Nõberu of Sweden Pre-shave Oil 60ml

Hinta ja määrä:

23,90 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Tässä erinomainen pre-shave öljy erinomaisille herrasmiehille. Nõberu of Sweden Pre-Shave Oil on kevyt ja helposti haihtuva öljy, joka asettuu ihollesi suojakilveksi ennen partavaahdon lisäämistä ja parranajoa. Öljy suojaa ihoasi haavoilta ja ärtymiseltä parranajon aikana. Sopii erityisesti herkkähipiäisille herrasmiehille. Tämä tuote toimii tarvittaessa myös parranajoöljynä ilman partavaahtoa tai saippuaa.

Nõberu of Sweden pre-shave öljy on optimaalinen sekoitus auringonkukkaöljyä, manteliöljyä ja jojobaöljyä, jotka yhdessä muodostavat kevyen, haihtuvan ja ihoa suojelevan kerroksen. Sisältää myös ihoa rauhoittavaa aloe veraa.

 • Pakkauskoko: 60ml

 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
 • 1

  Ostamalla tämän tuotteen saat 1 kanta-asiakaspisteen, etusi
  arvo 1,00 €

 • %

  Muuta pisteet alennuskupongiksi asiakastililläsi seuraavia ostoksia varten

 • Kanta-asiakasohjelman edut
  vain rekisteröityneille asiakkaillemme


Lisätietoa tuotteesta:
Kaikki tämän pre-shave öljyn öljyt on kylmäpuristettu, jotta ne säilyttävät kaikki hyvät ominaisuutensa, mineraalit ja vitamiinit.

Tuoksu:

Voit valita kahdesta miellyttävästä tuoksusta. Sandalwood on ylellinen, aistikas santelipuun, nahkan ja myskin sävyinen tuoksu. Amber-Lime on pirskahtelevan raikas, limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä sisältävä tuoksu.

Käyttöohjeet:

Levitä pre-shave öljy sormenpäilläsi ajettavalle alueelle. Hiero öljy ihollesi sormenpäillä. Lisää partavaahtoa tai aja parta pelkästään öljyn avulla.

Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote