Partahöylät

Partahöylä on klassisen parranajon tärkein väline. Myymämme partahöylät kestävät vaikka perinnöksi asti, joten säästät ihosi lisäksi luontoa ja rahaa. Verrattuna muovisiin moniteräisiin partahöyliin, klassinen partahöylä tarjoaa veitsentarkkaa ajoa turvallisesti. Nämä partahöylät ovat myös hellävaraisia iholle.

Perinteinen partahöylä varmistaa, että ajotulos on erinomainen.

Partahöylän käyttö

Myymissämme partahöylissä on ihon ja terän välissä suojus, joka tekee parranajosta turvallista, helppoa ja miellyttävää. Laadukkaat partahöylät ovat myös oikean painoisia ja tasapainoisia, jolloin partahöylää ei tarvitse painaa liikaa ihoa vasten.

Aja parta ensin myötäkarvaan. Tee höylällä lyhyitä vetoja, äläkä paina höylää ihoa vasten liikaa. Oikean ajokulman löytäminen on yksilöllistä, mutta voit kokeilla noin 30 asteen kulmaa. Pidä partaa ajaessasi ranne jäykkänä. Älä muuta terän kulmaa kesken parranajon. Älä aja partaa kohdasta, jossa ei ole enää suojaavaa saippuakerrosta. Käännä höylää välillä, huuhtele aika ajoin vaahdot ja ylimääräiset partakarvat pois.

Pyyhi ylimääräiset vaahdon jäänteet pois ja levitä kasvoille toinen kerros partavaahtoa. Aja seuraava kierros poikittain, eli ristikarvaan. Jos haluat toisen kierroksen jälkeen vielä sileämmän jäljen, voit varovasti ajaa parran vielä kevyellä ajokulmalla vastakarvaan. Muista suojata iho hyvin, ettei ihosi ärsyynny liikaa.

Muista vaihtaa partaterä säännöllisesti, koska paras ajotulos tulee terävällä partaterällä.

Partahöylät

Partahöylät - tuotevalikoima

Lajittele

3 tuotetta