Nõberu of Sweden Feather Beard Oil 30ml

Hinta ja määrä:

19,90 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Tässä on erinomainen hiukan kevyempi ja hiukan ohuempi partaöljy erinomaisille herrasmiehille. Nõberu of Sweden Feather Beard Oil imeytyy nopeasti eikä jätä partaa tai ihoa rasvaiseksi. Partaöljyn käyttötarkoitus on suojata ja kosteuttaa partaasi ja ihoa sen alla. Näin partaöljyn käyttö ehkäisee kutinaa ja ihon ärtymistä.

Kevyt partaöljy on erinomainen tuote kevät- ja kesäaikana, kun iho ei kuivu niin pahasti kuin kovilla pakkasilla. Tämä on myös hyvä vaihtoehto, jos haluat laittaa parran nopeasti siistiksi. Muhkeampaan partaan sopii Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil partaöljy.

HUOM! Uusi pakkaus ja koko!


  • Pakkauskoko: 30ml

 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
Lisätietoa tuotteesta:

Nõberu of Sweden Feather Beard Oilin pääraaka-aineet ovat takiaisöljy ja auringonkukkaöljy. Öljyt on kylmäpuristettuja, jotta ne säilyttävät hoitavat ominaisuutensa. Öljyjä ei ole myöskään jalostettu, sen näet öljyn kevyen kultaisesta väristä. Partaöljy on valmistettu Ruotsissa ja se on täysin parabeeniton.

Tuoksu:

Voit valita kahdesta miellyttävästä tuoksusta. Sandalwood on ylellinen, aistikas santelipuun, nahkan ja myskin sävyinen tuoksu. Amber-Lime on pirskahtelevan raikas, limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä sisältävä tuoksu.

Käyttöohjeet:

Levitä partaöljy suoraan parralle. Hiero öljy kunnolla partaan ja parran alla olevalle iholle, jos haluat kosteuttaa ihoa. Jos haluat saada partaan kiiltoa, lisää partaöljyä vain parran kärkeen ja partakarvojen latvoihin.

Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote