RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro

RVB Skinlab Diego Dalla Palma Professional on yhdistelmä tiedettä ja tutkimusta, korkeaa laatua, historiaa ja kokemusta sekä ainutlaatuista tyyliä.

Kun luotettava ja innovatiivinen ihonhoitosarja RVB Skinlab ja tyyliin ja estetiikkaan keskittynyt meikkisarja Diego Dalla Palma Professional yhdistyvät, syntyy ainutlaatuinen ja uusi tapa huolehtia kauneudesta.

RVB Skinlab Diego Dalla Palma Professional on uutta sukupolvea edustava ihonhoitosarja, joka tarjoaa tuotteidensa arvokkaat raaka-aineet puhtaimmillaan. RVB Skinlab Diego Dalla Palma Professional auttaa ihoasi saavuttamaan täydellisen optimaalisen solutasapainon.

RVB Skinlab Diego Dalla Palma Professional -tuotesarjan sielua ja sydäntä edustaa 51+3 Hyalu Complex tehoaine cocktail, jossa on yhdistettynä 20 aminohappoa, 16 vitamiinia, 6 hivenainetta ja mineraalia, 3 nukleiinihappoa, 4 keramidia, 2 osmosyyttia sekä 3 hyaluronihappoa. Ja juuri näitä ihosi tarvitsee pysyäkseen optimaalisen kauniina.

Tutustu RVB Skinlab Diego Dalla Palma Professional -tuotesarjaan verkkokaupassamme ja tilaa salonkitason ihonhoitotuotteet kotiisi - aina nopea ja edullinen toimitus.

RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro

RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro
RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro
RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro

RVB Skinlab Diego Dalla Palma Pro tuotteet

Lajittele

Näytä

33 tuotetta