuotepakkaus kestää päivittäisessä käytössä noin puoli vuotta ja ylläpitohoidossa 2-3 kertaa viikossa käytettynä vielä pidempään.

XLASH Eyelash Serum 3 ml - TUTUSTU & OSTA
XLASH Pro Eyelash Serum 6 ml
- TUTUSTU & OSTA

Ripsien kasvun nopeuttaminen - Ripsiseerumi kasvattaa ripsiä luonnollisesti?

Tiesitkö? Ripsien ehostaminen oli aikoinaan miesten villitys

Runsaita ripsiä on kuvattu osana ulkonäköä jo Kleopatran ajoista asti. Muinaisessa Egyptissä etenkin miehet ehostivat ripsiään sen aikaisin keinoin voitelemalla ja värjäilemällä niitä.

Erilaisia ripsilisäkkeitä alettiin käyttämään yläluokan Englannissa 1800-luvun puolessa välissä. Sittemmin pidennyksien ja tuuhennuksien käyttö yleistyi Hollywood -tähtien muotiin tuomana.

Vuosikymmenien vieriessä hius- ja meikkitrendit ovat muuttuneet, mutta kauniit ja tuuheat ripset pitävät edelleen pintansa.

Myytti kertoo, että irronneen ripsen puhaltaminen kasvoilta toteuttaa yhden toiveen. Moni ei kuitenkaan pidemmän päälle ilahdu siitä, että ripset putoavat silmistä ja toivovatkin, että saisivat tuuheammat ja pidemmät ripset.

Tiesitkö, että käyttämällä laadukasta ripsiseerumia, säästät rahaa verrattuna ripsiepidennyksiin? Lue artikkelimme "Ripsienpidennys vai ripsien kasvattaminen ripsiseerumilla?"

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit