RevitaLash Advanced -ripsiseerumi 3,5ml

Hinta ja määrä:

129,90 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Täydelliset ripset, luonnollisesti!

REVITALASH® ADVANCED-ripsiseerumi tarjoaa edistyksellisintä teknologiaa ripsien vahvistamisessa! Sen ainutlaatuinen kosmeettinen koostumus on kehitetty tukemaan ja ravitsemaan oman ripsen kasvua. Revitalash Advanced -ripsiseerumi on ihotauti- sekä silmälääkärin tarkistama tuote ja sillä on erittäin ihoystävällinen koostumus. Käyttäjistä 97% kokevat ripsiensä muuttuneen vahvemmiksi ja kauniimmiksi, luonnollisesti, aidosti!

 • Pakkauskoko: 3,5ml

 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 5 arviota )
Arvioi tuote
 • 6

  Ostamalla tämän tuotteen saat 6 kanta-asiakaspistettä, etusi
  arvo 6,00 €

 • %

  Muuta pisteet alennuskupongiksi asiakastililläsi seuraavia ostoksia varten

 • Kanta-asiakasohjelman edut
  vain rekisteröityneille asiakkaillemme


Lisätietoa tuotteesta:

Vaikutukset:

 • Hoitaa silmäripsiä ja ehkäisee niiden haurastumista ja katkeilua
 • Lisää ripsien joustavuutta, kosteuspitoisuutta ja kiiltoa
 • Antaa ripsille suojaa ympäristön haittatekijöitä vastaan
 • Kaunistaa ripsiä ja lisää niiden nuorekkuutta
 • Tehokas BioPeptin ComplexTM -ainesosa, peptidit ja kasviuutteet kosteuttavat ripsiä ja tekevät niistä pehmeämmät, näyttävämmät ja terveemmän näköiset

Käyttöohjeet:

 • Levitetään yhdellä siveltimenvedolla ripsien tyveen.
 • Käytetään kerran päivässä, mieluiten iltaisin silmämeikin huolellisen poiston jälkeen, juuri ennen nukkumaanmenoa.
 • Jos kuitenkin käytät REVITALASH® ADVANCED:ia aamulla, toimi edelleen tuotteen käyttöohjeen mukaan ja anna aineen imeytyä ihoon ainakin 5 min ennen kasvohoitotuotteiden levittämistä.
 • Älä yliannostele tuotetta. Vain pieni määrä REVITALASH® ADVANCED :ia riittää.
 • Tulokset näkyvät yksilöllisesti 3-10 viikon kuluttua säännöllisen käytön aloittamisesta. Säilyttääksesi saavuttamasi ripsien kauneuden, REVITALASH® ADVANCED:ia tulisi käyttää ylläpitohoitona vähintään 2-3 kertaa viikossa. REVITALASH® ADVANCED :in päivittäisestä käytöstä ei ole haittaa myöhemminkään.
 • Käyttöohjeen mukaan käytettynä ja oikein annosteltuna, yksi ripsiseerumi kestää päivittäisessä käytössä noin 6 kuukautta.
 • REVITALASH® ADVANCED :in käytön lopettamisen jälkeen ripsesi tulevat asteittain palautumaan takaisin siihen tilaan, jossa ne olivat ennen tuotteen käytön aloittamista.
 • Säilyy avattuna 1 vuoden ja avaamattomana 2 vuotta.

Turvallisuus:

 • Ei sisällä lääkeaineita. Kaikki REVITALASH® ADVANCED :in sisältämät ainesosat ovat EU-lainsäädännön mukaan kosmeettisia ainesosia.
 • REVITALASH® ADVANCED :in turvallisuus on tutkittu ja todettu useissa kokeissa, jotka on tehty riippumattomissa yksityisissä tutkimuslaitoksissa sekä U.S.A:ssa että Euroopassa

Suosittelemme että et käytä tuotetta, mikäli:

 • olet raskaana tai imetät
 • käyt sädehoidossa
 • sinulle on juuri tehty silmäleikkaus (kaihileikkaus mukaanlukien)
 • olet alle 18-vuotias

Tuotteen säilyvyys:

RevitaLash® Advanced säilyy avattuna 1 vuoden ja avaamattomana 2 vuotta. RevitaLash -tuotteet eivät vaurioidu pakkasessa, vaan säilyttävät toimintakykynsä 100%:sti ilman lämpötilasta huolimatta. Näin ollen tuotteiden tilaaminen postitse on turvallista, vaikka paketti joutuisikin olemaan ulkopostilaatikossa pitkiä aikoja.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Biotin, Camellia Oleifera Leaf Extract, Swertia Japonica Extract, Biotinoyl Tripeptide-1, octapeptide-2, Calendula Officinalis Flower Extract, Triticum Vulgare Protein, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Glycerin, Cellulose Gum, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate.

Tärkeimmät ainesosat:

BioPeptin Complex™ Biotiini, runsaasti pantenolia sisältävä vihreä tee -uute, peptidit ja patentoitu teknologia auttavat hoitamaan, vahvistamaan ja pehmentämään ripsiä ja suojaamaan niitä katkeilulta ja haurastumiselta.
Ginseng & Swertia Japonica Runsaasti antioksidantteja ja B-vitamiinia sisältävät kasviuutteet auttavat suojaamaan ripsiä ja antamaan niille uutta elinvoimaa.
Serenoapalmu Sisältää runsaasti rasvahappoja ja kasvisteroleja; auttaa hoitamaan ripsiä ja lisäämään niiden kiiltoa.
Vehnäproteiini Sisältää runsaasti aminohappoja, peptidejä ja B-vitamiineja; auttaa vahvistamaan, silottamaan ja hoitamaan ripsiä.

Tuotearviot/kommentit
5 5
( 5 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote
RevitaLash Advanced -ripsiseerumi 5 5

Parasta ripsille

Olen käyttänyt tuotetta useamman vuoden ja olen vakuuttunut, että käytän tätä jatkossakin. Hinta on korkea, mutta tuote riittää ainakin vuodeksi. Ripset ovat vahvistuneet huomattavasti, eikä niitä irtoile niinkuin ennen tuotteen käytön aloittamista minulta irtosi paljon ripsiä, nyt sellaista ei ole enää tapahtunut. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, on hintansa arvoinen tuote!

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi 5 5

Tuotearvio

Tuote tosi hyvä ja tulokset näkyy ...

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi 5 5

HUIPPU

Olen käyttänyt n.3 .vuotta,Meni n. 4 viikkoa ja ripset olivat tuuheat ja pidentyneet reilusti! Monet luulivat minun hankkineen ripsien pidennykset.Luulenpa käyttäväni vielä kahdeksankymppisenäkin.Tuote on TODELLA hintansa väärti.3.5 ml kestää minulla n. vuoden

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi 5 5

Erittäin hyvä

Selkeästi pidemmät ripset, paremmat kuin kestoripset!

RevitaLash Advanced -ripsiseerumi 5 5

Todellinen ihmeaine

Revitalash ripsiseerumi todella vahvistaa ja kasvattaa ripsiä. Omani pitenivät valehtelematta miltei kaksinkertaisiksi sekä tuuhentuivat. Muutos huomattiin useammalla taholla ja minulta kysyttiin olenko ottanut ripsienpidennykset :) Ainoa miinuspuoli käytössä oli se, että silmäluomet tummuivat kun tuottetta käytti pidempää. Pelkkä kosketus sai silmänympärykset punoittamaan. Ongelma poistui vähentämällä käyttöä päivittäisestä pariin kolmeen kertaan viikossa.