Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Kuivashampoon ja hiuspuuterin käyttö – tiedätkö näiden hiustuotteiden eron?

Hiuspuuteri ja kuivashampoo menevät välillä kotikäytössä sekaisin. Kokosimme asiantuntijan vinkit, joiden avulla saat parhaan hyödyn näistä hiustuotteista sekä opit ymmärtämään niiden eron ja käyttötarkoituksen. Tehdään hiuksistasi kauniit!

Hiuspuuteri tuo volyymia ja helppoutta kampauksen tekoon. Hiuspuuteri on luotu antamaan hiukselle tuuheutta ja jopa hieman hyvänlaatuista karheuden tuntoa. Hiuspuuteri helpottaa volyymin luomista kampaukseen ja tekee kampauksesta kestävämmän. Hiuspuuteri ei kuitenkaan puhdista hiuksia.

- Hiuspuuteria käytetään sirottelemalla sitä kuivaan hiukseen tyvialueelle, jonka jälkeen hiuksia möyhitään käsin tai tupeerataan kevyesti kammalla, Kampaamotuotteet.fi:n yrittäjä ja hiusalan asiantuntija Tomi Yrjänä ohjeistaa.

Suosittelemamme KEVIN.MURPHY POWDER.PUFF-hiuspuuteria, joka sopii kaikille hiuslaaduille mutta erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille.

Hiuspuuterin sisältämä Alaria Esculenta -merilevä kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia. Hiuspuuteri kuohkeuttaa hiukset tyvestä latvoihin saakka.

TUTUSTU

Hyvä hiuspuuteri sopii tummille ja vaaleille hiuksille

Laadukas hiuspuuteri ei jätä hiuksiin läikkiä, jolloin se sopii niin tummille kuin vaaleillekin hiuksille. Annostelun kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana, älä kaada hiuksiin vahingossa puolta purkkia. Laita hiuspuuteria ensin vaikka kämmenelle ja vasta siitä hiuksiin.

Jos muotoilun sijana kaipaat väriä tyveen, on oikea valinta sävyttävä hiuspuuteri tai kuivashampoo. Ne peittävät tyvikasvun sekä harmaat hiukset, säilyttäen kuitenkin hiusten kiillon ja luonnollisen tunnun.

Silloin Nõberu of Sweden Boost Spray -kuivashampoota, jota on saatavana sävyssä Dark ja Blonde. Sävy Dark on tummille hiuksille ja sävy Blonde on vaaleille hiuksille.

Tuuheuttava ja rakennetta lisäävä kuivashampoo poistaa kiiltoa rasvaisista hiuksista ja päänahasta jättäen mattaisen ilmeen ja raikkaan tunteen pesujen välissä. Tämä kuivashampoo on täydellinen tuote pikaiseen hiusten freesaukseen.

TUTUSTU Nõberu of Sweden Boost Sprayhin sävyssä Dark

TUTUSTU Nõberu of Sweden Boost Sprayhin sävyssä Blonde

Kuivashampoo poistaa rasvaisuuden ja tekee hiuksista puhtaan tuntuiset

Kuivashampoo kerää itseensä rasvaisuuden ympäriltään ja saa näin hiuksen tuntumaan puhtaalta. Vaikuttavana ainesosana on usein riisipuuteri.

Kuivashampoota käytetään suihkuttamalla sitä kuiviin pesemättömiin hiuksiin tai tyveen kauttaaltaan, jonka jälkeen hiukset pöyhitään käsin tai harjalla.

- Kuivashampoo tekee hiuksesta hiukan karheamman ja mattapintaisen, joten sivuvaikutuksena se toimii hyvänä tuuheuttajana liukkaalle sekä veltolle hiukselle, Yrjänä summaa.

Näistä syistä kuivashampoota käytetään usein myös kampauksen pohjana.

Suosittelemme Sebastian Drynamic -kuivashampoota, joka poistaa tehokkaasti rasvaisuuden hiuksista ja antaa tuuheutta. Drynamicia voidaan käyttää myös kampauksen ja/tai tupeerauksen pohjana antamaan tuuheutta. Tuote valittiin Vuoden Kuivashampooksi 2014 Cosmopolitanin äänestyksessä!

TUTUSTU

Toinen kuivashampoo jota suosittelemme on KEVIN.MURPHY FRESH.HAIR, jolla lisäät hiuksiin rakennetta ja tuuheutta. FRESH.HAIR-kuivashampoo poistaa hiuksista epämiellyttäviä tuoksuja ja rasvaisuutta. Kuivashampoo sopii sekä vaaleille, että tummille hiuksille.

TUTUSTU

Tiesitkö? Kuivashampoo on vanha keksintö, joka teki comebackin!

Kuivashampoo on kehitetty nimensä mukaisesti hiusten kuivapesuun. Historian papereiden mukaan kuivashampoon kaltaista tuotetta olisi ollut käytössä jo 1500-luvun loppupuolella Aasiassa. Yhdysvalloissa kuivashampoota on ollut käytössä 1700-luvulta asti.

Kuivashampoo luotiin aikana, jolloin pesutottumukset eivät olleet päivittäisiä kuten nykyään. Kuivashampoota käytettiin pesupäivien välillä hiusten likaisuuden ja tyvialueen rasvaisuuden taltuttamiseen. Historian aikana sitä on käytetty myös peruukkien huoltamiseen ja muotoiluun.

- Pitkään kuivashampoot olivat tyystin poissa markkinoilta, mutta viimevuosina taas tulleet valikoimiin voimallisemmin kuin koskaan, Yrjänä toteaa.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit