Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Haluatko opetella hoitamaan kasvojesi ihoa? Näin miesten ihonhoito onnistuu!

Miesten ihonhoito on nostanut suosiotaan tasaisesti kaksilahkeisten keskuudessa. Enää ei ajatella ihonhoidon olevan pelkästään naisten juttu. Myös miehillä on oikeus huolehtia ihostaan! Haluaisitko antaa mahdollisuuden ihonhoidon hyödyille? Siinä tapauksessa ihonhoito-oppaamme auttaa sinua ottamaan ihonhoidon osaksi elämääsi. Lupaamme, ettet tule katumaan!

Jotta onnistut luomaan ihonhoidosta yhtä säännöllisen ja arkipäiväisen asian kuin hiusten pesusta, on tärkeää luoda itselleen sopiva ihonhoitorutiini.

On hedelmällisempää lisätä uusia hoitotuotteita ja -vaiheita ihonhoitorutiineihin yksi kerrallaan, kuin opetella kaikki yhdellä kerralla. Liian suuri määrä kerralla opeteltavaa asiaa voi aiheuttaa nopean kyllästymisen koko ihonhoidon aloittamiseen.

Ota vain yksi hoitovaihe ja -tuote kerrallaan, kun opettelet hoitamaan ihoasi! Aloita ihonhoidon alkeista ja opettele ensin pesemään kasvot kerran päivässä kasvojenpuhdistusaineella.

Kun kasvojen pesusta on muodostunut pysyvä rutiini, voit seuraavaksi opetella pesemään kasvosi kaksi kertaa päivässä tai lisätä ihonhoitorutiineihisi kasvovoiteen tai kuorinta-aineen.

Pikkuhiljaa ihonhoidosta alkaa tulla luonnollinen osa itsestä huolehtimista!

Miesten ja naisten ihotyypeissä on eroja

Miesten iho on 20 - 30 % paksumpi ja se sisältää enemmän kollageenia kuin naisten iho. Suuren kollageenin määrän vuoksi, miesten iho vanhenee hitaammin kuin naisten.

Hurraa, kukapa ei haluaisi näyttää nuorekkaalta vanhempanakin!

Toinen erottava tekijä miesten ja naisten ihon välillä on talineritys, joka on miehillä huomattavasti voimakkaampaa. Epäpuhtauksia syntyy herkemmin, jotka näkyvät ihon sameutena, elottomuutena, mustapäinä ja finneinä.

Siksi suosittelemme käyttämään ihonhoitotuotteita, joissa on huomioitu miesten ihon tarpeet.

Kaikki lähtee kasvojen puhdistuksesta

Iho on elimistömme suurin elin ja siitä kannattaa pitää huolta. Ilman kasvojen puhdistusta, ajan saatossa kertynyt lika saa ihon näyttämään samealta, väsyneeltä ja epäpuhtaalta. Jotta iho voisi mahdollisimman hyvin, suosittelemme pesemään kasvot aamuin illoin.

Iho on aktiivisimmillaan öisin ja tuottaa silloin eniten talia. Myös tyynyliinasta tarttuu yön aikana likaa kasvoille, jonka vuoksi kasvot on syytä pestä aamuisin. Päivän aikana kasvoille kertyy ympäristöstä epäpuhtauksia ja ihon luonnollisen toiminnan seurauksena talia, jolloin kasvot on hyvä pestä myös iltaisin puhtaaksi.

Muista: älä pese kasvojasi käsi- tai vartalosaippualla!

Ne ovat liian voimakkaasti peseviä tuotteita, jotka kuivattavat herkkää kasvojen ihoa liikaa ja heikentävät ihon omaa kosteustasapainoa.

Diego Dalla Palma Professional Micellar Cleansing Milk -kasvojenpuhdistusmaito puhdistaa ihon kauttaaltaan säilyttäen ihon optimaalisen tasapainon. Ehkäisee veden kuivattavaa vaikutusta.

KATSO TUOTE

Kasvovoide ylläpitää ihon kosteustasapainoa

Kasvovoiteen käyttö on kasvojen puhdistuksen jälkeen toiseksi tärkein vaihe ihonhoidossa. Kasvovoide tarjoaa iholle kosteutta ja samalla sitoo vesikosteuden kiinni ihoon. Ilman kosteusvoidetta iho voi tuntua kutisevalta, punoittavalta ja kireältä.

Erityisesti talvella pakkasten paukkuessa ja sisäilman ollessa kuivaa, iho kaipaa runsaasti kosteutta. Myös syksyn vaihtelevat sääolot ja kesällä auringossa pitkään oleilu horjuttavat kosteustasapainoa.

Diego Dalla Palma Professional 24-hour Hydro Replenishing Cream on kosteusvoide, joka kosteuttaa ja suojaa kuivaa ihoa ehkäisten samalla kuivuudesta johtuvia juonteita.

KATSO TUOTE

Kuorinta tehostaa ihon puhdistusta

Kasvojen kuorinta on hyvä lisä ihonhoidossa. Säännöllinen kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, ehkäisee mustapäiden syntymistä ja syväpuhdistaa ihohuokosia. Se helpottaa myös parran ajoa, sillä kuorinta ehkäisee partakarvojen sisäänpäin kasvamista. Keskity erityisesti nenän, leuan ja poskipäiden alueelle, jotka ovat erityisen alttiita epäpuhtauksille. Kuori kasvojen iho hellävaraisesti 1-2 kertaa viikossa.

Diego Dalla Palma Professional Oxygenating Scrub -kuorintavoiteen mikro-kuorintapallot poistavat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta. Lopputuloksena puhdas iho.

KATSO TUOTE

Hoida ihoa ennen ja jälkeen parranajon

Et ole saattanut tulla ajatelleeksi, mutta myös parranajo on osa ihonhoitoa! Parranajo rasittaa ihoa joka kerta, joten hyvän ihonhoidon merkitys kasvaa. Varsinkin talvella iho voi reagoida parran ajoon punoittamalla ja kutisemalla.


Nõberu of Swedenin Shaving Gel on läpinäkyvä ja vaahtoamaton geeli sopii kaikkien partatyyppien ajamiseen. Partahöylä liukuu helposti iholla, joka tarjoaa miellyttävän parranajokokemuksen. Parranajogeeli sopii hyvin myös kaljun sheivaamiseen!

KATSO TUOTEParranajon jälkeen iho kaipaa runsaasti kosteuttavia ja rauhoittavia hoitotuotteita.

Nõberu of Sweden After Shave Balm rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä vähentää parranajosta aiheutuvaa ihoärsytystä. Tuotteen sisältämä menthol rauhoittaa ja manteliöljy, arganöljy ja safloriöljy kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa, jättämättä kuitenkaan rasvaista tunnetta.

KATSO TUOTE

Parran pesu puhdistaa ihon partakarvojen alla

Iho parran alla kaipaa säännöllistä pesua. Ilman shampoopesua parranalusiholle kertyy bakteereita, jotka aiheuttavat pahaa hajua parrassa.

Pesemättömyys voi johtaa seborrooiseen ekseemaan eli taliköhnäihottumaan. Se on ihon tulehdustila, joka syntyy kun parranalusiholle kertynyt tali härskiintyy.

Taliköhnäihottuman oireita ovat ihottuma, kutina, rasvainen tai kuiva hilse ja punoitus. Suosittelemme välttämään taliköhnäihottumaa ja pesemään partasi 2-3 kertaa viikossa.Nõberu of Sweden Beard Wash-partashampoo pesee parran tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Kosteuttaa tehokkaasti partaa ja ihoa parran alla. Arganöljy kosteuttaa ja vihreä tee rauhoittaa ihoa.

KATSO TUOTE

Viimeistele parran pesu parranhoitoaineella.

Nõberu of Swedenin Beard Conditioner -parranhoitoaine sulkee partakarvojen suomut ja tekee parrasta pehmeän sekä helposti käsiteltävän.

KATSO TUOTE

Partaöljy kosteuttaa ihoa parran alla

Partaöljy on tärkeimpiä hoitotuotteita parranhoidossa. Partaöljyn tarkoitus on kosteuttaa ja suojata parranalusihoa kuivuudelta, kutinalta ja ärtyneisyydeltä.

Saat partaöljystä parhaiten tehot irti, kun olet ensin pessyt partasi ja vienyt partaöljyä sormenpäillä vielä vähän kostealle parranalusiholle. Öljy sitoo vesikosteuden iholle, jolloin kosteuttava vaikutus kestää pidempään.


Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil on tarkoitettu tuuhealle ja isolle parralle. Arganöljyn, jojobaöljyn ja takiaisöljyn sekoitus sopii erityisen kuivalle iholle ja kylmille talvipäiville.

KATSO TUOTE


Nõberu of Sweden Feather Beard Oil on kevyt partaöljy lyhyelle parralle ja sängelle. Kevyen partaöljyn hoitavat ainesosat ovat takiaisöljy ja auringonkukkaöljy, jotka kosteuttavat tehokkaasti ja imeytyen nopeasti jättämättä rasvaista tunnetta.

KATSO TUOTE

Koska kertaus on opintojen äiti:

  • Pese kasvosi sille tarkoitetulla puhdistusaineella 1-2 kertaa päivässä
  • Levitä kasvovoide aina pesun jälkeen
  • Kuori iho 1-2 kertaa viikossa
  • Pese parta 2-3 kertaa viikossa. Muista levittää shampoota parranalusiholle asti!
  • Levitä parran pesun jälkeen partaöljyä parran alla majailevalle iholle
  • Levitä ennen parranajoa pre-shave -öljyä
  • Levitä parranajon jälkeen rauhoittavaa after shave -tuotetta

Me uskomme, että näillä vinkeillä ja laadukkailla tuotteillamme saat ihosi kukoistamaan ja huomaat, että miten olet ennen voinut pärjätä ilman ihonhoitoa!

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit