Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Miten valitset itsellesi sopivan huulipunasävyn? Nappaa parhaat vinkit sävyn valintaan!

Huulipunasävyn valinta voi tuntua hankalalta ja pelottavalta etenkin, jos ei ole paljon kokemusta huulipunan käytöstä. Tässä sinulle muutama vinkki sopivan sävyn valintaan!

Paras huulipunasävy on se, jossa tuntee itsensä kauniiksi ja jonka ajattelee sopivan itselleen. Itselleen sopivan sävyn löytää helpoiten kokeilemalla!

Erityisesti aloittelevalle huulipunien käyttäjälle voi olla helpointa aloittaa nude huulipunista ja siirtyä hiljalleen kirkkaampiin väreihin.

Huulipunasävyn valintaan vaikuttaa moni asia

Huulipunasävy kannattaa valita oman ihon- ja hiusten sävyn, sekä silmien värin mukaan. Myös huulten ominaisväri voi vaikuttaa huulipunan valintaan. Tummahuulisen ei välttämättä kannata valita kovin vaaleaa sävyä, sillä huulten oma väri voi paistaa läpi punan alta.

Erityisesti aloittelevalle huulipunan käyttäjälle on turvallisinta etsiä sävy ihon pohjasävyn perusteella.

Sopivaa huulipunasävyä ostaessasi mieti, onko ihosi pohjasävy lämmin, viileä vai kenties neutraali.

Aloittelijan on helpointa aloittaa huulipunien käyttö luonnollisista värisävyistä.


Huulipunasävy ihon pohjasävyn mukaan

Ihosi pohjaväri on viileä, jos se taittaa punaiseen, pinkkiin tai jopa hieman siniseen. Ihmiset, joilla on viileä ihon pohjaväri, palavat usein herkästi auringossa ja heidän verisuonensa saattaa kuultaa ihon läpi sinertävänä.

Kylmät huulipunasävyt, kuten fuksia, pinkit, pinkkiin taittavat nudet ja vaaleanpunaiset sävyt, sekä siniseen ja violettiin taittavat punaisen sävyt sopivat hyvin viileälle iholle.

Diego Dalla Palma Milanon The Lipstick Creamy Refill -huulipunien värikartta. Värikartassa on lämpimiä ja viileitä nudesävyjä sekä punaisen sävyjä.


Jos ihollasi on kellertävä, oliivinvärinen tai kullansävyinen vivahde, ihosi pohjasävy lämmin. Ihmiset, joilla on lämmin pohjaväri, ruskettuvat usein helposti ja heidän verisuonensa saattaa näyttää vihertäviltä ihon läpi.

Lämpimälle iholle sopivat hyvin esimerkiksi ruskeaan taittavat nudesävyt, korallin ja oranssinpunaiset sävyt sekä tumma fuksia.

Ihosi pohjaväri voi olla myös neutraali, eli sekoitus kumpaakin; viileää ja lämmintä pohjasävyä. Neutraalille iholle sopivat hyvin sekä viileät että lämpimät punat.

Nude vai kirkkaanpunainen huulipuna?

Nude huulipuna sopii hyvin arkimeikkiin. Sen pysyvyydestä ei tarvitse huolehtia päivän mittaan yhtä paljon kuin kirkkaissa värisävyissä.
Jos et ole löytänyt sinua imartelevaa nude huulipunaa, syynä on todennäköisesti väärä sävy. Myös nudesävyjä on paljon erilaisia ja nude voi taittaa esimerkiksi persikkaan tai vaaleanpunaiseen.

Vaaleanpunainen tai nude huulipuna sopivat täydellisesti huoliteltuun arkimeikkiin.


Klassinen kirkkaanpunainen sopii kaikille ja tekee arkisemmastakin asusta hieman juhlavamman.

Kellertävät sävyt, kuten lämpimät punaiset ja oranssit korostavat hampaiden keltaisuutta. Jos hampaidesi keltaisuus häiritsee sinua, kannattaa suosia mieluummin siniseen ja kylmään taittavia sävyjä.

Oikealla sävyvalinnalla korostat silmiesi väriä

Huulipunasävyllä voi korostaa silmien väriä. Mitkä korostaisivat toisiaan paremmin kuin vastavärit?

Sinisen vastaväri on oranssi, joten oranssiin taittavat punaiset huulipunat sopivat hyvin sinisilmäisille. Myös muut lämpivät sävyt korostavat sinisiä silmiä hyvin.

Vihreän vastaväri on punainen, joten punaiset ja pinkkiin taittavat punat korostavat vihreitä silmiä kauniisti. Ruskeiden silmien lämmintä katsetta taas saa korostettua ihanasti viileämmillä värisävyillä.

Diego Dalla Palma Milano -huulipunissa tarjolla 18 sävyä


Laadukkailla Diego Dalla Palma Milano The Lipstick Creamy Refill -huulipunilla luot täydelliset pusuhuulet! Kattavassa sävyvalikoimassa on 18 eri sävyä.

Huulipuna on samalla myös täyttöpakkaus saman sarjan uudelleen käytettävään huulipunahylsyyn.

Kermainen ja notkea koostumus levittyy pehmeästi huulille ja jättää kauniin kiillon, joka korostaa upeasti huulipunan sävyä. Huulipuna pysyy pitkään paikoillaan ja jättää optisesti täyteläisen lopputuloksen. Runsaspigmenttinen koostumus peittää yhdellä sipaisulla.

Tutustu tarkemmin The Lipstick Creamy Refill -huulipuniin ja tilaa!

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit