Partavaha

Partavaha on yksi parranmuotoilun perustuotteista, jonka tehtävä on muotoilla partakarvaa. Laadukas vaha kosteuttaa, hoitaa ja pehmentää partaa. Partavahan käytön jälkeen parta näyttää ja tuoksuu erityisen hyvältä.

Partavaha sisältää paljon samoja hoitavia öljyjä kuin partaöljy. Vahan pohjana on yleensä kookosrasvaa, sheavoita tai mehiläisvahaa tai useampaa näistä. Tämän vuoksi on tärkeää huuhdella tai pestä parta aina päivän jälkeen, jottei vaha ala kerrostumaan partaan ja rasvoittumaan.

Kannustamme käyttämään partavahaa päivittäin. Näin partasi pysyy koko ajan hyväkuntoisena, muotoiltavana ja hyvännäköisenä. Suosittelemme käyttämään partavahaa yhdessä partaöljyn kanssa, niin saat vielä hoitavampaa muotoilua.

Partavahan käyttö

Partavaha levitetään aina kuivaan partaan. Jos haluat käyttää partavahaa partaöljyn kanssa, levitä ensin partaöljy. Kaavi vahapurkista pieni määrä vahaa sormiin. Sen jälkeen vahaa hierotaan kämmenten välissä, kunnes vaha tuntuu lämpimältä ja helposti käsiteltävältä. Partavaha levitetään käsin ja sitten vielä partakammalla- tai harjalla tasaisesti kaikkialle ja muotoillaan mieltymysten mukaisesti. Silottele irtokarvat kammalla.

Partavaha

Partavaha - tuotevalikoima

Lajittele

3 tuotetta