Parran hoitoaine

Parran pesu on tärkeä hoitotoimenpidevarsinkin pidemmälle parralle, jotta parta pysyisi puhtaana ja hyväntuoksuisena. Parran pesun jälkeen partakarvoista on peseytynyt pois myös sen omia luonnollisia öljyjä, jotka suojaavat partakarvoja. Parran hoitoaineen käyttö jokaisen pesukerran jälkeen ehkäisee parran kuivumista. Hoitoaine onkin tärkeä osa parran hoitoa aivan kuten hiustenhoitoakin!

Parran hoitoaine tekee parrasta pehmeän ja vähentää sen takkuisuutta. Hoitoaineen hoitavat ainesosat pehmentävät, korjaavat ja ravitsevat myös ihoa parran alla. Parran hoitoaineen avulla parta näyttää hyvinvoivalta ja terveeltä.

Jos omistat karkean ja paksun parran, johon partaöljyn tuoma pehmennys ei tunnu riittävän, ota säännölliseen käyttöön parran hoitoaine.

Parran hoitoaineen käyttö

Pese parta ensin partashampoolla tai partasaippualla huolellisesti. Kuivaa parta välissä pyyhekuivaksi ja lisää sen jälkeen hoitoaine ja anna vaikuttaa hetki. Jos parta on liian märkä, hoitoaine ei pääse imeytymään partakarvoihin liiallisen veden vuoksi. Huuhdo hoitoaine pois. Voit tehostaa vaikutusta lisäämällä parran pesun jälkeen hoitavaa partaöljyä, niin parran alla oleva iho sekä partakarvat saavat vielä enemmän kosteutusta.

Parran hoitoaine

Parran hoitoaine - tuotevalikoima

Lajittele

2 tuotetta