Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Supertrendikäs vai ajaton klassikko? Tällaista on miesten hiusmuoti

Kaikki tietävät sen tunteen, kun hiukset on leikattu viimeisen päälle tyylikkäiksi ja olo tuntuu itsevarmalta. Miehille on entistä tärkeämpää näyttää huolitellulta ja siistiltä. Hyvin leikatut hiukset ovat yksi osa tätä kokonaisuutta.

Kampaamotuotteet.fi-verkkokaupan ja hiusstudion omistaja Tomi Yrjänä haluaa ennen kaikkea kannustaa korostamaan hiustenleikkauksella asiakkaidensa persoonaa ja parhaita puolia.

Nõberu of Swedenin slogan “Be yourself more”, kannustaa jokaista miestä olemaan enemmän oma itsensä. Tätä ajatusta tulisi korostaa enemmän myös hiustyylissä ja pukeutumisessa.

Tomi Yrjänä vieroksuu työssään sanaa ”trendikäs”. Hänen mukaansa se ei saisi olla itseisarvo, kun lähdetään suunnittelemaan uutta hiustyyliä. Hän kannattaa räätälöityjä hiusmalleja, jotka tukevat kantajansa persoonaa ja tyyliä.

— Jos ulkoisesti viestittää jotain muuta kuin olemus antaa ymmärtää, niin silloin ollaan pahassa ristiriidassa ulkoisen olemuksen ja todellisen minuuden kanssa ja tyyli on ”päälle liimattua”, Yrjänä kertoo.

Kun rakennetaan henkilölle sopivaa hiustyyliä, on otettava huomioon koko olemus – pukeutumistyyli, kasvonpiirteet, vartalon mittasuhteet, elämäntyyli, harrastukset, hiuslaatu ja hiusten määrä sekä hiustyypin asettamat haasteet ja mahdollisuudet.

Mikä tekee hiustyylistä klassikon?

Yrjänän mukaan hiustyylistä tekee klassikon ja taatusti toimivan muodon yksinkertaisuus ja tasapainoisuus.

Mitä enemmän rönsyillään, leikitellään ja poiketaan yksinkertaisista muodoista, sitä vähemmän hiustyyli kestää aikaa. Klassiset hiustyylit ovat toteutuskelpoisia jopa vuosikymmenestä toiseen.

Oli hiustyyli sitten supertrendikäs tai ajaton klassikko, kaikkia hiusmallin toteutuksia tulisi yhdistää sopivuus, tyylikkyys ja tekninen toteutus, jolloin leikkaus on jo itsessään ”kampaus” ja kantajansa näköinen.

Tomi Yrjänä vieroksuu työssään sanaa ”trendikäs”. Hänen mukaansa se ei saisi olla itseisarvo, kun lähdetään suunnittelemaan uutta hiustyyliä. Kuvassa Tomi Yrjänä.Jos haluaa liikkua hiusmuodin aallonharjalla, mitä ensi vuoden hiustrendeissä on luvassa?

— Hiusmuoti koostuu niin monen asian summasta, että on mahdotonta sanoa mitä seuraavan vuoden aikana tullaan varmasti näkemään. Vaikutteita otetaan usein somevaikuttajilta, urheilijoilta, julkisuuden henkilöiltä, artisteilta ja kaikilta muilta, jotka tuntuvat itsestä jonkinlaiselta elävältä esikuvalta, Yrjänä pohtii.

Yrjänän mukaan vuoden 2021 hiusmuodissa tullaan näkemään mahdollisesti:

  • Pehmeästi lyhyempään alaosaan yhdistyvää pidempää päälliosaa, joka on viimeistelty luonnollisesti laskeutuvaksi. Tällaisessa mallissa on eduksi, jos päälliosassa on luonnostaan taipuisuutta tai sen puuttuessa voidaan tehdä päälliosaan kihara/rakennekäsittely.
  • Tiukasti, taidokkaalla tekniikalla leikattu fade/skinfade. Tämä tekniikka kuuluu parhaimmillaan toteutettuna klassisiin parturointeihin.
  • Siilitukka, joka on toteutettu millintarkkana konetyönä.
  • Kokonaisuudessaan pidemmät, rennosti viimeistellyt ja luonnollisesti laskeutuvat hiukset.


Yrjänän mielestä miehiltä löytyy hyvin rohkeutta kokeilla uusia hiustyylejä. Hän kuitenkin peräänkuuluttaa parturin roolia, jonka tehtävänä on antaa suositus, millainen olisi kaikista paras hiustyyli henkilölle.

— On paljon vaadittu, jos me hiusalan ammattilaiset oletamme aina, että asiakkaalla täytyisi olla näkemys haluamansa hiustyylin sopivuudesta ja sen toteutuksesta, Yrjänä toteaa hymyillen.

Joten tässä siis paras vinkki miesten hiustyyliin vuonna 2021: istahda ammattitaitoisen luottoparturisi tuoliin ja pohtikaa yhdessä hänen kanssaan, millainen hiustyyli sopii juuri sinulle ja auttaa sinua olemaan enemmän oma itsesi.

Tässä ovat Tomi Yrjänän suosikit Nõberu of Swedenin hiustenmuotoilutuotteista:

Strong Hairspray
Nõberu of Sweden Strong Hairspray on vahva hiuslakka, joka pitää kampauksesi paikoillaan koko päivän. Suosittu hiuslakka ei tee hiuksistasi kiiltäviä tai kampauksestasi kivikovaa, vaan jättää miellyttävän puolimattaisen tunnun hiuksiin.

Katso tuote


Salt Water Spray
Suolasuihke on merivesimäinen muotoilusuihke, joka antaa hiuksille suolaisen ja helposti muokattavan, maksimaalisen rakenteen. Suhke lisää hiuksiin reilusti volyymia ja on täydellinen tuote skandinaavisen lasimaisille hiuksille.

Katso tuote

Classic Paste
Klassinen hiusvaha antaa hiuksillesi luonnollista kiiltoa ja koko päivän kestävää pitoa tuntuen samalla kuitenkin joustavalta. Ravitseva voipuun rasva ja mehiläisvaha hoitavat hiuksia.

Katso tuote

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit