Hilseshampoo

Onko sinulla hilseilevä ja kutiseva päänahka? Hilseshampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti, poistaa hilsettä ja lievittää hiuspohjan kutinaa raviten samalla päänahkaa. Hilseshampoo saa hiuksesi tuntumaan pehmeiltä ja raikkailta, mutta myös helposti käsiteltäviltä. Päivittäinen hilseshampoon käyttö on tehokas tapa estää hilseen syntyä.

Hilsettä syntyy, kun päänahan iho on tulehtunut ja solut alkavat jakautua nopeammin. Nopeasti uusiutuva iho kuivuu, vaikka se tuntuisikin rasvoittuneelta ja varisee näkyvänä hilseenä. Oli hiuspohjan hilseilyn taustalla oleva syy mikä tahansa, sen perushoito ja tärkein hoito on päivittäinen pesu hyvälaatuisella sampoolla.

Valikoimastamme löytyvät salonkitason hilseshampoot on valittu kampaamoalan ammattilaisen toimesta. Myymiämme tuotteita on mahdollista ostaa vain kampaamoista ja salongeista. Tutustu valikoimaamme ja löydä tehokas hilseshampoo kuivalle ja hilseilevälle päänahalle johtavilta tuotemerkeiltä.

Poista päänahan hilseily, tasapainota hiuspohjan toimintaa - osta juuri sinun hiuksillesi paras hilseshampoo helposti netistä!

Hilseshampoo

Hilseshampoo - tuotevalikoima

Lajittele

3 tuotetta