Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Uusi Diego Dalla Palma Milano Lipstick Creamy Refill on uudelleen täytettävä huulipuna

Kampaamotuotteille on rantautunut Diego Dalla Palma Milanon The Lipstick Creamy Refill -huulipunat, joista löytyy varmasti sopiva sävy jokaiselle. Refill-tuotteilla pyritään huomioimaan enemmän ympäristöä ja vähentämään pakkausmateriaalien määrää.

The Lipstick Creamy Refill -huulipuna on uudelleenlanseeraus Diego Dalla Palma Milanon klassisesta The Lipstick -huulipunasta.

Huulipunat ovat muuttuneet Refill-tuotteiksi, eli pakkaukset ovat uudelleen käytettäviä ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Huulipuna on pakattu täyttöpakkaukseen, joka asetetaan uudelleen täytettävään huulipunahylsyyn.

Kun huulipuna on käytetty loppuun, vanha täyttöpatruuna lajitellaan muovinkeräykseen ja tilalle asetetaan uusi täyttöpuna.

Näin käytät The Lipstick Creamy Refill -huulipunaa:

Täyttöpakkauksella huomioit ympäristöä

Huulipunan täyttöpakkaus on valmistettu PET-muovista, joka on 100 % kierrätettävää materiaalia. Täyttöpakkaukseen käytettävän materiaalin määrä on pienempi ja säästää energiaa jopa 88 %, kuin uudesta materiaalista valmistettuun pakkaukseen.

Diego Dalla Palma Milano Refill -huulipunahylsy on valmistettu alumiinista, jossa on magneettikiinnitys täyttöpunalle. Voit valita punaisen tai nuden värisen hylsyn, jolloin voit erottaa huulipunan sävyn avaamatta pakkausta.

Tilatessasi ensimmäisen kerran The Lipstick Creamy Refill -huulipunan, muista tilata myös Diego Dalla Palma Milano Refill -huulipunahylsy.

Tiesitkö? Valikoimassamme on myös Refill System -tuotesarjaan kuuluvat Diego Dalla Palma Milanon luomivärit. Voit yhdistää Eyeshadow Refill Palette -luomiväripalettiin haluamasi luomivärisävyt ja vaihdella niitä paletissa mielesi mukaan.

Ylellinen huulipuna 18 upeassa sävyssä

The Lipstick Creamy Refill -huulipunien koostumusta on paranneltu. Kermainen ja notkea koostumus levittyy pehmeästi huulille. Huuliin jää upea kiilto, joka korostaa huulipunan sävyä. Huulipuna pysyy pitkään paikoillaan ja jättää optisesti täyteläisen lopputuloksen. Runsaspigmenttinen koostumus peittää yhdellä sipaisulla.

18 upeasta sävystä jokainen löytää varmasti itselleen mieluisan vaihtoehdon. Sävyt jaetaan kolmeen ryhmään:

  • Lämpimät nude-sävyt: 01, 02, 03, 04, 05 ja 06
  • Punaiset sävyt: 07, 08, 09, 10, 11 ja 12
  • Viileät nude-sävyt: 13, 14, 15, 16, 17 ja 18


Aktiiviset raaka-aineet ovat:

Granaattiomenankukan öljyuute – Täytelöittää ja tasoittaa hentoja juonteita huulissa, ravitsee ja pehmentää.

Pionin öljyuute – Kosteuttaa huulia. Lisää huulipunan kiiltoa sekä korostaa värisävyn kirkkautta.

Pienimolekyylinen hyaluronihappo – Kosteuttaa tehokkaasti ja huulista tulee täyteläisemmät.

Karitevoi – Ravitsee, korjaa ja suojaa huulia. Helpottaa tuotteen levittävyyttä. Jättää tasaisen ja kestävän lopputuloksen.

Klikkaa ja tutustu The Lipstick Creamy Refill -huulipuniin!

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit