Turvallinen maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Maksuturva Group Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksuturva Group Oy:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksunsaajana näkyy Maksuturva Group Oy.

Maksutavat

Verkkopankit

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Korttimaksamisen ja Danske Bankin MobilePay-maksamisen verkkokaupassamme tarjoaa Maksuturva Group Oy yhteistyössä Solinor Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksuturva Group Oy välittää korttimaksujen sekä MobilePay-maksujen veloitustiedot (debit tai kredit) Bambora AB:lle, jolla on sopimus kansainvälisten korttiyhtiöiden kanssa (Mastercard ja Visa). Korttinumeroita ei tallenneta Maksuturva Group Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Solinor Oy:n toimesta. Solinor Oy on sertifioitu korttiyhtiöiden laatiman kansainvälisen PCI DSS -tietoturvastandardin korkeimman ”PCI DSS Level 1”-turvatason mukaan. Maksuturva Group Oy on oman toimintansa osalta sertifioitu PCI DSS -standardin mukaan.

Maksuturva Älykäs Lasku ja Maksuturva Älykäs Erämaksu

Voit maksaa Suomen Maksuturva Oy:n ja Lindorffin yhdessä tarjoaman Älykäs Lasku tai Älykäs Erämaksu palvelun avulla. Katso tarkemmat tiedot täältä (https://www.maksuturva.fi/fi/verkkokaupoille/maksupalvelu/maksuturvan-alykas-lasku-ja-eramaksupalvelu/). Älykkäällä laskulla ostat helposti pelkän henkilötunnuksen avulla - tai TUPAS-tunnistusta hyödyntämällä tilaat tuotteet vaihtoehtoiseen osoitteeseen. Älykkäässä lasku- ja erämaksupalvelussa asiakkaalle ei lähetetä laskun ohella pikavippitarjouksia.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Maksuturva Group Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Keilaranta 5, 02150 ESPOO
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: asiakaspalvelu@maksuturva.fi
www.maksuturva.fi