Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil 60ml

Hinta ja määrä:

1 kpl jäljellä

Säästä 14,95 €

29,90 €

14,95 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Tässä on vahva ja erinomainen partaöljy muhkeammalla parralla varustelluille urbaaneille herrasmiehille. Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil suojaa ja kosteuttaa partaa sekä estää ihon kutinaa parran alla. Käytä suihkun jälkeen tai kun tuntuu, että ihoa kiristää. Jos etsit kevyempää partaöljyä, suosittelemme Nõberu of Sweden Feather Beard Oil -partaöljyä.

  • Pakkauskoko: 60ml

 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
Lisätietoa tuotteesta:


Nõberu of Sweden Heavy Beard Oil on partaa suojaava ja ihoa kosteuttava sekoitus arganöljyä, jojobaöljyä ja takiaisöljyä. Tuotteen öljyt ovat kylmäpuristettuja, joten öljyjen kaikki parhaat ominaisuudet säilyvät valmistusprosessissa. Öljyä ei ole jalostettu ja sen voit todeta öljyn kevyen kultaisesta väristä. Partaöljy on valmistettu Ruotsissa ja se on täysin parabeeniton.

Partaöljy on kätevässä pumppupullossa, jonka pumppua ei tarvitse painaa pohjaan asti vaan voit säädellä annostusta itse.

Tuoksu:

Voit valita kahdesta miellyttävästä tuoksusta. Sandalwood on ylellinen, aistikas santelipuun, nahkan ja myskin sävyinen tuoksu. Amber-Lime on pirskahtelevan raikas, limen, appelsiinin, seetrin ja meripihkan sävyjä sisältävä tuoksu. Amalfi on pehmeä ja kesäinen tuoksu, jonka inspiraationa on Amalfin rannikko Italiassa. Tuoksussa on bergamottin, ruusun, laventelin, seetripuun ja oliivipuun sävyjä. Tämä on varma kesähitti!
 

Käyttöohjeet:

Levitä partaöljy suoraan parralle. Hiero öljy kunnolla partaan ja parran alla olevalle iholle, jos haluat kosteuttaa ihoa. Jos haluat saada partaan kiiltoa, lisää partaöljyä vain parran kärkeen ja partakarvojen latvoihin.

Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote