Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Näin saat helppohoitoiset hiukset - hiustenhoitovinkit hyvään hiuspäivään!

Näiden hiustenhoitovinkkien avulla sinulla on hyvä hiuspäivä joka päivä! Kampaamotuotteet.fi:n yrittäjä ja hiusalan asiantuntijan Tomi Yrjänän pro-vinkeillä saat helppohoitoiset hiukset. Listasimme myös hyvää hiuspäivää edistäviä tuotesuosituksia.

Hyvä leikkaus – hyvä hiuspäivä!

Milloin viimeksi kävit kampaajalla? Hyvän hiuspäivän perustana on toimiva leikkaus. Suosi selkeitä leikkauslinjoja ja harkittuja värejä. Käy kampaajalla säännöllisesti.

- Tasaisin väliajoin siistitty leikkaus on viimeistellyn näköinen. Hyvä leikkaus on jo kampaus itsessään, Tomi Yrjänä muistuttaa.

Piristä hiusväriäsi Wella Professionals Color Fresh Mask -värihoitoaineella. Hoitoaine korostaa hiusten omaa värisävyä tai sillä vaihtaa värisävyä kokonaan. 11 sävyä, joissa on niin luonnollisia, kuin kirkkaita värisävyjä.

KATSO TUOTE

Puhtaat hiukset – hyvä hiuspäivä!

Huono hiuspäivä voi johtua heikkolaatuisesta tai väärin valitusta shampoosta, tai pelkästään likaisista hiuksista. Löydä oma pesurytmisi ja pese hiukset sinun hiuslaadullesi tarkoitetulla shampoolla.

- Muista, että vesi ei saa olla liian kuumaa – liian kuuma vesi rasittaa hiusta ja aktivoi hiuspohjaa turhalle rasvoittumiselle, Tomi Yrjänä lisää.

Löydä hiustyypillesi parhaiten sopiva shampoo.

Pese hiuksesi hellävaraisella KEVIN.MURPHY BALANCING.WASH-shampoolla, joka sopii päivittäiseen hiusten pesuun. Se vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia tehokkaasti, sekä ehkäisee hiusvärin haalistumista. Hiuksista tulee kiiltävät ja hyvinvoivat.

Sopii normaaleille ja rasvoittuville hiuksille.

KATSO TUOTE

Kevyesti muotoiltu – hyvä hiuspäivä!

Ethän polta hiuksiasi tulikuumalla muotoiluraudalla? Ethän lotraa muotoilutuotteita liikaa? Helli vaurioituneita hiuksia hoitavilla tuotteilla ja muotoile hiusta kunnioittaen. Hiusten arjessa usein vähemmän on enemmän.

- Liiallinen määrä tai väärin valittu muotoilutuote ei tue, vaan latistaa hiuksen sekä tekee siitä nuhruisen ja vaikeasti hallittavan, Tomi Yrjänä kertoo.

Sebastian Professional Volupt Spray on tyvestä alkaen tuuheuttava muotoilusuihke. Volupt Spray jättää voimakkaan ja pysyvän pidon säilyttäen hiusten pehmeyden. Sisältää luonnollista bambu-uutetta ja lämpösuojan. Lopputuloksena pehmeät ja huomion keskipisteenä olevat hiukset.

Sopii ohuille, normaaleille sekä lasimaisen liukkaille hiuksille.

KATSO TUOTE

Huolella hoidettu – hyvä hiuspäivä!

Älä jätä hoitoainetta väliin. Pyyhekuivaa hiukset ennen hoitoaineen lisäämistä ja anna hoitoaineen vaikuttaa hetkisen. Liiallinen vesi hiuksissa estää hoitoainetta imeytymästä hiukseen ja näin ollen vähentää hoitoaineen tehoa.

- Hoitoaine hoitaa korjaa ja suojaa vahingoittuneita hiuksia sekä silottaa latvoja, Tomi Yrjänä listaa hyvän hoitoaineen etuja.

Löydä hiustyypillesi parhaiten sopiva hoitoaine.

Sebastian Professional Dark Oil Lightweight Conditioner on kevyt hoitoaine, joka säilyttää hiusten keveyden ja rakenteen selvittäen samalla hiukset takuttomaksi. Hiuksista tulee upean kiiltävät ja silkkisen sileät. Sopii kaikille hiustyypeille.

KATSO TUOTE

Hyvin suojattu – hyvä hiuspäivä!

Muotoile hiuksia mahdollisimman kevyesti. Käytä ennen kuumaa käsittelyä lämpösuojatuotteita suojaamaan hiustasi ja säädä muotoiluraudan lämpötila riittävän matalaksi. Anna hiusten kuivua vapaasti hetki ennen föönausta. Hiukset voivat olla jopa noin 80 prosenttisesti kuivat ennen föönausta.

- Liiallinen kuumuus haihduttaa hiuksesta sen luonnollisen kosteuden ja vahingoittaa hiusta, Tomi Yrjänä muistuttaa.

Tutustu ammattilaistason lämpösuojasuihkeisiin.

KEVIN.MURPHY HEATED.DEFENS-lämpösuoja suojaa hiuksia tehokkaasti muotoilulaitteiden aiheuttamalta kuumuudelta ja rasitukselta. Lämpösuoja suojaa hiusta jopa 232°C asteeseen asti. Vaahtomainen, kevyt koostumus levittyy hiuksiin helposti ja imeytyy nopeasti. Hiuksista tulee sileät, pehmeät ja kiiltävät.

KATSO TUOTE

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit