Yhteistyössä

Malenamin tuotekokemukset

Suosittu kauneus- ja muotibloggari Malenami sai testattavakseen Color Wow Root Cover Up -tyviväripuuterin ja Sebastian Professional Drynamic-kuivashampoon.

Lukuisia palkintoja saanut Color Wow Root Cover Up on ammattimainen vedenkestävä tyviväripuuteri, joka peittää tyvikasvun ja harmaat hiukset helposti ja nopeasti säilyttäen kuitenkin hiusten kiillon ja luonnollisen tuntunsa. Sebastian Professional Drynamic valittiin vuoden kuivashampooksi 2014 Cosmopolitanin äänestyksessä. Se poistaa rasvaisuuden hiuksista ja antaa runsaasti tuuheutta.

Lue vuoden 2012 parhaana blogina (Bloggpriset 2012) palkitun Malenamin mielipiteet tuotteistamme:
Color Wow Root Cover Up -tyviväripuuteri
Sebastian Professional Drynamic -kuivashampoo

Löydät voimassa olevat alekoodit molemmista tuotearvosteluista!
Malenami bloggasi Color Wow Root Cover Up tyväripuuterista

Mr Bear Family -parranhoitotuotteet testattavana

Tieroomin Markus pääsi testaamaan Mr Bear Familyn partatuotteita. Mr. Bear Family on aito ruotsalainen partabrändi, joka valmistaa laadukkaita partatuotteita. Mr. Bear Family on modernin ajan ensimmäinen ruotsalainen viiksi- ja partatuotevalmistaja. Tuotteissaan Mr. Bear Family käyttää ainoastaan luonnollisia ainesosia eikä lisättyjä kemikaaleja tai synteettisiä ihoa tukkivia raaka-aineita kuten esimerkiksi vaseliinia.

Hoitamaton parta saattaa vahingoittaa hangatessaan esim. solmiota. Markus antaa ohjeita parran ja solmioiden hoitoon Tieroomin blogissa otsikolla "Muotoile parta ja solmi solmio"

Lue lisää blogikirjoituksesta.
Mr. Bear Family Parranhoitopaketti2

Silk Fibre Lash -kuituripsiväri ja Wella SP Liquid Hair testissä

Protein shakes and Pink lipstick-blogia pitävä Emmi sai testattavakseen kaksi huipputuotettamme: Silk Fibre Lash -kuituripsivärin ja Wella SP Liquid Hair nestemäisen keratiinin. Käy lukemassa mitä mieltä Emmi oli tuotteista. Bloggauksen otsikot "Ihmeripsari" ja "Nestemäistä kultaa" antavat osviittaa käyttökokemuksesta.

Bloggauksissa on mukana myös voimassaolevat alennuskoodit!

Käy lukemassa tuotearvostelut: Silk Fibre Lash ja Wella SP Liquid Hair.
Kampaamotuotteet.fi tekee hyvää yhdessä Hope ry:n kanssa