Nõberu of Sweden After Shave Balm 50ml

Hinta ja määrä:

22,90 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Tässä erinomainen after shave balsami erinomaisille herrasmiehille. Nõberu of Sweden after shave balsami rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa ja vähentää parranajosta aiheutuvaa ihoärsytystä. After shave balsami ei jätä ihoa rasvaiseksi, koska se imeytyy ihoon helposti ja nopeasti. Hemmottele itseäsi ja varmista miellyttävä, virkistävä viimeistely parranajolle.

 • Pakkauskoko: 50ml

 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
 • 1

  Ostamalla tämän tuotteen saat 1 kanta-asiakaspisteen, etusi
  arvo 1,00 €

 • %

  Muuta pisteet alennuskupongiksi asiakastililläsi seuraavia ostoksia varten

 • Kanta-asiakasohjelman edut
  vain rekisteröityneille asiakkaillemme


Lisätietoa tuotteesta:

Nõberu of Sweden after shave balsami sisältää safloriöljyä, manteliöljyä ja arganöljyä. Safloriöljy rauhoittaa ärtynyttä ihoa yhdessä manteliöljyn kanssa. Arganöljy kosteuttaa ihoa yhdessä muiden öljyjen kanssa. Pähkinäuute ehkäisee sisään kasvaneita ihokarvoja. After shave balsamiin on lisätty myös muutama tippa mentholia. Menthol antaa lopuksi rauhoittavan ja viilentävän tunteen iholle ja sillä on myös antiseptinen, ihohuokosia puhdistava vaikutus.

Tuoksu:

Voit valita kahdesta miellyttävästä tuoksusta. Sandalwood on ylellinen, aistikas santelipuun, nahkan ja myskin sävyinen tuoksu. Amber-Lime on pirskahtelevan raikas, limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä sisältävä tuoksu.

Käyttöohjeet:

Levitä after shave balsami kasvoille sormenpäilläsi heti parranajon jälkeen. Levitä balsami hierontaliikkeillä, jotka suuntautuvat kasvojen sisäosasta ulospäin ja ylöspäin. Näin edistät samalla verenkiertoa.

Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote