Suomalaista luotettavaa palvelua
Ammattilaisen valitsemat tuotteet
Nopeat toimitukset
Reilut hinnat

Näin saat helppohoitoiset hiukset - hiustenhoitovinkit hyvään hiuspäivään!

Näiden hiustenhoitovinkkien avulla sinulla on hyvä hiuspäivä joka päivä! Kampaamotuotteet.fi:n yrittäjä ja hiusalan asiantuntijan Tomi Yrjänän pro-vinkeillä saat helppohoitoiset hiukset. Listasimme myös hyvää hiuspäivää edistäviä tuotesuosituksia.

Näiden hiustenhoitovinkkien avulla sinulla on hyvä hiuspäivä joka päivä! Kampaamotuotteet.fi:n yrittäjä ja hiusalan asiantuntijan Tomi Yrjänän pro-vinkeillä saat helppohoitoiset hiukset. Listasimme myös hyvää hiuspäivää edistäviä tuotesuosituksia.

Hyvä leikkaus – hyvä hiuspäivä!

Milloin viimeksi kävit kampaajalla? Hyvän hiuspäivän perustana on toimiva leikkaus. Suosi selkeitä leikkauslinjoja ja harkittuja värejä. Käy kampaajalla säännöllisesti.

- Tasaisin väliajoin siistitty leikkaus on viimeistellyn näköinen. Hyvä leikkaus on jo kampaus itsessään, Tomi Yrjänä muistuttaa.

Piristä hiusväriäsi Evo Fabuloson väriä voimistavalla hoitoaineella.

Puhtaat hiukset – hyvä hiuspäivä!

Huono hiuspäivä voi johtua heikkolaatuisesta tai väärin valitusta shampoosta, tai pelkästään likaisista hiuksista. Löydä oma pesurytmisi ja pese hiukset sinun hiuslaadullesi tarkoitetulla shampoolla.

- Muista, että vesi ei saa olla liian kuumaa – liian kuuma vesi rasittaa hiusta ja aktivoi hiuspohjaa turhalle rasvoittumiselle, Tomi Yrjänä lisää.

Löydä hiustyypillesi parhaiten sopiva shampoo.

Kevyesti muotoiltu – hyvä hiuspäivä!

Ethän polta hiuksiasi tulikuumalla muotoiluraudalla? Ethän lotraa muotoilutuotteita liikaa? Helli vaurioituneita hiuksia hoitavilla tuotteilla ja muotoile hiusta kunnioittaen. Hiusten arjessa usein vähemmän on enemmän.

- Liiallinen määrä tai väärin valittu muotoilutuote ei tue, vaan latistaa hiuksen sekä tekee siitä nuhruisen ja vaikeasti hallittavan, Tomi Yrjänä kertoo.

Tutustu ammattilaiskäyttöön soveltuviin suoristusrautoihin ja kihartimiin.

Huolella hoidettu – hyvä hiuspäivä!

Älä jätä hoitoainetta väliin. Pyyhekuivaa hiukset ennen hoitoaineen lisäämistä ja anna hoitoaineen vaikuttaa hetkisen. Liiallinen vesi hiuksissa estää hoitoainetta imeytymästä hiukseen ja näin ollen vähentää hoitoaineen tehoa.

- Hoitoaine hoitaa korjaa ja suojaa vahingoittuneita hiuksia sekä silottaa latvoja, Tomi Yrjänä listaa hyvän hoitoaineen etuja.

Löydä hiustyypillesi parhaiten sopiva hoitoaine.

Hyvin suojattu – hyvä hiuspäivä!

Muotoile hiuksia mahdollisimman kevyesti. Käytä ennen kuumaa käsittelyä lämpösuojatuotteita suojaamaan hiustasi ja säädä muotoiluraudan lämpötila riittävän matalaksi. Anna hiusten kuivua vapaasti hetki ennen föönausta. Hiukset voivat olla jopa noin 80 prosenttisesti kuivat ennen föönausta.

- Liiallinen kuumuus haihduttaa hiuksesta sen luonnollisen kosteuden ja vahingoittaa hiusta, Tomi Yrjänä muistuttaa.

Tutustu ammattilaistason muotoilusuihkeisiin ja löydä omasi.

Klubikirjeen edut

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 5 € alennuskupongin kauppaamme. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Klubikirjeen edut

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit