Nõberu of Sweden Fusion Clay-Gel 80ml

Hinta ja määrä:

18,90 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Nõberu of Sweden Fusion Clay-Gel on nimensä mukaisesti hiusvahan ja hiusgeelin fuusio. Tässäpä on kertakaikkisen kekseliäs ja erinomainen tuote. Käytännössä fuusio on toteutettu niin, että tuote näyttää ja tuntuu hiusvahalta, mutta sillä on muotoilutuotteena tavallisen hiusgeelin ominaisuudet. Lopputuloksena on keskivahva kiilto ja voimakas pito.

Fusion Clay-Gel antaa keskivahvaa kiiltoa ja voimakasta pitoa. Ravitseva voipuun rasva ja mehiläisvaha hoitavat hiuksiasi ja päänahkaasi. Tuoksuna elegantti ”Amber-Lime” eli pirteä ja raikas tuoksu, joka sisältää limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä.

HUOM! Uusi koko ja pakkaus!

  • Pakkauskoko: 80ml

 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 1 arvio )
Arvioi tuote
Lisätietoa tuotteesta:

KÄYTTÖOHJEET:

Käytä Fusion Clay-Geliä kosteisiin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

Tuotearviot/kommentit
5 1
( 1 arvio )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote
Nõberu of Sweden Fusion Clay-Gel 5 5

Suorastaan nerokas!

Nyt täytyy sanoa, että onpa oikeasti erinomainen tuote. Miksei tätä ole keksitty aiemmin? Tai voihan olla että on, mutta Noberun tuote on ensimmäinen tällainen mihin minä törmään.

Tuote tuntuu purkista ottaessa todella geelimäiseltä, samoin hiuksiin levitettäessä se on geelimäinen ja hiusten muotoilu on todella helppoa tällä. Pito on varsin vahva, mutta melko nopeasti geelivaha kuivuu hiuksiin ja oikeastaan "katoaa" ja hiuksiin jää matta look. Pito pysyy silti vahvana ja esimerkiksi hiuslakka ei ole välttämättä tarpeellinen. Tällä saa helposti ainakin lyhyempiin hiuksiin piikikkään kampauksen tai surffityylisen messy-lookin mattaisena.

Lämmin suositus!