KAIKKI PARTATUOTTEET -20 % | Hyödynnä tarjous tästä!

Diego Dalla Palma hurmaa tehokkuudella ja esteettisyydellä

Miljoonat naiset vannovat Diego Dalla Palma -kosmetiikkasarjan nimeen ympäri maailmaa. Diego Dalla Palma on myös Kampaamotuotteet-verkkokaupan yksi suosituimpia tuotesarjoja. Mitkä Diego Dalla Palman ihonhoitotuotteista sopivat sinun kauneudenhoitorutiineihin?

Diego Dalla Palma on koko 50 vuoden olemassaolonsa aikana omistautunut laadukkaiden, aidosti toimivien ja kauniiden ihonhoitotuotteiden ja meikkien kehittämiseen. Italialaisen kosmetiikkasarjan tuotteissa yhdistyvät uusin teknologia, tiede, kyky innovoida ja kokemus.

Tuotteiden laadukkuutta valvoo Diego Dalla Palman oma sisäinen tutkimus- ja kehitysosasto RVB Skinlab. Tutkimusosastolla joukko tutkijoita, tieteellisiä yhteisöjä ja yliopistoja kehittävät ja analysoivat uusien sekä vanhojen tuttujen tuotteiden sisältöjä ja toimivuutta.

Diego Dalla Palmasta on kaksi tuotesarjaa: Diego Dalla Palma Professional ja Diego Dalla Palma Milano. Seuraavaksi kerromme tuotesarjojen eroavaisuuksista.

Diego Dalla Palma on myös kosmetologien suosima sarja. Diego Dalla Palmalla on erilaisia kasvohoitoja, joita kosmetologit tekevät asiakkaille.

Diego Dalla Palma Professional tarjoaa laadukkaita hoitotuotteita eri ihotyypeille

Diego Dalla Palma Professional on esteettinen ja asiantunteva tuotesarja, joka on tunnettu kattavasta valikoimasta hoitotuotteita erilaisille ihotyypeille. Sarja sisältää kaiken tarvittavan meikin poistoon sekä kasvojen ihon pesuun, kuorintaan ja kosteutukseen.

Professional on tehnyt eri ihotyypeille omat tuotelinjat, jotka sisältävät kullekin ihotyypille sopivia hoitotuotteita. Tutustut tarkemmin tuotelinjoihin lukemalla artikkelia eteenpäin.

Kaikkien Professional-tuotteiden sydämenä toimii patentoitu 51+3 HYALU COMPLEX™ -tehoaine. Tehoaineen tarkoitus on palauttaa kasvojen ihon optimaalinen tasapaino, uudistaa ihoa ja ehkäistä ennenaikaista ikääntymistä.

Innovatiivinen tehoaine sisältää mm.:

  • 20 aminohappoa
  • 16 vitamiinia
  • 6 hivenainetta ja mineraalia
  • 3 nukleiinihappoa
  • 4 keramidia
  • 2 osmosyyttia
  • 3 hyaluronihappoa.

Voit tutustua koko Diego Dalla Palma Professionalin valikoimaan täältä.

Diego Dalla Palma Milano on sarjan sähäkkä pikkusisko, joka sisältää edullisempia ihonhoitotuotteita ja meikkejä.

Diego Dalla Palma Milano on edullisempi vaihtoehto kauneudenhoitoon

Diego Dalla Palma Milano -tuotesarja on Professionalin sähäkkä pikkusisko. Milano ei tingi laadukkuudesta tuotteissaan, mutta on silti hinnaltaan vähän edullisempi kuin Diego Dalla Palma Professional.

Milano sisältää tutkitusti tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka on jaoteltu Professionalin tapaan myös omiin tuotelinjoihinsa. Tuotteet sisältävät Diego Dalla Palman kehittämiä innovatiivisia tehoaineita, kuten mm. juonteiden syntymistä ehkäisevää BIO-PLACENTA-yhdistettä ja ihon kollageenin tuotantoa tehostavaa GOLDEN Collagenine -yhdistettä.

Lisäksi Milanolla on kattava meikkivalikoima, josta löytyy kaikki tarpeellinen niin huoliteltuun arkimeikkiin kuin näyttävään juhlalookiin. Esimerkiksi luomiväreissä ja huulipunissa on paljon erilaisia trendisävyjä, mutta myös klassisia kestosuosikkisävyjä. Meikit ovat runsaspigmenttisiä ja ne pysyvät paikoillaan kasvoilla koko pitkän päivän.

Tutustu koko Diego Dalla Palma Milanon meikkivalikoimaan täältä.

Tutustu koko Diego Dalla Palma Milanon valikoimaan täältä.


Herkälle ja atooppiselle iholle Soothing-tuotelinja

Diego Dalla Palma Professional Soothing -tuotelinjan hellävaraiset tuotteet sopivat sinulle, jolla on erittäin herkkä, herkistynyt tai atooppinen iho. Hoitotuotteet sopivat myös couperosan ja psoriariksen hoitoon.

Soothing sisältää kasvovoiteita ja seerumeita, jotka rauhoittavat, kosteuttavat ja vahvistavat ihoa sekä vähentävät punoitusta. Tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä mitään ylimääräisiä ainesosia.

Katso kaikki herkän ihon hoitotuotteet tästä.


Vasemmalla Diego Dalla Palma Professional Cleasing-tuotelinja ja oikealla Diego Dalla Palma Milano Be Pure & Struccatutto -tuotelinja.

Normaalille iholle Cleasing ja Be Pure & Struccatutto -tuotelinjat

Diego Dalla Palma Professional Cleasing-tuotelinja sisältää hellävaraisia puhdistustuotteita kasvojen pesuun. Cleasing sisältää puhdistustuotteita, kuorintatuotteita ja kasvovesiä. Tuotteet eivät sisällä hajusteita tai alkoholia. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkimmälle iholle.

Diego Dalla Palma Milano Be Pure & Struccatutto -tuotelinjan tuotteet sisältävät myös hellävaraisia puhdistustuotteita normaalille iholle. Ne eivät sisällä mitään turhia ainesosia.

Katso kaikki kasvojen puhdistustuotteet tästä.

Epäpuhtaalle iholle Purifying-tuotelinja

Diego Dalla Palma Professional Purifying-tuotelinjan tuotteet sopivat sinulle, jolla on epäpuhdas, rasvoittuva tai sekaiho. Tuotelinja sisältää ihon toimintaa tasapainottavia puhdistustuotteita, kasvovoiteita ja seerumeita.

Kasvojen ihon rasvaisuus ja kiiltely lievittyvät, ihohuokosten näkyvyys vähenee ja epäpuhtaudet eivät kerry yhtä paljon.

Katso kaikki epäpuhtaan ihon hoitotuotteet tästä.

Vasemmalla Diego Dalla Palma Professional Moisturising-tuotelinja ja oikealla Diego Dalla Palma Milano Hydration Passion -tuotelinja.

Kuivalle iholle Moisturising ja Hydration Passion -tuotelinjat

Diego Dalla Palma Professional Moisturising-tuotelinjan tuotteet sopivat sinulle, jolla on kuiva tai erittäin kuiva iho. Tuotelinja sisältää kasvovoiteita ja seerumeita, jotka kosteuttavat tehokkaasti kuivaa ihoa öljyjen, keramidien ja hyaluronihapon avulla.

Diego Dalla Palma Milano Hydration Passion -tuotelinja sisältää syväkosteuttavia kasvovoiteita ja seerumeita, jotka sammuttavat kuivan ihon janon ja ylläpitävät ihon kosteustasapainoa.

Katso kaikki kuivan ihon hoitotuotteet tästä.

Vasemmalla Diego Dalla Palma Professional Time Control -tuotelinja ja oikealla Diego Dalla Palma Milöanon Icon Time -tuotelinja.

Ikääntyvälle iholle Icon Time ja Time Control -tuotelinjat

Diego Dalla Palma Professional Icon Time -tuotelinjan tuotteet sisältävät erittäin kosteuttavia ja silottavia kasvovoiteita ja kasvonaamioita ikääntyvälle iholle. Tuotteet ylläpitävät ihon kosteustasapainoa, tasaisuutta ja kirkkautta kaikissa ikääntymisen eri vaiheissa.

Lisäksi Professionalilla on ikääntyvän ihon hoitoon Fillift-tuotelinja.

Diego Dalla Palma Milano Time Control -tuotelinja sisältää kasvovoiteita, kasvonaamioita ja seerumeita, jotka kiinteyttävät, kosteuttavat ja ravitsevat ikääntyvää ihoa.

Lisäksi Milanolla on ikääntyvän ihon hoitoon Gold Infusion -tuotelinja.

Katso kaikki ikääntyvän ihon hoitotuotteet tästä.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit