RevitaLash HI-DEF Tinted Brow Gel 74ml

Hinta ja määrä:

33,00 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

HI-DEF Tinted Brow Gel on kulmat kauniisti sävyttävä mineraalipohjainen kulmakarvageeli, joka kesyttää vallattomimmatkin kulmat varmasti.

Hi-DEF Tinted Brow Gel antaa kulmakarvoille uutta ilmettä ja katseelle kauniin kehyksen. Tuotteen ainutlaatuinen koostumus antaa ohuille ja harvoillekin kulmakarvoille taas kauniin luonnollisen muodon.

Peptidejä sisältävä Hi-DEF Tinted Brow Gel ravitsee, hoitaa ja  vahvistaa  kulmakarvoja myös kulmien pysyvämmän kauneuden saavuttamiseksi. Tuote on vedenkestävä ja se kestää tahraamattomana ja kauniina koko päivän. Monivaikutteinen sävytetty kulmakarvageeli hoitaa ja kaunistaa kulmakarvoja sekä antaa niille erittäin kauniin muodon.

 • Pakkauskoko: 74ml

 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
 • 1

  Ostamalla tämän tuotteen saat 1 kanta-asiakaspisteen, etusi
  arvo 1,00 €

 • %

  Muuta pisteet alennuskupongiksi asiakastililläsi seuraavia ostoksia varten

 • Kanta-asiakasohjelman edut
  vain rekisteröityneille asiakkaillemme


Lisätietoa tuotteesta:

Vaikutukset:

 • Kesyttää vallattomimmatkin kulmakarvat, muotoilee kulmia ja tekee niistä näyttävät.
 • Korostaa kulmakarvojen luonnollista kauneutta ja täydentää kohtia, joissa kulmakarvat ovat harvoja, ohuita tai vaurioituneita.
 • Hoitaa kulmakarvoja ja ehkäisee niiden katkeilua ja haurastumista.

Tuotteen edut:

Ainutlaatuisen kaksipäisen applikaattorin toisessa päässä on pehmeä ja tarkka levitysharja ja toisessa muotoiluharja ja -kampa. Puoliläpikuultava mineraalipohjainen sävy sopii yhteen useimpien hiusvärien kanssa. Koostumusta voidaan kerrostaa halutun intensiteetin saavuttamiseksi.
Vedenkestävä koostumus pysyy siistinä koko päivän.

Käyttö:

Muotoile ja korosta kulmakarvoja kahden helpon askeleen avulla.

 1. Irrota muotoiluharjan korkki. Muotoile ja asettele kulmakarvoja kampapuolella lyhyin, ylöspäin suuntautuvin vedoin ja kulmakarvojen luonnollista kaarta seuraten. Laita korkki takaisin paikalleen.
 2. Kierrä ja vedä kulmakarvageelin levitysharja esiin hylsyn alaosasta. Korosta ja muotoile kulmakarvoja haluamallasi tavalla levittämällä sävytettyä geeliä kulmakarvoihin lyhyin, ylöspäin suuntautuvin vedoin edeten sisänurkasta ulkonurkkaan. Pyyhi varovasti ylimääräinen geeli ihosta tai ohuista karvoista.

Vinkkejä:

Levitä toinen kerros geeliä kohtiin, joissa kulmakarvat ovat harvemmat tai ohuemmat, saadaksesi kulmakarvat näyttämään tuuheammilta ja paksummilta. Viimeistele lopputulos muotoiluharjan avulla.

Testattu ihotautilääkärin valvonnassa • Testattu silmälääkärin valvonnassa • Kliinisesti testattu • Hypoallergeeninen • Ei aiheuta ärsytystä

Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote