Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil 30ml

Hinta ja määrä:

19,90 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Tässä on vahva ja erinomainen partaöljy muhkeammalla parralla varustelluille urbaaneille herrasmiehille. Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil suojaa ja kosteuttaa partaa sekä estää ihon kutinaa parran alla. Käytä suihkun jälkeen tai kun tuntuu, että ihoa kiristää. Jos etsit kevyempää partaöljyä, suosittelemme Nõberu of Sweden Feather Beard Oil -partaöljyä.

VUODEN PARTATUOTE 2020!

Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil (Tobacco Vanilla) voitti Vuoden partatuote -kategorian Pinnin Nordic Hair Star 2020 -virtuaalitapahtumassa. Arvovaltainen tuomaristo kehui Heavy Beard Oilia mm. seuraavin sanoin:

”Tehokkaasti kosteuttava, ehkäisi tehokkaasti ihon ärsytystä ja kutinaa”, ”Pehmensi karvoja”, ”Ei jätä öljyistä fiilistä”, ”Miellyttävän tupakan ja vaniljan tuoksuyhdistelmä”.

  • Pakkauskoko: 30ml

 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 1 arvio )
Arvioi tuote
Lisätietoa tuotteesta:


Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil on partaa suojaava ja ihoa kosteuttava sekoitus arganöljyä, jojobaöljyä ja takiaisöljyä. Tuotteen öljyt ovat kylmäpuristettuja, joten öljyjen kaikki parhaat ominaisuudet säilyvät valmistusprosessissa. Öljyä ei ole jalostettu ja sen voit todeta öljyn kevyen kultaisesta väristä. Partaöljy on valmistettu Ruotsissa ja se on täysin parabeeniton.

Tuoksu:

Voit valita kahdesta miellyttävästä tuoksusta. Black Oak on pehmeän makea tuoksu, joka saa uusia sävyä ja lisää intensiivisyyttä käytön mukaan. Sisältää seuraavia tuoksuja. Alkutuoksut: Setripuu, mokka, suitsuke. Keskituoksu: santelipuu. Lopputuoksut: amber-lime ja vanilja.

Tobacco Vanilla on pehmeän vaniljainen tuoksu, joka saa uusia sävyä ja lisää intensiivisyyttä käytön mukaan. Sisältää seuraavia tuoksuja. Alkutuoksut: Inkivääri, tupakan lehti, anisruoho, korianteri, vanilja. Keskituoksut: tupakan kukka, neilikka, muskottipähkinä, luumu, viikunapuu. Lopputuoksut: tupkkakasvi, tonka papu, puu, vanilja, kaakao.
 

Käyttöohjeet:

Levitä partaöljy suoraan parralle. Hiero öljy kunnolla partaan ja parran alla olevalle iholle, jos haluat kosteuttaa ihoa. Jos haluat saada partaan kiiltoa, lisää partaöljyä vain parran kärkeen ja partakarvojen latvoihin.

Tuotearviot/kommentit
5 1
( 1 arvio )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote
Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil 5 5

Ehdoton suosikki

Heavy oil on täydellinen omalle parralle. Yhdessä Nõberun vahan kanssa parta pysyy kuosissa ja pehmeänä. Amber-Lime tuoksuu aivan mielettömän hyvälle ????5/5