Nõberu of Sweden Shaving Cream 75ml

Hinta ja määrä:

19,90 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Nõberu of Sweden -partavaahto tekee parranajosta ylellisyyttä. Hellävarainen, paksu partavaahto saa partahöylän terän liukumaan sujuvasti leuallasi, jolloin ihosi ei ärsyynny ajosta eikä höylä tee haavoja. Partavaahto on glyseriinipohjainen, jotta vaahdosta tulisi paksua ja hienoa. Tuotteen tuoksu on mieto ja miellyttävä ja se sisältää runsaasti ihoa ravitsevia ja rauhoittavia ainesosia.

  • Pakkauskoko: 75ml

 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
Lisätietoa tuotteesta:

Tuoksu:

Voit valita kahdesta miellyttävästä tuoksusta. Sandalwood on ylellinen, aistikas santelipuun, nahkan ja myskin sävyinen tuoksu. Amber-Lime on pirskahtelevan raikas, limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä sisältävä tuoksu.

Käyttöohjeet:

Voit sekoittaa tämän parranajogeelin vaahdoksi partasutilla kätevästi suoraan purkissa. Et siis välttämättä tarvitse erillistä partasaippuakulhoa.

Kastele partasuti lämpimällä vedellä, jotta partavaahdosta tulee miellyttävää ja lämmintä. Lämmin partavaahto ensinnäkin tuntuu mukavalta ja lisäksi avaa ihohuokoset sekä pehmittää parran.

Voit myös vaahdottaa parranajogeelin käsin. Ota kämmenellesi mantelin kokoinen määrä parranajogeeliä purkista, lisää vähän lämmintä vettä ja vaahdota. Lisää partavaahto ajeltavalle alueelle.

Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote