System Professional

System Professional -tuotesarjan filosofia pohjautuu ajatukseen, että hiukset ovat elävä osa sinua. Aivan kuten sormenjälkesikin. Siksi System Professsional on luonut räätälöidyn ohjelman, jonka avulla pystytään tunnistamaan hiusten energiatarpeet ja vastaamaan niihin. Tuloksena on näkyvästi terveemmät hiukset, jotka vastaavat entistä paremmin muotoiluun, väriin ja kosketukseen.System Professional yhdistää viimeisimmän teknologian sekä kampaamoalan edelläkävijöiden osaamisen, tavoitteenaan ylittää hiusten laadulle ja kauneudelle asetetut rajat.

Tuotesarja on luotu palauttamaan hiuksiin niiden luonnollinen kemiallinen tasapaino sekä suojelemaan hiusten keratiinia. Sarjan kokonaisvaltainen hoito-ohjelma tuo esiin jokaisen hiustyypin oman kauneuden.


System Professional on saatavilla vain valikoiduista kampaamoista ja verkkokaupoista


Selektiivinen tuotesarja on kehitetty kampaamokäyttöön ja se annetaan vain tarkkaan valikoitujen kampaamojen tuotevalikoimaan. System Professional on siksi sarja, joka asetellaan huolella kampaamon paraatipaikalle. Samat salonkitason tuotteet on nyt mahdollista saada myös kotiin Kampaamotuotteet.fi -verkkokaupasta.


System Professional - The energy of hair. Reborn.


System Professional

System Professional tuotteet

Lajittele

Näytä

46 tuotetta