Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Partatyylit - Partaopas erinomaisille herrasmiehille

Me emme halua maailmaa, jossa jokainen mies on veistetty samasta muotista. Tai maailmaa, jossa miesten kauneudenhoito on epämiehekästä. Haluamme luoda vahvalla itseluottamuksella ja terveellä minäkuvalla varusteltuja miehiä – joiden kasvot ovat erinomaisessa kunnossa.

Partatyylit - suunnittelijan sänki

Partatyylit - suunnittelijan sänki

Suunnittelijan sänki on ajaton klassikko

Helppohoitoinen tyyli, joka toimii kaikissa tilanteissa – tärkeä esitys, ensitreffit tai miesten ilta baanalla, siisti sänki näyttää aina hyvältä. Suosittelemme sängen trimmausta partakoneella ja hienosäätöä partahöylällä. Pese partashampoolla ja partahoitoaineella, lisää partaöljy ja voilà, valmista!

Suositellut tuotteet:

Beard Wash, Beard Conditioner, Feather Beard Oil

Partatyylit - urbaani herrasmies

Partatyylit - urbaani herrasmies

Urbaani herrasmies vakuuttaa tyylillään

Miehille, jotka kaipaavat hienostunutta tyyliä ja joiden parta kasvaa tasaisesti. Hyvin leikatun puvun ja trimmatun parran kanssa urbaani herrasmies on valmis valloittamaan maailman – tai vähintään taistelemaan läpi sähköpostitulvan.

Tämä partamalli trimmataan ja muotoillaan saksilla. Viimeistely hoidetaan partaöljyllä ja muotoilun apuna toimii vahva partavoide.

Suositellut tuotteet:

Heavy Beard Oil, Beard Balm, Beard Comb

Partatyylit - siisti italialainen

Partatyylit - siisti italialainen

Siisti italialainen tyyli pysäyttää katseet

Jos et pelkää huomion herättämistä, suosittelemme katseet pysäyttävää ja päät ympäri kääntävää taidokasta viiksien ja parran yhdistelmää. Tyyli on hyvin huoliteltu, muotoiltu ja vaikuttava.

Täydellinen setti miehille, joilla on silmää yksityiskohtaiselle parran siistimiselle tai jotka käyvät parturissa partamuotoilussa säännöllisesti. Pidä tyyli siistinä ja hyvin harjattuna!

Suositellut tuotteet:

Beard Wash, Moustasche wax (strong hold)

Partatyylit - muhkea parta

Partatyylit - muhkea parta

Muhkea parta herättää kunnioitusta

Jos sinulla on kärsivällisyyttä, eikä parrankasvua estä mikään, voit lähteä tavoittelemaan kunnioitettavaa muhkeaa partaa. Hyväkuntoisen muhkean parran kasvattaminen voi viedä vuosia ja vaatii säännöllistä hoitamista. Muotoile saksilla, hoida partaöljyllä ja pese usein niin palkintona on tuuhea, hyväkuntoinen muhkea parta.

Suositellut tuotteet:

Beard Wash, Beard Conditioner, Heavy Beard Oil

Partatyylit - urbaani metsurityyli

Partatyylit - urbaani metsurityyli

Urbaani metsurityyli helppoutta arvostavalle

Jos vain haluat kunnon parran tekemättä koko hommasta niin hemmetin vaikeaa, valitse urbaanin metsurin villi tyyli. Vedä jalkaan kunnon bootsit ja heitä päälle rento paita niin olet valmis firman juhliin tai pubiin. Villi tyyli ei tarkoita kuitenkaan sotkuista partaa – harjaa partasi harvalla kammalla ja viimeistele vahvemmalla partaöljyllä.

Suositellut tuotteet:

Beard Wash, Heavy Beard Oil, Beard Comb

Partatyylit - siisti tyyli

Partatyylit - siisti tyyli

Siisti tyyli ei ole koskaan ollut näin sileä

Huolella ajeltu iho ei näytä koskaan pahalta! Heitä sähköinen partakoneesi kylpyhuoneesta ulos ja koe perinteisen parranajon mukavuus, jonka vain kunnon partahöylä ja korkealaatuiset tuotteet voivat tarjota.

Jos otat parranajelun tosissaan, suosittelemme erinomaista jälkeä tekevää perinteistä partahöylää ja ennen parranajoa käytettävää hoitavaa öljyä. Näillä saat kasvoihisi sileän ihon, joka ei punoita, hilseile tai kutia. Nyt on aika nostaa sileä tyyli uudelle tasolle!

Suositellut tuotteet:

Safety razor, Shaving Gel, After Shave Balm

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit