Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Tukka tuuheaksi ilmakihartimella – Näin muotoilet ilmakihartimella kolme eri hiustyyliä

Tiedätkö sen tunteen, kun astut ulos kampaamosta ja hiukset tuntuvat ihanan ilmavilta? Ilmakihartimen avulla saat tuon saman tunteen myös kotona! Miten ilmakihartimella muotoillaan tyvikohotus, laineet ja kiharat? Millainen on paras ilmakiharrin?

Ilmakiharrin on monille jollain lailla tuttu muotoilulaite, mutta sen käyttö on voinut jäädä vähäiseksi. Joillekin se tuo mieleen 80-luvun, jolloin hiuksia muotoiltiin paljon ilmakihartimella ja kreppiraudalla.

Voit unohtaa tuon ajan polttavan kuumat ja kömpelöt laitteet, sillä tämän päivän parhaimmat ilmakihartimet sisältävät innovatiivista teknologiaa ja ovat hellävaraisia hiuksille.

Parhaan ilmakihartimen tunnistaa tehokkaasta moottorista

Ilmakihartimen harjaosa puhaltaa lämmintä ilmaa, joka samaan aikaan kuivaa, muotoilee ja lisää kiiltoa hiuksiin. Voit luoda ilmakihartimella tyvikohotuksen, näyttävät laineet, rennot kiharat ja jopa suoristaa hiuksia.

Ilmakihartimella saat samanlaisen lopputuloksen, jos kuivaisit hiukset hiustenkuivaajalla ja pyöröharjalla, eli ilmavat ja kuohkeat hiukset. Jos föönaaminen pyöröharjalla tuntuu vaikealta, ilmakiharrin voi olla sinulle helpompi käyttää.

Ilmakihartimella saa yhtä tuuhean lopputuloksen, kuin pyöröharjalla ja hiustenkuivaajalla.

Parhaassa ilmakihartimessa on tehokas moottori, joka jaksaa kuivata paksummatkin hiukset nopeasti. 100 000 kierrosta minuutissa (rpm) on jo erittäin tehokas.

Erilaisilla vaihtopäillä saat laitteesta parhaimman hyödyn. Vaihtopäillä voi tehostaa hiusten kuivausta, tyvikohotusta, suoristusta ja/tai muotoilla eri kokoisia kiharoita. Useimmissa ilmakiharrinmalleissa voi säätää lämpötilaa.

Markkinoiden paras ilmakiharrin on Diva Atmos Dry+Style

Uuden sukupolven Diva Atmos Dry+Stylessa yhdistyy ammattitason kiharrin ja hiustenkuivaaja, jolla kuivaat ja muotoilet hiuksesi nopeasti. Atmos Conditioning System -järjestelmän ansiosta hiukset kuivuvat erittäin nopeasti ja ehkäisee hiusten pörrööntymistä. Atmos Micro Filter on 2-vaiheinen ilmansuodatus, joka poistaa ilmasta epäpuhtauksia. Lopputuloksena on silkinpehmeät ja kiiltävät hiukset

Erittäin tehokas Atmos Energy -moottori tekee jopa 100 000 kierrosta minuutissa. Tehokkuudestaan huolimatta ilmakiharrin on erittäin hiljainen ja superkevyt. Laitteessa on digitaaliset lämpö- ja puhallusnopeudet sekä merkkivalot.

Pakkaus sisältää 7 erilaista vaihtopäätä:

  • 1 kuivaussuutin
  • 2 erilaista volyymi- ja suoristusharjaa
  • 2 eri kokoista kiharrinpuikkoa
  • 1 diffuuseri hiusten tuuheuttamiseen
  • 1 Thermal Bristle -harja

TUTUSTU & TILAA

Näin muotoilet ilmakihartimella hiuksesi

Mitä suurempi ilmakihartimen harjaosa on, sitä isompia kiharoista tulee. Halkaisijaltaan suuret harjapäät sopivat pitkien ja paksujen hiusten muotoiluun, kun taas lyhyille hiuksille sopii paremmin halkaisijaltaan ohuempi harjapää.

Ilmakihartimella muotoillaan pyyhekuivia ja kuivia hiuksia, mutta ei litimärkiä hiuksia. Saat parhaimman lopputuloksen, kun kuivaat hiuksesi ensin tavallisella hiustenkuivaajalla noin 80 % kuivaksi. Levitä hiuksiin aina laadukas lämpösuojatuote tai muotoilutuote, joka sisältää lämpösuojan. Lämpösuoja ehkäisee kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta. Anna hiusosioiden jäähtyä kunnolla muotoilun jälkeen ja viimeistele kampaus hiuslakalla.

Lue alta ohjeet, miten muotoilet ilmakihartimella hiuksiisi tyvikohotuksen, laineet ja kiharat.

Ohje tyvikohotukseen

Kierrä hiusosio tyvestä alkaen ilmakihartimen ympärille ja pidä paikoillaan 5-8 sekuntia. Vedä ilmakiharrinta ylöspäin ja anna hiusosion liukua ilmakihartimesta pois. Toista kaikkialle hiuksiin.

Tyveä kohottamaan ghd Pick Me Up - Root Lift Spray

Ghd Pick Me Up - Root Lift Spray -tyvikohottajasuihke kohottaa hiuksia tyvestä ja lisää rakennetta hiuksiin jopa kaksi kertaa enemmän. Tyvikohottajasuihke sopii erityisesti hennoille, lyhyille, helposti latistuville ja puolipitkille hiuksille.

TUTUSTU & TILAA

Ohje laineisiin

Aloita rullaamaan hiusosiota latvasta ilmakihartimen ympärille. Rullaa hiusosiota ilmakihartimen ympärille matkalla kohti tyveä. Hiusten tyvessä pidä paikoillaan 5-8 sekuntia. Rullaa varovasti auki ja anna hiusosion jäähtyä. Toista kaikkialle hiuksiin.

Ryhtiä laineisiin Sebastian Professional Mousse Fortella

Sebastian Professional Mousse Forte on ylellinen muotovaahto, joka tuo voimakasta pitoa ja kontrollia erityisesti kihariin ja laineisiin. Sisältää lämpösuojan ja UV-suojakertoimen.

TUTUSTU & TILAA

Ohje kihariin

Kieri hiusosio kokonaan tyvestä alkaen ilmakihartimen ympärille ja vedä kiharrinta hiljaa itsestäsi poispäin. Kun olet lähellä latvaa, ala rullaamaan hiusosiota takaisin ilmakihartimen ympärille kohti tyveä. Hiusten tyvessä pidä paikoillaan 5-8 sekuntia. Rullaa varovasti ilmakiharrin pois hiusosiosta auki ja anna hiusosion jäähtyä. Toista kaikkialle hiuksiin.

Kiharoiden muotoiluun ghd Curly Ever After - Curl Hold Spray

Tehokas lämpösuojasuihke ghd Curly Ever After - Curl Hold Spray on tarkoitettu kiharoiden muotoiluun puikkokihartimella, muotoiluraudalla ja piipparilla. Erittäin hienojakoinen suihke tekee kiharista kimmoisat ilman raskasta tunnetta tai tahmaisuutta. Jättää pitkäkestoisen pidon kiharoille. Sopii kaikille hiustyypeille.

TUTUSTU & TILAA


Kampauksen viimeistelyyn ghd Perfect Ending - Final Fix HairSpray

ghd Perfect Ending - Final Fix HairSpray on kevyt hiuslakka, jonka pitoa voit lisätä määrän mukaan: mitä tiukempaa pitoa tarvitset, sen enemmän voit levittää hiuskiinnettä. Sisältää kosteussuojan.

TUTUSTU & TILAA

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit