Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

RevitaLash

  Selaa tuoteryhmiä

RevitaLash takaa täydelliset ripset täysin luonnollisesti! Revitalash edustaa edistyksellisintä teknologiaa ripsien vahvistamisessa. Se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tehokkaita peptidejä ja kasvisuutteita. Tämä yhdistelmä on kehitetty tukemaan ja ravitsemaan omien ripsien kasvua.

RevitaLash on ammatilaisten (ihotauti- ja silmälääkärien) tutkima ja tarkistama tuote. RevitaLash-tuotteet ovat nauttineet tunnustusta sekä kotimaassamme että ulkomailla. Tuotteen kehittäjä Athena Cosmetics on uraa uurtava pioneeri ripsienhoitotuotteissa. RevitaLashin käyttäjistä 97 % sanoo, että ripset muuttuvat vahvemmiksi ja kauniimmiksi luonnollisella tavalla.

Jos haluat tuuheammat, pidemmät ja kauniimmat ripset, valintasi on luonnollisesti RevitaLash - nyt helposti ja kätevästi netistä.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit