Nõberu of Sweden Synthetic Shaving Brush

Hinta ja määrä:

24,00 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Nõberu of Sweden partasuti on erinomainen partasuti erinomaisille herrasmiehille. Partasuti on valmistettu mäyrän karvan ominaisuuksia jäljittelevästä synteettisestä karvasta, jotta oikean mäyrän ei tarvitse luovuttaa oikeita karvojaan partasutiin. Herrasmiesmäistä sekin.

Tämä partasuti on imukykyinen ja sillä on helppo sekoittaa partasaippua tai partageeli ylellisen runsaaksi ja ilmavaksi vaahdoksi. Partasuti paitsi levittää partavaahdon myös nostaa partakarvat ylös ja poistaa kuolleet ihosolut kasvoiltasi. Tuloksena on tarkempi ja miellyttävämpi parranajo. Nõberu of Sweden synteettinen partasuti istuu myös hyvin käteen ja on helppo käyttää.


 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
 • 1

  Ostamalla tämän tuotteen saat 1 kanta-asiakaspisteen, etusi
  arvo 1,00 €

 • %

  Muuta pisteet alennuskupongiksi asiakastililläsi seuraavia ostoksia varten

 • Kanta-asiakasohjelman edut
  vain rekisteröityneille asiakkaillemme


Lisätietoa tuotteesta:

Käyttöohjeet:

Kastele suti, ravista liika vesi pois ja sekoita partasaippua tai partageeli vaahdoksi. Levitä partavaahto partasutilla ajeltaville alueille. Kun parta on ajettu ja partasuti on märkä, aseta partasuti kuivumaan karvat alaspäin. Näin partasutin käyttöikä pitenee.

Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote