Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Tavoitteena näyttävät viikset? Lue viiksien muotoilu -opas!

Onko sinulla tavoitteena näyttävät viikset? Vai omistatko viikset, mutta niiden muotoilu tuottaa hankaluuksia? Artikkelissa kerromme, miten viiksien muotoilu onnistuu helposti!

Onko sinulla tavoitteena näyttävät viikset? Vai omistatko viikset, mutta niiden muotoilu tuottaa hankaluuksia? Artikkelissamme kerromme, miten viiksien muotoilu onnistuu helposti!

Viiksien muotoilu voi olla haastavaa erityisesti aloittelevalle viiksiniekalle. Partakarvoihin verrattuna viiksikarvat ovat paksut ja lyhyet, jotka kasvavat huomattavasti tiheämmin kuin partakarvat. Siksi viiksikarvat ovat jo itsessään haastavat muotoilla.

Viiksikarvojen pituudella on merkitystä muotoilussa. Lyhyiden viiksikarvojen muotoilu on lähes mahdotonta. Nyrkkisääntö on, kun viiksien ylimmät karvat ovat kasvaneet ylähuulen päälle, viikset pysyvät vahattuna paikoillaan.

Kevyellä viiksivahalla voi huolitella lyhyitä ja trimmattuja viiksikarvoja.

Ilman viiksivahaa viiksien muotoilusta voi vain haaveilla.

Oikein valitulla viiksivahalla on merkittävä vaikutus muotoilun pysyvyyteen. Jos viiksivaha on liian kevyttä tai vahaa työstetään väärin viiksiin, muotoilu pysyy huonosti.

Valitse viiksivaha käyttötarkoituksen mukaan. Muotoiletko viiksiäsi näyttäväksi vai riittääkö sinulle yleisilmeeltään siistit viikset?

Kevyt vaha on suunniteltu viiksikarvojen huolitteluun. Voimakaspitoinen vaha on viiksien voimakkaaseen muotoiluun ja erilaisten tyylien luomiseen.

Jos et ole varma, millainen viiksivaha sopii parhaiten sinulle, testaa erilaisia viiksivahoja. Voit tarvittaessa pyytää apua parturiltasi sopivan viiksivahan valitsemiseen.

Viiksivaha on kovaa ja jähmeää, joka johtuu tuotteen sisältämästä mehiläisvahasta. Vahaa joutuu ensin lämmittämään, jotta sitä pystyy työstämään. Vahaa voi lämmittää kädellä tai hiustenkuivaajalla.

Hyvä vinkki on säilyttää viiksivahapurkkia housujen taskussa, jolloin sinulla on aina lämmintä, käyttövalmista vahaa saatavilla!

Näin muotoilet viiksesi:

  1. Raaputa kynnen ulkosyrjällä pieni nokare lämmitettyä viiksivahaa. Jaa nokare puoliksi etusormen ja peukalon väliin ja pyöritä vahaa sormien välissä kunnolla notkistaaksesi sitä.
  2. Aloita levittämällä molemmilla käsillä vahaa keskeltä kohti viiksien kärkiä. Muista levittää vahaa partakarvojen juuriin asti. Voit taivuttaa samalla viiksiä. Levitä vahaa tasaisesti kaikkialle viiksiin.
  3. Pidä viiksiä hetki paikallaan. Erottele ja viimeistele viiksien muotoilu viiksikamman avulla.
  4. Anna vahan jähmettyä viiksiin.


Nõberu of Sweden Moustache Wax Light Hold

Nõberun kevyt viiksivaha on mainio tuote päivittäiseen viiksien huolitteluun ilman sen kummempia muotoiluja. Tuote on Nõberun vahvaa viiksivahaa hieman pehmeämpää.

Miedon tuoksuinen viiksivaha on saatavana kahdessa tuoksussa. Raikas ja pirteä Amber-Lime sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä. Ylellinen ja aistikas Sandalwood-tuoksu on santelipuun, nahan ja myskin täydellinen yhdistelmä.

TUTUSTU & OSTA


Nõberu of Sweden Moustache Wax Strong Hold

Nõberun vahva viiksiavaha on oman elämänsä herculepoiroteille, jotka kaipaavat viiksivahaltaan tiukkaa pitoa. Viiksien klassiseen muotoiluun tarkoitettu vaha on kovempaa kuin Nõberun kevyt viiksivaha.

Miedon tuoksuinen viiksivaha on saatavana kahdessa tuoksussa. Raikas ja pirteä Amber-Lime sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä. Ylellinen ja aistikas Sandalwood-tuoksu on santelipuun, nahan ja myskin täydellinen yhdistelmä.

TUTUSTU & OSTA

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit