Nõberu of Sweden Shaving Gel 150 ml

Hinta ja määrä:

19,90 €

Lisää ostoskoriin

Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut Turvallisen maksamisen varmistaa Maksuturvan eMaksut
Tuotetiedot:

Nõberu of Sweden Shaving Gel on täydellinen tuote tarkkaan parranajoon. Läpinäkyvä ja vaahtoamaton geeli sopii kaikkien partatyyppien ajamiseen. Partahöylä liukuu helposti iholla, joka tarjoaa miellyttävän parranajokokemuksen. Parranajogeeli sopii hyvin myös kaljun sheivaamiseen.

Käyttö: Huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Levitä parranajogeeliä ajettavalle alueelle ja aja haluamasi alue. Parranajon jälkeen huuhtele geeli pois kylmällä vedellä ja hiero jäljelle jääneet öljyt iholle. Se auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa, eikä iho tunnu kuivalta ja kireältä.

Tuoksu: Tuoksuvaihtoehtona ovat Sandalwood ja Tobacco Vanilla. Sandalwood on ylellinen ja aistikas tuoksu, joka sisältää santelipuun, nahkan ja myskin sävyjä. Tobacco Vanilla on pehmeän vaniljainen, joka sisältää seuraavia tuoksuja. Alkutuoksut: Inkivääri, tupakan lehti, anisruoho, korianteri, vanilja. Keskituoksut: tupakan kukka, neilikka, muskottipähkinä, luumu, viikunapuu. Lopputuoksut: tupkkakasvi, tonka papu, puu, vanilja, kaakao.

  • Pakkauskoko: 150 ml

 
Ilmainen toimitus yli 49€ tilauksiin (Postipaketti, SmartPOST ja Matkahuolto).

( 0 arviota )
Arvioi tuote
Tuotearviot/kommentit
( 0 arviota )

Kirjoita oma arviosi tuotteesta! Kirjoita rehellisesti, mutta asiallisesti, sillä arvio lähetetään ylläpitäjän hyväksyttäväksi ennen julkaisua ja törkeyksiä emme julkaise.

Arvioi tuote